Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα σε ολους ,

Το πλαισιο εβγαλε μια προσφορα 20% για αγορες μεσω eurobank καρτες για τηλεορασεις και μου μπηκε το μικροβιο.

Σκεφτομαι να παρω αυτην  LG TV 50'' 50UH635V που στην ουσια θα μου βγει 399.22.

Για αυτες τις διαστασεις  4Κ και smart tv  πιστευω οτι ειναι πολυ καλη προσφορα.

Να επισημανω πως δεν ειμαι και πολυ ψειρας , αλλα μην  φορτωθω και κανενα "χαρο", αυτην την στιγμη εχω την LG 43LH5100 και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απλως θα ηθελα να παω σε μεγαλυτερες διαστασεις και να βλεπω netflix χωρις να χρειαζεται να αναβω pc/ps4 .

Επεξ/σία από aspirini
Δημοσ.
23 ώρες πριν, aspirini είπε

καλησπερα σε ολους ,

Το πλαισιο εβγαλε μια προσφορα 20% για αγορες μεσω eurobank καρτες για τηλεορασεις και μου μπηκε το μικροβιο.

Σκεφτομαι να παρω αυτην  LG TV 50'' 50UH635V που στην ουσια θα μου βγει 399.22.

Για αυτες τις διαστασεις  4Κ και smart tv  πιστευω οτι ειναι πολυ καλη προσφορα.

Να επισημανω πως δεν ειμαι και πολυ ψειρας , αλλα μην  φορτωθω και κανενα "χαρο", αυτην την στιγμη εχω την LG 43LH5100 και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απλως θα ηθελα να παω σε μεγαλυτερες διαστασεις και να βλεπω netflix χωρις να χρειαζεται να αναβω pc/ps4 .

To πλαίσιο για αυτό τον λόγο σου έβγαλε την προσφορά.Για να σου μπει το μικρόβιο και να πας να τους τα σκάσεις.

Το τυράκι το είδες.Την φάκα την είδες;

Αν ψαχτείς καλύτερα θα την δεις και αυτή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, venturis είπε

To πλαίσιο για αυτό τον λόγο σου έβγαλε την προσφορά.Για να σου μπει το μικρόβιο και να πας να τους τα σκάσεις.

Το τυράκι το είδες.Την φάκα την είδες;

Αν ψαχτείς καλύτερα θα την δεις και αυτή.

Καταναλωτισμος λεγεται φιλε μου και δεν ειναι αποκλειστικα σφαλμα των επιχειρησεων.

Τεσπα εγω αυτο που σκεφτομαι ειναι πως η 50αρα περα απο το μεγεθος ειναι περισοτερο future proof ,γιατι εχει 4Κ αναλυση κ τον καινουριο δεκτη που θα χρειαστει η digea εν καιρο.Επισης αρκετα hdmi και ειναι και smart.

H ερωτηση ομως παραμενει εαν ειναι μια καλη προσφορα σε αυτα τα χρηματα .

Επεξ/σία από aspirini

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...