Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy J5 (2017)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά , 

φίλη με ρώτησε για το συγκεκριμένο κινητό όσον αφορά την κάμερα αν αξίζει η αγορά του , στα 235 ευρώ , υπάρχει κάτι καλύτερο στα ίδια χρήματα ή και φτηνότερο ?

Τώρα όσον αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά ξέρω είναι κάπως ακριβό γι αυτά που προσφέρει η συγκεκριμένη συσκευή.

Κριτήριο οι κάμερες βασικά τίποτα άλλο , να είναι αξιοπρεπείς και σε low light περιστάσεις .

Δημοσ.

Ακριβο για αυτα που προσφερει. Πολλα υπαρχουν σε αυτη την τιμη. Κανενα δεν ειναι κατι ιδιαιτερο σε low light καταστασεις. Το αξοπρεπες ειναι σχετικο.

• Like 1
Δημοσ.

Το honor 6x το απέρριψε λόγω 5,5 οθόνης και το Nova λόγω ότι δεν το βρίσκουμε σε γνωστά καταστήματα ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, V-a-c είπε

Το honor 6x το απέρριψε λόγω 5,5 οθόνης και το Nova λόγω ότι δεν το βρίσκουμε σε γνωστά καταστήματα ...

εχω μια πληροφορια απο παιδι του forum οτι το nova το εχει ο γερμανος στην τιμη των 299 ευρω και μαλιστα dual band. ( δεν υπαρχει στο side τους). οποτε πηγαινε σε ενα καταστημα και ρωτησε. ( μην μπερδευτεις γιατι υπαρχει και το nova smart με 199 ευρω )

Επεξ/σία από manoskost
  • Like 1
Δημοσ.

Ναι , ευχαριστώ ,

Το Nova 299 ? (πολλά ! )

Πρέπει να έπαιζε στα 199 πριν κανά δυο μήνες έχω την εντύπωση το Nova ... σε γερμανο cosmote 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, V-a-c είπε

Ναι , ευχαριστώ ,

Το Nova 299 ? (πολλά ! )

Πρέπει να έπαιζε στα 199 πριν κανά δυο μήνες έχω την εντύπωση το Nova ... σε γερμανο cosmote 

αν σε ενδιαφερει, υπαρχει στο γερμανικο ebay 230 ευρω + 15 ευρω μεταφορικα, και ειναι η ευρωπαικη εκδοση που εχει και την 800αρα μπαντα, και δεν εχει κανενα παροχο.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, V-a-c είπε

38 λεπτά πριν, V-a-c είπε

Ναι , ευχαριστώ ,

Το Nova 299 ? (πολλά ! )

Το κινητό κάνει 242€ από εδώ http://www.qelectronics.gr/-/huawei-nova-32gb-titanium-grey-vodafone/

Και αν θέλει ακομα ποιο μικρό το galaxy A3(2017) https://www.skroutz.gr/s/10756334/Samsung-Galaxy-A3-2017-16GB.html

Επεξ/σία από saruman123
  • Thanks 1
Δημοσ.

Δε σάς ρώτησα για το htc u play , να το βάλει στη λίστα , βλέπω ότι παίζει στα ίδια χρήματα , ή να το προσπεράσει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, V-a-c είπε

Δε σάς ρώτησα για το htc u play , να το βάλει στη λίστα , βλέπω ότι παίζει στα ίδια χρήματα , ή να το προσπεράσει?

Να το προσπεράσει....

Από πού να πιάσεις.... μπαταρία, επεξεργαστή(Helio P10),από όλο που είναι πλαστικό

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...