Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, αφού μου έπεσε μια κούπα καφέ στο πληκτρολόγιο του λαπτοπ και αφού το άνοιξα το Καθάρισα και το στεγνώσα όταν το ανοίγω μου εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα... Έχει καεί ο σκληρός ή κάτι άλλο? 

received_1567577693326539.jpeg

Δημοσ.

είτε δεν συνέδεσε κάτι (τον σκληρό). είτε χάλασε ο σκληρός από τον καφέ...

Άνοιξε το πάλι, δες αν όλα είναι κουμπωμένα σωστά και ξαναδοκίμασε. αλλιώς, service και αλλαγή σκληρού...

Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα να καθαριστεί ενδελεχώς και με προσοχή πριν πάμε στο αν έχει καεί κάτι. Προσωπικά αν δεν είμουν σίγουρος πως είναι 100% καθαρισμένο δε θα το λειτουργούσα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, PCharon είπε

Εγώ θα έλεγα να καθαριστεί ενδελεχώς και με προσοχή πριν πάμε στο αν έχει καεί κάτι. Προσωπικά αν δεν είμουν σίγουρος πως είναι 100% καθαρισμένο δε θα το λειτουργούσα.

Συμφωνώ, αλλά αφού το άνοιξε, αν δεν ήταν καθαρισμένο καλά, η ζημιά έγινε (βραχυκύκλωμα)... αλλά φυσικά, ας δοκιμάσει ξανά, δεν έχει να χάσει κάτι.

Δημοσ.

Μπορεί να συμβεί βραχυκύλωμα σε data pins οπότε χαλάει η επικοινωνία κάπου χωρίς να  συμβαίνει μόνιμη ζημιά, οπότε αν καθαριστεί το σημείο του βραχυκυκλώματος να επανέλθει. Μου έχει συμβεί σε διάφορα ηλεκτρονικά.

Δε ξέρουμε κιόλας τί ακριβώς συνέβη (λούσιμο; :lol:) και τί καθάρισε. Αν δεν είναι σίγουρος ο συμφορουμίτης για τις ικανότητές του, καλό είναι να το δώσει σε πιο έμπειρο μάτι/χέρι.

Όλα υποθετικά πάντα, χωρίς παρεξήγηση. B)

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω ότι κατά την συναρμολόγηση κάτι δεν συνδέθηκε σωστά ή καθόλου κι επειδή το πρόβλημα εμφανίζεται (αρχικά) στον δίσκο, μπορεί να ξεκούμπωσε ή να μην ξούμπωσε καλά το καλώδιο του δίσκου πάνω στην μητρική. Αυτό βέβαια σε περίπτωση που η σύνδεση είναι με καλώδιο και όχι με τα πινάκια πάνω στην μητρική.

Όπως και να 'χει, πρέπει να ξανανοιχτεί και να σιγουρευτεί ο/η Zaf ότι όλα είναι κουμπωμένα σωστά. Εκτός κι αν έχει κάποιο δισκάκι μέσα στο dvd.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...