Inler Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Χθες ηρθε στην κατοχη μου η παραπανω καρτα η οποια δεν βρισκεται ευκολα προς αγορα και θα προσπαθησω να καταθεσω τις εντυπωσεις μου στα γρηγορα για καποια πραγματα που μου εκαναν εντυπωση και μπορει να βοηθησουν και αλλα παιδια στην επιλογη τους Αρχικα να αναφερω οτι εχω δοκιμασει αρκετες καρτες της σειρας οπως τις 480 Strix 480 MSI Gaming X 480 Nitro 480 XFX GTR και 580 Pulse οποτε θεωρω οτι εχω ενα καλο δειγμα γραφης Να τονισω οτι γενικα ειμαι αρκετα περιεργος με το θορυβο και τις θερμοκρασιες των gpu(σε αυτο θα εστιασω κυριως) και οτι αναφερω αφορα gaming σε 144hz monitor με το gpu load της καρτας μονιμα στο 100%....Pc case το P400S Αρχικα η καρτα διακρινεται για την πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης και το εξαιρετικο αισθητικο κομματι με τα μπλε LED(καπου διαβασα βεβαια οτι μετα απο λιγο καιρο το μπλε ισως αρχισει να γινεται πρασινο-θα δουμε)....Εχει 73.4% Asic dual bios με το ενα switch να εχει ρολογια 1340/2000 οποτε ισως προκεται για silent mode και το κανονικο να ειναι στα 1430/2100(συγκαταλεγεται μαζι με Sapphire LE Gigabyte XTR και XFX GTR-S ΒΕ στις πιο γρηγορες 580)....Για τροφοδοσια χρειαζεται ενα 6πινο και ενα 8πινο και η καταναλωση κυμαινεται στα 145-155W φυσιολογικα υψηλοτερα απο τις rx 480 Παμε τωρα στο σημαντικοτερο part....Η καρτα σε 3 games που δοκιμασα(2Κ18 Witcher 3 και Attila Total War) τρεχει με ρολογια καρφωμενα χωρις αυξομειωσεις με την ταση μεταξυ 1,10-1,17(εχω δωσει -12mv) οταν στις υπολοιπες εβλεπα μεχρι και 1,23 και με θερμοκρασιες max 58 βαθμους μετα απο 1 ωρα Witcher 3+mods το οποιο θεωρειται αρκετα βαρυ.....Το fan στο manual στο 40% και τις 1760rpm ειναι αρκετα ησυχο κατι που αποτελει βεβαια υποκειμενικη αποψη....Στον αντιποδα καμια απο τις παραπανω καρτες που ανεφερα δεν επεφτε κατω απο 70 ενω αρκετες εφταναν και 75 βαθμους και με περισσοτερη φασαρια οπως η Sapphire Pulse Συνοψιζοντας οσον αφορα το συστημα ψυξης θα το κατετασα στα καλυτερα που εχω συναντησει σε gpu αν οχι το καλυτερο....Ακομα και η 1070 Gaming X που ειχα και θεωρειται απο μεριας Nvidia κρυα καρτα στο Witcher 3 ζοριζοταν και εφτανε 70+....Οποτε αν καποιον τον ενδιαφερει η σχεση θορυβος/θερμοκρασιες την προτεινω ανεπιφυλακτα Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2018 από Inler 4 1
Shadowjump Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Πολυ καλες θερμοκρασιες! Να την χαρεις!
Inler Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Ευχαριστω πολυ Πλεον την εχω με το fan στο 35% και το μεγιστο που εχω δει ειναι 59-60 μεχρι 1 ωρα gaming και θα το κατεβασω και αλλο καπου στο 30% οσο βλεπω λογικες θερμοκρασιες....Μπορει να ετυχε το κομματι δεν ξερω αλλιως δεν μπορω να το εξηγησω....Και εχω δοκιμασει παρα πολλες καρτες
Inler Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Γιατι εχω στο ενα pc 144hz freesync monitor και ηθελα να το εκμεταλλευτω....Με τη 1070 μου εσπαγαν τα νευρα με fast sync vsync on/off.... Θα πηγαινα Vega 56 αλλα για τοσο που παιζω δεν θα εδινα 600-700€....Αν επαιζαν μπαλα στα 450€ θα χτυπαγα μια αν και δεν ενθουσιαστηκα με οσα διαβαζα.....Αν δεν κανω λαθος θελουν αρκετο σκαλισμα και βαριεμαι να ασχολουμαι
Qless Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Kαι το ότι πήρες σχεδόν 30% πιο αργή κάρτα σε ικανοποιεί απο άποψη απόδοσης????
UsualSuspect__ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 On 1/11/2018 at 9:25 AM, Inler said: Ευχαριστω πολυ Πλεον την εχω με το fan στο 35% και το μεγιστο που εχω δει ειναι 59-60 μεχρι 1 ωρα gaming και θα το κατεβασω και αλλο καπου στο 30% οσο βλεπω λογικες θερμοκρασιες....Μπορει να ετυχε το κομματι δεν ξερω αλλιως δεν μπορω να το εξηγησω....Και εχω δοκιμασει παρα πολλες καρτες Έτσι είναι οι special και οι limited. Έχω την limited απ τον Μάιο. Έχουν πολύ καλό σύστημα ψύξης.
Inler Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Qless το ξερω οτι η 580 ειναι πιο αδυναμη σε αποδοση.... Το θεμα το ανοιξα για αλλο λογο ομως Επισης δεν ειπα οτι την εδωσα μπηκε σε αλλο pc Σε αυτο που παιζω κανα Dirt 4 2K18 Pro 2018 δεν υπαρχει κανενα -30%....Pro 2018 144fps βγαζουν και οι 2 gpu στο 2K18 ειναι στα ιδια fps περιπου δεν ξερω γιατι και Dirt λογω καλυτερης υποστηριξης της AMD η κοκκινη ειναι - 5fps μονο πισω
panoskatos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για κάνε μου μαι χάρη γιατι ημουν έτοιμος να ανοίξω νεο θέμα. Εχω το εξής ας το πούμε πρόβλημα με μια RX580 . Στα σύγχρονα παιχνίδια δεν εχω θέμα αλλά στα παλιότερα δεν μου τρέχει πάντα στο 99%-100% όπως θα 'επρεπε για μια gpu. Θα ήθελα λοιπόν να τρέξεις το Valley Benchmark 1.0 με ανοιχτό το msi A/B για να δεις τι χρήση γίνεται όσο αφορά την κάρτα γραφικών. Σε κάποιες στιγμές τρέχει στο 99%-100% αλλά τις περισσότερες όχι και με έχει προβληματίσει αυτό .Οπως θα δεις στο συγκεκριμένο screenshot εχει πέσει στο 57% !!! Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2018 από panoskatos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα