the_valliant Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα σε όλους. Έχω το media player που γράφω στον τίτλο μου (firmware 1.03.10, εργοστασιακό). Με τα πολλά κατάφερα να το συνδέσω με το πισί μου ώστε να δει τις ταινίες που έχω εκεί (σε εξωτερικό HDD). Ο διαμοιρασμός γίνεται μέσω της επιλογής Content Source: Media Share. Το πρόβλημά μου είναι ότι οι υπότιτλοι δεν εμφανίζονται εάν είναι εξωτερικοί, ενώ λειτουργούν κανονικά εάν είναι ενσωματωμένοι στο αρχείο (.mkv). Αντιθέτως, όταν η αναπαραγωγή γίνεται από USB στικάκι (Content Source: Local Storage) όλα λειτουργούν κανονικότατα! Έχω ήδη τσεκάρει τα κλασικά: - όνομα αρχείου ταινίας (.mkv) και υποτίτλων (.srt) είναι ακριβώς τα ίδια (copy-paste) - βρίσκονται και τα δύο στον ίδιο φάκελο - δοκίμασα τόσο σύντομα όσο και μεγάλα ονόματα αρχείων (π.χ. Movie.mkv & Movie_Year_HD_1080p.mkv) - στις ρυθμίσεις της συσκευής έχω Options > Subtitle Default: On Κάτι τελευταίο που διαπίστωσα: σύμφωνα με το manual (pdf) της συσκευής, εάν πατήθει το κουμπί Options κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής μίας ταινίας μπορούμε να μεταβούμε στο υπομενού Subtitles και να επιλέξουμε ποιον υπότιτλο θέλουμε (ή OFF). Ωστόσο, στις ταινίες που αντιμετωπίζω πρόβλημα με τους υπότιτλους η επιλογή αυτή δεν υπάρχει!!! Εννοείται ότι αν το .mkv έχει ενσωματωμένο τον υπότιτλο Ή διαβάζεται από USB stick με εξωτερικό υπότιτλο, όλα είναι σύμφωνα με το manual... Έχω χάσει τη μπάλα, βοηθήστε αδέρφια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_valliant Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Η λύση δόθηκε από χρήστη του επίσημου φόρουμ της WD και μπορεί να βρεθεί εδώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα