Nionios1996 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα. Φτιάχνω καινούριο pc και μου λειπει το πληκτρολόγιο, θελω να ακούσω προτάσεις για Gaming keyboard. Τα λεφτα 50-60 ευρω περίπου, δεν θελω μηχανικό και γενικά θορυβώδες, μεσα στο σπιτι τωρα και μεσάνυχτα θα ακουω την γκρινια της αθανατης ελληνίδας μανας οπου πρέπει να εχει βιονικο αυτι.
theo93 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Nionios1996 είπε Καλησπέρα. Φτιάχνω καινούριο pc και μου λειπει το πληκτρολόγιο, θελω να ακούσω προτάσεις για Gaming keyboard. Τα λεφτα 50-60 ευρω περίπου, δεν θελω μηχανικό και γενικά θορυβώδες, μεσα στο σπιτι τωρα και μεσάνυχτα θα ακουω την γκρινια της αθανατης ελληνίδας μανας οπου πρέπει να εχει βιονικο αυτι. Όχι πρέπει να έχει, ΣΙΓΟΥΡΑ έχει.
Vassilis_24 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Nionios1996 είπε Καλησπέρα. Φτιάχνω καινούριο pc και μου λειπει το πληκτρολόγιο, θελω να ακούσω προτάσεις για Gaming keyboard. Τα λεφτα 50-60 ευρω περίπου, δεν θελω μηχανικό και γενικά θορυβώδες, μεσα στο σπιτι τωρα και μεσάνυχτα θα ακουω την γκρινια της αθανατης ελληνίδας μανας οπου πρέπει να εχει βιονικο αυτι. Tσέκαρέ το αν θες, δεν ξέρω τι μεταφορικά έχει. https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01L6L451Q/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3P5ROKL5A1OLE&psc=1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Aυτο για το θορυβο δεν νμζ να εχεις τοσο θεμα...εμενα το δωματιο μου είναι αναμεσα στων γονιων μου και της αδερφης μου με brown mx switches δεν εχω ακουσει το παραμικρο παραπονο...Τωρα αν ειχα τιποτα red η της razer ισως να ειχα θεμα...
cons1985 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Για μένα εισαι εδώ. http://www.e-shop.gr/pliktrologio-coolermaster-sgk-3002-kkmf1-us-suppressor-gaming-us-p-PER.642527
petran91 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Aυτο για το θορυβο δεν νμζ να εχεις τοσο θεμα...εμενα το δωματιο μου είναι αναμεσα στων γονιων μου και της αδερφης μου με brown mx switches δεν εχω ακουσει το παραμικρο παραπονο...Τωρα αν ειχα τιποτα red η της razer ισως να ειχα θεμα... Αν είχες red θα ήταν το ίδιο πράγμα με τα brown από άποψης θορύβου. Εκτός αν δεν τερματίζεις μέχρι κάτω τα πλήκτρα σου τώρα οπότε πρέπει να γράφεις τελείως αθόρυβα. Και πάλι όμως αυτό είναι δύσκολο και θέλει προσπάθεια και συνήθεια. Εγώ προτείνω μεμβράνης, φυσικά όμως όχι για 50-60€ που δίνεις, αλλά αρκετά φθηνότερο. Ότι και να λέμε σε θόρυβο είναι 10 επίπεδα κάτω από το πιο ήσυχο μηχανικό. (κάτοχος g610 με brown switches) Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2018 από petran91
splanis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Να πάρεις Motospeed CK104 που είναι ότι πιο vfm και ένα ζευγάρι ωτοασπίδες
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, petran91 είπε Αν είχες red θα ήταν το ίδιο πράγμα με τα brown από άποψης θορύβου. Εκτός αν δεν τερματίζεις μέχρι κάτω τα πλήκτρα σου τώρα οπότε πρέπει να γράφεις τελείως αθόρυβα. Και πάλι όμως αυτό είναι δύσκολο και θέλει προσπάθεια και συνήθεια. Εγώ προτείνω μεμβράνης, φυσικά όμως όχι για 50-60€ που δίνεις, αλλά αρκετά φθηνότερο. Ότι και να λέμε σε θόρυβο είναι 10 επίπεδα κάτω από το πιο ήσυχο μηχανικό. (κάτοχος g610 με brown switches) αα οκ νμζ επειδη ειναι πιο κλικι ο ηχος οτι ειναι κ πιο δυνατος! Ωστοσο ναι μεμβρανης για παντα.Πριν απο αυτο ειχα ενα Sharkoon των 20 ευρο,ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΙΜΙΟ για τα λεφτα του.Ακομα αψογο ειναι.Μεχρι και ελληνικος στο numpad κεραστηκε και δεν καταλαβε τιποτα
mindtrapper Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, petran91 είπε Αν είχες red θα ήταν το ίδιο πράγμα με τα brown από άποψης θορύβου. Εκτός αν δεν τερματίζεις μέχρι κάτω τα πλήκτρα σου τώρα οπότε πρέπει να γράφεις τελείως αθόρυβα. Και πάλι όμως αυτό είναι δύσκολο και θέλει προσπάθεια και συνήθεια. Εγώ προτείνω μεμβράνης, φυσικά όμως όχι για 50-60€ που δίνεις, αλλά αρκετά φθηνότερο. Ότι και να λέμε σε θόρυβο είναι 10 επίπεδα κάτω από το πιο ήσυχο μηχανικό. (κάτοχος g610 με brown switches) Δεν κάνει μόνο ο τερματισμός του πλήκτρου θόρυβο αλλά και η επαναφορά του. Δοκίμασε να πατήσεις ένα πλήκτρο σιγά σιγά και μετά να το αφήσεις όπως θα το άφηνες αν πληκτρολογούσες. Θα δεις ότι κάνει αρκετό θόρυβο, ειδικά σε μηχανικό.
Nionios1996 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Αρα λετε να βουλευτώ με ενα ετσι φθηνό αλλα ποιοτικό πληκτρολόγιο (c/master, sharkon κτλπ)?
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Αν θες ησυχια σιγουρα... κατι τετοιο ας πουμε https://www.skroutz.gr/s/5481388/Sharkoon-Skiller-Pro.html εχει Multimedia keys,makro,6 διαφορετικους φωτισμους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα