mcrae13 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 12 λεπτά πριν, Heatspreader είπε Τότε κάτι δεν έχεις μετρήσει σωστά. Με 1.40V σε Prime95 ένας 8700K, πηγαίνει 90C+. Και 100c μη σου πώ.Βασικά άνευ delid δεν βγάζεις stress test τύπου prime,occt,ibt,realbench , με 1.4+ vcore . Με καμιά λούπα και πάλι δύσκολο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 12 λεπτά πριν, Heybro είπε Σεβαστό απλά δεν μπορείς να πεις ότι κάνει και φασαρία μια υδρόψυξη. Το pump ίσα ίσα που ακούγεται σε απόλυτη ησυχία. Όπως έγραψα αν είχα κλειστό κουτί θα έπερνα αερόψυξη σίγουρα και πιο φθηνές είναι και πιο αθόρυβες ειδικά η noctua. Αλλά το καφέ χρώμα δεν παλεύεται και θα έκλεινε όλο το κουτί με τον όγκο που έχουν αρκετές μεγάλες.Περίμενα να είναι τελείως αθορυβη μια υδρόψυξη αλλά το pump σε απόλυτη ησυχία όπως και να έχει θα ακούγεται ελάχιστα. Πιο πολύ ο σκληρός με σπάει τα νεύρα ο οποίος έφαγε σουτ και ησύχασα με την βαβούρα που προκαλεί. Τώρα έχω εξωτερικό με 5μετρα καλώδιο στα 3 μετρα και πάλι πιο πολύ ακούγεται από τον υπολογιστή που τον έχω δίπλα μου στα 10 εκατοστά. Η 100i, είχε αρχίσει να τα παίζει, οπότε γι' αυτό μου έχει μείνει αυτό με τον θόρυβο. Θα βάλω την καινούρια όταν έρθει και θα δω. Θα τις έχω εναλλάξ όταν βαριέμαι. Δεν χρειάζεται να πάρεις Noctua. H Macho X2 παίζει όπως οι Noctua και δεν έχει καφετί χρώμα. 3 λεπτά πριν, mcrae13 είπε Και 100c μη σου πώ.Βασικά άνευ delid δεν βγάζεις stress test τύπου prime,occt,ibt,realbench , με 1.4+ vcore . Με καμιά λούπα και πάλι δύσκολο! Τόσο είναι βασικά, αλλά ήθελα να φανώ πιο "φιλικός"... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 15 λεπτά πριν, Heatspreader είπε Η 100i, είχε αρχίσει να τα παίζει, οπότε γι' αυτό μου έχει μείνει αυτό με τον θόρυβο. Θα βάλω την καινούρια όταν έρθει και θα δω. Θα τις έχω εναλλάξ όταν βαριέμαι. Δεν χρειάζεται να πάρεις Noctua. H Macho X2 παίζει όπως οι Noctua και δεν έχει καφετί χρώμα. Τόσο είναι βασικά, αλλά ήθελα να φανώ πιο "φιλικός"... Έχεις δίκιο ότι υπάρχουν και όμορφες αεροψυξεις οι μαύρες μου αρέσουν αρκετά απλά και παλι για ένα κουτί σαν το 340 θα έκρυβε τα πάντα ίσως να έβρισκε και στο τζάμι. Όπως και να έχει είμαι αρκετά ευχαριστημένος με την x62 κυρίως σε θερμοκρασίες και στα 5ghz σε καθημερινή χρήση πάνω από 60 δεν βλέπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Προσωπικά η AIO μου αρέσει περισσότερο εμφανισιακά δυστυχώς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, Heatspreader είπε Προσωπικά η AIO μου αρέσει περισσότερο εμφανισιακά δυστυχώς... Δεν υπάρχει σύγκριση αν και κάποιες αεροψυξεις με rgb είναι πολύ όμορφες. Απλά το θέμα όγκου υπάρχει οι μικρότερες δεν κάνουν δουλειά. Ένα συν της αεροψυξης είναι ότι μένει μέρος στο κουτί για πρόσθετους ανεμιστήρες. Εγώ δουλεύω με 2 ανεμιστήρες. Μπροστά είναι η ψυκτρα. Αν είχα αερόψυξη θα έβαζα 2 140αρια fans ακόμα μπροστά να βάζουν αέρα οπότε θα είχα ακόμα καλύτερες θερμοκρασίες. Μικρό το κακό απλά αρνητικό της υδροψυξης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Όλα έχουν τα συν και τα πλην.Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα,δυστυχώς. Κάπου πρέπει να κάνει υποχωρήσεις ο καθένας. Το θέμα της ομορφιάς επίσης είναι υποκειμενικό. Αν έχεις κάτι που σου αρέσει εσένα,είναι όμορφο,τέλος Άλλος γουστάρει να βλέπει θηρίο αερόψυκτρα και άλλος σωληνάκια με αντλίες.Και τα rgb δεν αρέσουν σε όλους. Το θέμα είναι να κάνουμε τη δουλειά μας,ανάλογα των απαιτήσεων.Και όταν μιλάμε για high end προιόντα,αυτό έλειπε να μην γίνεται και δουλειά. Μετά υπάρχουν και τα custom loops για το απόλυτο.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, mcrae13 είπε Όλα έχουν τα συν και τα πλην.Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα,δυστυχώς. Κάπου πρέπει να κάνει υποχωρήσεις ο καθένας. Το θέμα της ομορφιάς επίσης είναι υποκειμενικό. Αν έχεις κάτι που σου αρέσει εσένα,είναι όμορφο,τέλος Άλλος γουστάρει να βλέπει θηρίο αερόψυκτρα και άλλος σωληνάκια με αντλίες.Και τα rgb δεν αρέσουν σε όλους. Το θέμα είναι να κάνουμε τη δουλειά μας,ανάλογα των απαιτήσεων.Και όταν μιλάμε για high end προιόντα,αυτό έλειπε να μην γίνεται και δουλειά. Μετά υπάρχουν και τα custom loops για το απόλυτο.. Έτσι ακριβώς ο καθένας ζυγίζει τα συν και τα πλην και πράττει ανάλογα. Αντικειμενικά οι καλές υδροψυξεις είναι πολύ πιο ακριβές από τις καλές αεροψυξεις αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Custom loop θα έβαζα άνετα αλλά δεν ξέρω κάποιον που αναλαμβάνει κοντά μου πραγματικά είναι πανέμορφο το αποτέλεσμα της custom loop με θερμοκρασίες που δεν βρίσκεις αλλού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Αν σου χαλάσει κάτι με το Custom Loop έμπλεξες... Ο λόγος που έφυγα μετά από χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Heatspreader είπε Αν σου χαλάσει κάτι με το Custom Loop έμπλεξες... Ο λόγος που έφυγα μετά από χρόνια. Ειναι θέμα να το αφαιρέσεις ε? Μια σταγόνα να πέσει μπορεί να κάνεις ζημιά. Θέλει αφαίρεση νερό κτλ τα διαβάζω αλλά σαν οπτικό αποτέλεσμα και θερμοκρασίες δεν πιστεύεις ότι αξίζει η όλη ταλαιπωρία σε περίπτωση βλάβης η αλλαγής νερού? Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2018 από Heybro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Όχι να στάξει νερό. Δεν είσαι ευέλικτος. Δεν έχεις ρε παιδί μου εικόνα στην οθόνη και θες να δοκιμάσεις μία άλλη κάρτα γραφικών, πρέπει να λύσεις όλο την λούπα, να βάλεις αερόψυξη στο CPU και τότε να βάλεις μια κάρτα γραφικών. Θες να δοκιμάσεις αν είναι η μητρική, ακόμα χειρότερα. Ότι και να κάνεις δηλαδή πρέπει να λύσεις όλη τη λούπα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Κατάλαβα είναι ζόρι σίγουρα αν σου τύχει κάτι είναι ιστορία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 9 ώρες πριν, Heybro είπε Η αερόψυξη είναι μια χαρά αλλά όταν φτιάχνεις ένα σύστημα όμορφο ποιοτικό και θες και φωτισμό η υδροψυξη είναι μονόδρομος. Ναι κοστίζει παραπάνω αλλά όταν θα κρατήσω τον υπολογιστή 6 7 χρόνια και θα τον έχω δίπλα μου στο γραφείο θέλω να δείχνει όμορφος να τον χαζεύω. Προσωπικά μπορεί να τα έσκασα στην x62 αλλά έχω και εξαιρετικές θερμοκρασίες από ήχο το pump ακούγεται ελάχιστα τα ανεμιστηρακια καθόλου και το οπτικό αποτέλεσμα αποζημιωνει. Θα μπορούσα να βάλω μια noctua u14s με τα μισά χρήματα αλλά μόνο που το σκέφτομαι στην εμφάνιση είναι no go για μένα. Αν έχετε κλειστό κουτί ναι βάλτε ότι θέλετε κανένα θέμα. Από θερμοκρασίες πάντως οι καλές υδροψυξεις έχουν πάντα καλύτερες θερμοκρασίες από τις καλύτερες αεροψυξεις. Να μην ξεχάσω και τα 6 χρόνια εγγυησης. Μην υπολογίζεις ότι θα βγάλεις 6-7 χρόνια με την ίδια ΑΙΟ υδρόψυξη. Για να μην απογοητευτείς απότομα, όχι τίποτα άλλο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, mindtrapper είπε Μην υπολογίζεις ότι θα βγάλεις 6-7 χρόνια με την ίδια ΑΙΟ υδρόψυξη. Για να μην απογοητευτείς απότομα, όχι τίποτα άλλο. Καλά ναι προφανώς και δεν περιμένω κατι τέτοιο αλλά πιστεύω η nzxt να μην κάνει νούμερα όταν είναι να στείλουν άλλη. Η εγγύηση του κάθε κομματιού παίζει μεγάλο ρόλο στην αγορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 9 ώρες πριν, Heybro είπε Έτσι ακριβώς ο καθένας ζυγίζει τα συν και τα πλην και πράττει ανάλογα. Αντικειμενικά οι καλές υδροψυξεις είναι πολύ πιο ακριβές από τις καλές αεροψυξεις αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Custom loop θα έβαζα άνετα αλλά δεν ξέρω κάποιον που αναλαμβάνει κοντά μου πραγματικά είναι πανέμορφο το αποτέλεσμα της custom loop με θερμοκρασίες που δεν βρίσκεις αλλού. Αν ψυχεις μονο επεξεργαστη μην νομιζεις οτι εχει διαφορα απο μια aio. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 20 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Αν ψυχεις μονο επεξεργαστη μην νομιζεις οτι εχει διαφορα απο μια aio. Βλέπω κάτι 15αρια σε μερικούς με loop σε idle εγώ παίζω στα 24 25. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα