kom Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 το H700i το κοίταζα για αγορά αλλά υπερτιμημένο,θα προτιμήσω το dark pro 900 το οποίο είναι στις επιλογές μου αν και ένα μεγάλο μείον είναι η πρόσοψη που δεν ασφαλίζει,,,επίσης κοιτάω και το C700P με €80 παραπάνω από το dark pro 900 αύριο θα έχω την thermalright macho x2 να αντικαταστήσει την ΑΙΟ που έχω,λογικά δεν θα έχω πρόβλημα στον χώρο με το HAF X αν και με φοβίζουν λίγο οι ψύκτρες των Vengeance, θα δείξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thrylos7 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, kom είπε το H700i το κοίταζα για αγορά αλλά υπερτιμημένο,θα προτιμήσω το dark pro 900 το οποίο είναι στις επιλογές μου αν και ένα μεγάλο μείον είναι η πρόσοψη που δεν ασφαλίζει,,,επίσης κοιτάω και το C700P με €80 παραπάνω από το dark pro 900 αύριο θα έχω την thermalright macho x2 να αντικαταστήσει την ΑΙΟ που έχω,λογικά δεν θα έχω πρόβλημα στον χώρο με το HAF X αν και με φοβίζουν λίγο οι ψύκτρες των Vengeance, θα δείξει Δυστυχως το H700i ειναι υπερτιμημενο λογω αυτων των βλακειων με το cam software που θα τα ξηλωσω αν το παρω. Ειναι ομως φρεσκο και ομορφο το ατιμο. 200ε ομως δε μπορεις να του τα ριξεις σιγουρα οταν στα ιδια λεφτα παιρνεις κουταρες σαν το dark base και το phanteks evolv TG. Το C700p πιστευω ξεφευγει οικονομικα.... πανω απο τα λεφτα του dark base δε διαθετω. Στο dark base το μονο που με προβληματιζει ειναι το μεγεθος του, το οποιο δεν ειναι μονο αρνητικο για να το βαλεις σε γραφειο (και αν το βαλεις πατωμα μετα ποιο το νοημα στο TG και σε ολη την αισθητικη παραμετροποιηση?) αλλα θα δειχνει και πολυ αδειο μεσα χωρις υδροψυξη και μηχανικους δισκους (που δεν εχω). Επισης του λειπει ενα PSU shroud αλλα ας πουμε οτι αυτο το καλυπτεις μονος σου. Το meshify ειναι πολυ ωραιο κουτακι για τα λεφτα του, αλλα νομιζω το παρακαναν λιγο με το μηκος, και απο τη μια δειχνει "περιεργο" στα ματια μου που ειναι παραλληλογραμμο με τη μεγαλη πλευρα να ειναι το υψος, απο την αλλη δημιουργει προβληματα σε τοποθετηση ΑΙΟ ειτε πανω ειτε μπροστα. Αν το ειχαν κανει τετραγωνο θα ηταν καλυτερο και στα 2 αυτα σημεια. Καπου εκει μπαινει το H700i και διορθωνει αυτο το θεμα στα ματια μου....αλλα εκτοξευει την τιμη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kom Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) σήμερα κούμπωσα την macho x2 πάνω στον 4790Κ,,,ρολόγια stock θερμοκρασία δωματίου 24c έχω τις παρακάτω θερμοκρασίες το case έχει έναν 230mm και έναν 140mm μπροστά,πίσω έναν 140mm,πάνω 2x200mm και στο πλαινό plexi έναν 140mm min 35-34-31-30 idle 43-41-38-36 max ξεπερνάω τους 90c σε prime95 small ffts 8 Threads σε games π.χ bf1 cod ww2 έχω max 65c γενικά δουλεύει περίπου 4-5 πάνω σε σχέση με την ΑΙΟ δεν έμεινα ευχαρτιστημένος οπότε και θα μπει αγγελίες μαζί με την cooler master Nepton 140xl και θα δούμε τι θα επιλέξω Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2018 από kom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Είσαι σίγουρος ότι έχεις κάνει σωστά τη μέτρηση; Να ήταν 2-3 πάνω, ίσως να το καταλάβαινω. 5C όμως είναι πολλοί. Με μονό ψυγείο; Κάνε πάλι την μέτρηση. Για να δεις το Full Load σε νερό, πρέπει να περιμένεις λίγα λεπτά παραπάνω. Άσε 10 λεπτά τόσο με αέρα, όσο και με νερό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kom Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 ολόσωστες μετρήσεις,το AIO είναι μονό ψυγείο Push Pull με 140mm φανακια αυτά που δίνει η Cooler Master Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δηλαδή θα πάρεις άλλη AIO που θα είναι καλύτερη από αυτή που είχες και 10C κάτω από τη Matchο; Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 @kom Κάποιο λάθος έχεις κάνει ή τέλως πάντων κάτι δεν πάει καλά Καταρχάς με θερμοκρασία δωματίου 24,σε idle θα έπρεπε να την πλησιάζεις τουλάχιστον. Εγώ πχ μόλις ήρθα σπίτι και άνοιξα pc,επειδή είναι κρύο το σπίτι, είμαι κάτω από 20 την στιγμή που γράφω. Δεύτερον για να περνάς τους 90 σε prime σε στοκ 4790k πάλι κάτι λάθος γίνεται. Μήπως by default ή κατα λάθος δίνεις πολύ vcore? Και όπως είπε και ο heat,από όσο γνωρίζω και εγώ,η machox2 είναι μακράν ανώτερη από τη nepton και τις περισσότερες μονές aio.Μονο η H80i GT έχει δυνατές επιδόσεις από μονές. Μήπως δεν πάτησε σωστά? Για τσεκαρέ τα γιατί όντως ,το σενάριο που περιγράφεις είναι ψιλοαδύνατο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kom Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Λοιπόν prime95 ver29 τρεχει avx σε fpu γι'αυτό και οι υψηλές θερμοκρασίες στο small fft....απενεργοποιοντας το avx επεσα στους 65 με 68 Σε blend test παίζει καπου στους 55 Οι θερμοκρασίες όμως σε idle παραμένουν οι ίδιες παρολο που εχω και τα δυο φανακια πάνω πάντα με θερμοκρασίες δωματίου 24-26 Έχει πατήσει καλα διπλοτσεκαρισμενη,,ο 4790Κ στο auto vcore 1.19 απο bios και σε load ανεβαίνει 1.21 Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2018 από kom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Πάντως θα έπρεπε να έχεις καλύτερα temps από πριν θεωρώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Και η Matco είναι στα επίπεδα της Noctua DS15... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vatanen Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 20 ώρες πριν, kom είπε Λοιπόν prime95 ver29 τρεχει avx σε fpu γι'αυτό και οι υψηλές θερμοκρασίες στο small fft....απενεργοποιοντας το avx επεσα στους 65 με 68 Σε blend test παίζει καπου στους 55 Οι θερμοκρασίες όμως σε idle παραμένουν οι ίδιες παρολο που εχω και τα δυο φανακια πάνω πάντα με θερμοκρασίες δωματίου 24-26 Έχει πατήσει καλα διπλοτσεκαρισμενη,,ο 4790Κ στο auto vcore 1.19 απο bios και σε load ανεβαίνει 1.21 Ενεργοποιησε Cstates στα bios και θα μειωσει τις θερμοκρασιες σε idle Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thrylos7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Ποτε δεν καταλαβα παντως γιατι καποιος να ασχολειται με τις θερμοκρασιες idle... Μονο οι max load μετρανε, αντε και οι "realistic" load(πχ gaming, αναλογα τη χρηση του καθενος). Ακομα πιο αστειο δε που καποιοι συγκρινουν και ψυκτρες απο θερμοκρασιες idle... Αποκει και περα και γω θεωρω οτι 90+ σε stock load παραειναι πολλοι για ψυκτρα τετοιου επιπεδου (ασχετα αν ειναι τοσο καλη οσο λεγεται η οχι). Αφου εχει πατησει καλα, μηπως παιζει τιποτα με τον εξαερισμο του κουτιου συσσωρευεται θερμος αερας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kom Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 το είπα πιο πάνω η ver29 του prime95 τρέχει συγχρόνος avx fpu και ανεβάζει 15-20c πάνω ,,,έτρεξα ver.26.6 και όλα οκ με max temps σε small fft στους 65c που θεωρώ και πάλι ότι είναι υψηλοί γιατί με το ΑΙΟ που ξανα δοκίμασα δεν ξεπέρασα τους 57c για 1 ώρα τεστ,,,στο σύσστημα μου η macho δεν δούλεψε,ήταν χειρότερη από την ΑΙΟ που έχω ( o 4790K είναι θερμός επεξεργαστής μη τον συγκρίνουμε με νεότερους ) ,είναι όμως κατά πολύ πιο αθόρυβη δοκιμάστε και εσείς τις δύο εκδόσεις prime95 και θα καταλάβετε,,,επίσης συγκρίνουμε ανόμοια εντελώς συστήματα με διαφορετικές ρυθμίσεις οπότε λογικό να έχουμε και διαφορετικά αποτελέσματα το airflow του κουτιού μου φτάνει και περισσεύει και για δευτερο κουτί thrylos όπως και να έχει η ψύκτρα πήγε στο καλό και ξανα έβαλα το ΑΙΟ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Αν εννοείς με τους ανεμιστήρες τις AIO στις 1800rpm, ναι, δεν διαφωνώ. Χαίρω πολύ. Αν βάλεις και στην Macho τους ίδιους ανεμιστήρες ίσως δεις χαμηλότερες θερμοκρασίες. Να ξέρουμε και τι συγκρίνουμε δηλαδή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 @thrylos 7 Από όσους συμμετέχουμε στο παρών νήμα,δεν είπε κανείς ότι οι θερμοκρασίες σε idle είναι μέτρο σύγκρισης για το ποια ψύκτρα είναι καλύτερη. Δεν παύει όμως να είναι ένα σημείο αναφοράς,για το αν δουλεύει σωστά,ανάλογα πάντα με τη θερμοκρασία δωματίου. Δεν γίνεται για παράδειγμα με θερμοκρασία δωματίου 20c,να είσαι σε idle 20 βαθμούς πάνω.Κατι δεν θα πηγαίνει καλά. Στο θέμα του @kom αν όλα είναι όπως λέει σωστά στημένα,θα συμφωνήσω σε αυτό- διαφορετικά σεταπ,άλλες απαιτήσεις ,άλλα αποτελέσματα. Σύνηθες φαινόμενο,άλλος να είναι ευχαριστημένος με ένα προϊόν και άλλος όχι. Το καλο είναι ότι βγαίνουν συμπεράσματα,να διαβάζουν οι ενδιαφερόμενοι και να ξέρουν τι να περιμένουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα