mcrae13 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, Heatspreader είπε Και δεν έπαιρνες την Macho x2; Ένα βαθμό χειρότερη και ίδιος θόρυβος από την D15... http://gamezoom.net/artikel/Thermalright_Macho_X2_Test_Review-33811-2 Πρέπει να φέρουμε και άλλους στο Club. Και εγώ αισθάνθηκα ότι άργησα, αλλά δεν πειράζει, τουλάχιστον τώρα κατάλαβα... Σωστό,άσε που στα λεφτά της U14s παίζει και το υπερόπλο ,η le grand macho rt https://www.skroutz.gr/s/9124363/Thermalright-Le-Grand-Macho-RT.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Να πω ότι δεν το είχα δει παίζει, αλλά αυτό που είχα υπόψιν από παλαιότερα ήταν το 1 έτος εγγύηση(2 για ελλάδα και ευρώπη) και κατέλειξα στα 6 της U14S. Αλλά όντως δεν το είχα ψάξει και πολύ καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Η Grand Macho δουλεύει και passive σε κανένα low tdp chip για HTPC κτλ, αν δεν κάνω λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Εγγύηση σε αερόψυκτρα νομίζω δεν χρειάζεται. Αυτή την κοιτούσα και εγώ, αλλά δεν με ενδιέφερε τόσο γρήγορος - θορυβώδης ανεμιστήρας. Πλέον είμαι τις φιλοσοφίας ο θόρυβος πάνω απ' όλα και ελάχιστο OC έως καθόλου. Ειδικά με ένα Chip όπως ο 8700K, η δύναμη περισσεύει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Με την 140POWER παντως το μονο που ακουγεται στο κουτι ειναι ο μηχανικος σκληρος, πολυ value οι καλες αεροψυκτρες.. Αν και τελευταια εχω ενα θεματακι με το κουλερ της ραμ, ειναι πολυστροφο στα 3800 και οταν βαζω σε σαιλεντ το cpu opt μου βγαζει cpu fan error γιατι ειναι μαζι σε ενα καναλι.. Που και που.. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2018 από TRILOBYTER Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Τι το θες το Cooler στις RAM; Ένα τσουβάλι θόρυβο θα κάνει και δεν υπάρχει και λόγος να το έχεις. Και εμένα μόνο ο δίσκος ακούγεται πλέον που γυρίζει. Αλλά το σύστημα το λες πάρα πολύ αθόρυβο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Έχω καταργήσει τους μηχανικούς και σε idle-browsing ,δεν ακούγεται απολύτως τίποτα. Τραγικό,εν έτει 2018 να έχουμε ακόμα μηχανικούς δίσκους,αλλά έτσι όπως είναι οι τιμες των μεγάλων ssd,αναγκαστικό κακό ακόμα οι μηχανικοί. Για μένα θα έπρεπε πλέον να είναι mainstream το 1tb ssd και 32gb ραμ .... Όλοι δίνουμε σημαντικά ποσά για case-ψύκτρες-fans που στόχο έχουν την σωστή και αθόρυβη λειτουργία και μας αναγκάζουν να ακούμε το μοτέρ των hdds-έλεος Προσωπικά δεν άντεχα το θόρυβο και με 750gb περίπου ssds κάνω τη δουλειά μου.Έναν εξωτερικό για ταινίες,μουσική και τέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Εγώ είμαι με 1TB συνολική χωρητικότητα SSD, αλλά χρειάζομαι οπωσδήποτε παραπάνω για αποθήκευση ταινιών, μουσικής και διάφορων άλλως αρχείων τα οποία τα έχω στον 1TB HDD 2.5" και στον 4TB HDD 3.5". Φυσικά πολλά σημαντικά αρχεία υπάρχουν σε HDD ο οποίος βρίσκεται σε συρτάρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kom Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 σε παρόμοια φάση είμαι έχοντας υδρόψυξη πολλά χρόνια,,,τα τελευταία 4 με μια CM Nepton 140XL σκέφτομαι την μετάβαση σε αέρα,,,εκεί που είμαι έτοιμος να πατήσω κουμπί για παραγγελία κάτι με κρατάει πίσω και αναρωτιέμαι λες να κάνω βλακεία,,,ενδιαφέρουσα περίπτωση η macho που έψαξα λίγο και πολύ φτηνότερη από την noctua d15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Heatspreader είπε Τι το θες το Cooler στις RAM; Ένα τσουβάλι θόρυβο θα κάνει και δεν υπάρχει και λόγος να το έχεις. Και εμένα μόνο ο δίσκος ακούγεται πλέον που γυρίζει. Αλλά το σύστημα το λες πάρα πολύ αθόρυβο. Σωστος, απλα παει ωραια με το build σε κοκκινο μαυρο χρωμα. Στις 1000 στροφες που το εχω ρυθμισει τωρα δεν ακουγεται παντως. Νομιζω εχω βρει τροπο για να μην κανει πλεον cpu fan ερορ. Δυστυχως τον εχω βαλει στο cpu opt μεχρι να παρω σπλιτερακι. Οσο για τους σκληρους συμφωνω απολυτα, αλλα λογω τιμων δεν μπορουμε να κανουμε κατι. Προτεινω οσοι δεν θελετε θορυβο να αφησετε μονο τους ssd και να παρετε κουτια απο το σκρουτζ με ενα 10ρικο το ενα να μετατρεψετε τους μηχανικους σε εξωτερικους.. Εγω αυτο εχω κανει, και εχω εναν μηχανικο 3,5 στο πισω θαλαμο του 540 πανω σε ενα σφουγγαρακι και δεν ακουγεται πολυ απο εκει πισω (παλι ακουγεται οτι και να κανω φυσικα) .. εχω και εναν 2.5αρη μηχανικο εντελως αθορυβο στον οποιο γραφω τα recordings μου και μετα τα σβηνω.. Οι υπολοιποι εχουν μετατραπει σε εξωτερικους.. εχω 2 κουτακια και βαζω οποιον σκληρο θελω μεσα οταν τους χρειαζομαι μια στις τοσες.. Οσο για 32γιγα ραμ καλα θα ητανε, εγω ειμαι με 8 παντως και δεν εχω σκοπο να κανω αναβαθμιση μεχρι να πεσουν οι τιμες.. τοτε θα ειναι και η ιδανικη περιοδος για ολικη αλλαγη σοκετ.. εχω βρει και μια φορμα της θερμαλραιτ με την οποια θα μου στειλουν ανταλλακτικα για να κουμπωσω ραιζεν εαν αποφασισω να αγορασω κατι τετοιο.. 1 λεπτό πριν, TRILOBYTER είπε Σωστος, απλα παει ωραια με το build σε κοκκινο μαυρο χρωμα. Στις 1000 στροφες που το εχω ρυθμισει τωρα δεν ακουγεται παντως. Νομιζω εχω βρει τροπο για να μην κανει πλεον cpu fan ερορ. Δυστυχως τον εχω βαλει στο cpu opt μεχρι να παρω σπλιτερακι. Οσο για τους σκληρους συμφωνω απολυτα, αλλα λογω τιμων δεν μπορουμε να κανουμε κατι. Προτεινω οσοι δεν θελετε θορυβο να αφησετε μονο τους ssd και να παρετε κουτια απο το σκρουτζ με ενα 10ρικο το ενα να μετατρεψετε τους μηχανικους σε εξωτερικους.. Εγω αυτο εχω κανει, και εχω εναν μηχανικο 3,5 στο πισω θαλαμο του 540 πανω σε ενα σφουγγαρακι και δεν ακουγεται πολυ απο εκει πισω (παλι ακουγεται οτι και να κανω φυσικα) .. εχω και εναν 2.5αρη μηχανικο εντελως αθορυβο στον οποιο γραφω τα recordings μου και μετα τα σβηνω.. Οι υπολοιποι εχουν μετατραπει σε εξωτερικους.. εχω 2 κουτακια και βαζω οποιον σκληρο θελω μεσα οταν τους χρειαζομαι μια στις τοσες.. Οσο για 32γιγα ραμ καλα θα ητανε, εγω ειμαι με 8 παντως και δεν εχω σκοπο να κανω αναβαθμιση μεχρι να πεσουν οι τιμες.. τοτε θα ειναι και η ιδανικη περιοδος για ολικη αλλαγη σοκετ.. εχω βρει και μια φορμα της θερμαλραιτ με την οποια θα μου στειλουν ανταλλακτικα για να κουμπωσω ραιζεν εαν αποφασισω να αγορασω κατι τετοιο.. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2018 από TRILOBYTER Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, TRILOBYTER είπε Σωστος, απλα παει ωραια με το build σε κοκκινο μαυρο χρωμα. Στις 1000 στροφες που το εχω ρυθμισει τωρα δεν ακουγεται παντως. Νομιζω εχω βρει τροπο για να μην κανει πλεον cpu fan ερορ. Δυστυχως τον εχω βαλει στο cpu opt μεχρι να παρω σπλιτερακι. Οσο για τους σκληρους συμφωνω απολυτα, αλλα λογω τιμων δεν μπορουμε να κανουμε κατι. Προτεινω οσοι δεν θελετε θορυβο να αφησετε μονο τους ssd και να παρετε κουτια απο το σκρουτζ με ενα 10ρικο το ενα να μετατρεψετε τους μηχανικους σε εξωτερικους.. Εγω αυτο εχω κανει, και εχω εναν μηχανικο 3,5 στο πισω θαλαμο του 540 πανω σε ενα σφουγγαρακι και δεν ακουγεται πολυ απο εκει πισω (παλι ακουγεται οτι και να κανω φυσικα) .. εχω και εναν 2.5αρη μηχανικο εντελως αθορυβο στον οποιο γραφω τα recordings μου και μετα τα σβηνω.. Οι υπολοιποι εχουν μετατραπει σε εξωτερικους.. εχω 2 κουτακια και βαζω οποιον σκληρο θελω μεσα οταν τους χρειαζομαι μια στις τοσες.. Οσο για 32γιγα ραμ καλα θα ητανε, εγω ειμαι με 8 παντως και δεν εχω σκοπο να κανω αναβαθμιση μεχρι να πεσουν οι τιμες.. τοτε θα ειναι και η ιδανικη περιοδος για ολικη αλλαγη σοκετ.. εχω βρει και μια φορμα της θερμαλραιτ με την οποια θα μου στειλουν ανταλλακτικα για να κουμπωσω ραιζεν εαν αποφασισω να αγορασω κατι τετοιο.. Για να μην σου βγαζει cpu fan error βαλε τις στροφες του ανεμιστηρα ignore στο Monitoring στο Bios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
birel-motosport Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) πάρα πολύ καλές οι πληροφορίες που μας έδωσες από την αλλαγή που έκανες με βοήθησαν πάρα πολύ στο να επιλέξω ψύκτρα και έτσι έγινα και εγώ κάτοχος τις εξής ψύκτρας http://www.thermalright.de/en/cooler/42/macho-rev.-b?c=9 και είμαι υπέρ ευχαριστημένος από την αλλαγή της stock ψύκτρας του amd 4 1700 το μηχάνημα κάνει επεξεργασία εικόνας είναι ρυθμισμένο στα 3,6 με 1,23 volt αρχικές θερμοκρασίες στα δέκα λεπτά επεξεργασίας έφταναν πολλές φορές τους 68 και 70 βαθμούς και με την αλλαγή της ψύκτρας δεν περνάει του 50 ....η διαφορά είναι τόσο μεγάλη που άνετα θα μπορεί να δουλέψει κάθε μέρα στα 3,8 Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2018 από birel-motosport 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Είναι καλύτερη και από Custom WC; Μπορείς να μας αναφέρεις τα componets της Custom; Καλορίκη λοιπόν, με γεια! Εγώ μόλις πακέταρα την H100i να την στείλω αύριο στην Corsair και θα περιμένω την καινούρια για να την βάλω αγγελία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
birel-motosport Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) στο δικό μου PC η υδρόψυξη αποτελείται από ένα ψυγείο 360 x 3.5 με τρεις ανεμιστήρες της Alphacool https://www.alphacool.com/shop/fans/fans/17763/alphacool-susurro-fan-120-black/blue-edition-1700rpm-120x120x25mm που είναι πραγματικά κτήνη αλλά ο θόρυβος που αναγράφεται στα χαρακτηριστικά πρέπει να είναι όταν είναι σβηστά ...Κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά στα 5ghz που έχω δοκιμάσει δεν ξεπερνάει τους 76 βαθμούς χωρίς ο επεξεργαστής να είναι ανηγμένος καθημερινά ο επεξεργαστής δεν έχει overclock γιατί δεν μου προσφέρει τίποτα στην ανάλυση που παίζω οπότε σε στρες τεστ δεν ξεπερνάει τους 56-57 βαθμούς Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2018 από birel-motosport 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thrylos7 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Ανεκαθεν ημουν υπερ αεροψυκτρας αντι ΑΙΟ. Απο καλη αεροψυκτρα, ουσιαστικη αναβαθμιση ειναι μονο custom υδροψυξη. Απο κει και περα, πρεπει να παραδεχτω οτι αυτη τη στιγμη που ετοιμαζω νεο κουτι+ψυξη, παρολο που θελω να επιστρεψω σε αεροψυξη (απο custom) ο μονος λογος που το σκεφτομαι και που δεν εχω αποκλεισει την ΑΙΟ ειναι ο ογκος. Τη σημερον ημερα καλως η κακως δινουμε μεγαλη σημασια και στο αισθητικο αποτελεσμα οταν αγοραζουμε κουτια με tempered glass, βαζουμε χρωματιστα sleeved καλωδια τροφοδοτικου, led stripes κλπ, και οι καλες αεροψυκτρες ειναι τεραστια γομαρια που σου κρυβουν ολη τη μητρικη, γεμιζουν ολο το χωρο και κρυβουν ακομα και το ενδεχομενως ομορφο καλυμα του Ι/Ο. Επισης ειναι πολυ ασχημο το να εχεις ενα κουτι που δεν εινια τεραστικο και να ακουμπαει σχεδον η ψυκτρα στο πλαινο τζαμι. Σε φιλο εβαλα την cryorig R1 και εχει το Corsair 400c, πραγματικα ειναι λες και εχει κολλησει η ψυκτρα τη μουρη της στο παραθυρο... Δηλαδη εχουν περασει απο τα χερια μου σχεδον ολες οι dual tower και μερικες πολλαπλες φορες (cryorig R1) και αισθητικα παντα υπηρχε το παραπανω προβλημα. Μονο η be quiet dark rock pro 3 μπορω να πω οτι ειναι σχετικα ομορφη και ας εχει ογκο, αλλα υπολειπεται σε επιδοσεις των κορυφαιων. Οποτε ακομα το σκεφτομαι και θα επιλεξω και συναρτησει του κουτιου. Αν παω στο τεραστιο Dark base pro 900, τοτε με λιγοτερους ενδοιασμους θα βαλω γομαροψυκτρα. Αλλα αν παω στο μικρο meshify c δε το βλεπω. Επισης το ενδιαμεσο NZXT H700i που μου αρεσει (αλλα χεν αξιζει τα λεφτα του :() εκει ειναι διλλημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα