Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους, ειμαι σε αναζητηση μιας "μικρης" 4k hdr κυριως για αναπαραγωγη περιεχομενου μεσω netfilx κλπ η οποια θα ειναι συνδεμενη και με Η/Υ.
Οι διαστασεις θα ηθελα να ειναι μαζεμενες, ιδανικα κατω απο 40" ωστε να χωραει ανετα και σε γραφειο τωρα στην αρχη. Αργοτερα θα τοποθετηθει ως δευτερη γιατι θα γινει αγορα "σωστης" 55"
Υπαρχει καποια προταση ιδανικα κατω απο τα 400 ευρω? 
Εαν οχι θα ηθελα να ξερω τι επιλογες εχω, ωστε να παρακολουθω τις προσφορες.
Ευχαριστω προκαταβολικα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτη για παραδειγμα ειναι οκ?
Να συμπληρωσω πως η αποσταση θεασης αυτη τη στιγμη ειναι 70cm περιπου και αργοτερα θα ειναι περιπου 1,2m
https://www.skroutz.gr/s/12609062/Samsung-UE40MU6120.html

Επεξ/σία από IceFrog
Δημοσ.

Καταρχήν δεν υπάρχει πραγματική hdr τηλεόραση σε 40 ίντσες. Από εκεί και πέρα νομίζω φέτος υπάρχουν μόνο δύο επώνυμες επιλογές σε 40 ίντσες από panasonic και Samsung. 

Η mu6120 που επέλεξες  είναι δοκιμασμένη περίπτωση και θα κάνει την δουλειά που θέλεις. 

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση. 
Το μοντελο της Panasonic ποιο ειναι?
Η αληθεια ειναι οτι προτιμω να μην ψωνιζω προιοντα samsung. επισης αξιζει σαν αγορα στα 450, η θα μπορουσε να βγει και φθηνοτερα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, IceFrog είπε

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση. 
Το μοντελο της Panasonic ποιο ειναι?
Η αληθεια ειναι οτι προτιμω να μην ψωνιζω προιοντα samsung. επισης αξιζει σαν αγορα στα 450, η θα μπορουσε να βγει και φθηνοτερα?

Panasonic ex600 

Αν δεν θέλεις samsung ανέβα στις 43 ίντσες για να έχεις επιλογές και σε lg, sony. 

Επεξ/σία από Rebel21
Δημοσ.

Οι lg νομιζω οτι δεν εχουν πραγματικο 4k και μετα νομιζω οτι θα ξεφυγουμε στη τιμη. 
Οποτε θα προσπαθησω να διαλεξω αναμεσα στη Samsung και την Panasonic.

Δημοσ.

Καλησπέρα κι από εμένα.

Φίλε, Rebel21 και λοιποί γνώστες, παρακαλώ δώστε μου τα φώτα σας.

Έπειτα από 12 χρόνια αποφάσισα να αλλάξω τηλεόραση. Πήρα αυτή την απόφαση τα Χριστούγεννα, όταν έπεισα τον γαμπρό μου να βάλει Netflix και είδα τις χαώδεις διαφορές σε σχέση με τη δική μου «γριούλα»! Η τηλεόραση που είχε νομίζω πως ήταν η LG 47LB730, δίχως να είμαι σίγουρος, όμως.

Ψάχνω, λοιπόν, μια τηλεόραση μέχρι 550 ευρώ το πολύ,  καινούρια ή μεταχειρισμένη σε καλή κατάσταση.

Την τηλεόραση τη θέλω σχεδόν αποκλειστικά για σειρές και ταινίες.

Σας ευχαριστώ πολύ, προκαταβολικά, παιδιά.

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την περιέργη καταναλωτική συμπεριφορά του τύπου "Δεν πληρώνω πολλά ευρώ για αγορά 4Κ τηλεόρασης,αλλά πληρώνω
για πρόσβαση σε 4κ υλικό"

Δηλαδή αγοράζω Fiat punto αντί για subaru impreza wrx προκειμένου να εξοικονομήσω χρήματα τα οποία θα επενδύσω σε περισσότερα λίτρα βενζίνης.

Αίντε τώρα να βρεις την χρυσή τομή έτσι ώστε ένα Fiat punto να έχει τις δυνατότητες του subaru impreza wrx.

Τι του λες; Μάστορα διάλεξε τι χρωματάκι γουστάρεις να έχεις το φιατάκι και αίντε καλορίζικο.

Τι το ξεψαχνίζετε; Με πενταροδεκάρες δεν έχεις πολλά περιθώρια.Αν δεν θα είναι Fiat,θα είναι Smart.

Καθόνται τα μαστόρια του forum και σπαταλούν φαιά ουσία και υπολογιστική ισχύ του εγκεφάλου τους για ποιο λόγο;

Για να αποδείξουν πως μεταξύ του Fiat και του Smart πρέπει να επιλέξουμε το Fiat το οποίο θα πρέπει να έχει τον
αέρα του subaru impreza wrx,αλλιώς δεν το αγοράζουμε;

Παλικάρια; Με 400 και 550 ευρώ είναι εύκολο να επιλέξετε και μόνοι σας.Αν εξαιρέσετε τα όποια μοντέλα της lg έχουν RGBW panel
ό,τι άλλο βρείτε αγοράστε το.

Εξάλλου δεν υπάρχουν και οι πολλές εναλλακτικές.Ή κάποιο μοντέλο της Samsung θα είναι ή αίντε κάποια sony.

Πολύ μυαλό θέλει βρε παιδί μου; Δεν υπάρχει κάποιος εδώ μέσα να αγανακτεί με αυτονόητα πράγματα;

Σημείωση:Για όσους έχουν βαρεθεί τις γνωστές επιλογές,υπάρχουν και οι ιδιάζουσες κινήσεις.Αγοράστε μια Beko

https://www.bekoyetkilisatici.com/

• Like 2
Δημοσ.

Κοιτα να δεις. εαν σκεφτοταν ολοι οπως εσυ δεν θα υπηρχαν τα φορα.
Με το διαβασμα που εριξα χτες για μια τηλεοραση με πενταροδεκαρες μπορω να ξεχωρισω τωρα τις διαφορες αναμεσα σε ips και va panel, και να καταλαβω εαν κατι ειναι ευκαιρια η οχι.
Επισης η λογικη του στιλ "εαν δεν δωσεις 1000-1500 δεν κανεις δουλεια" ειναι τερμα λαθος.
Τελος, εαν καποια θεματα σε κουραζουν, απλα τα προσπερνας. 
Κανεις δεν υποχρεωνει κανεναν να απαντησει η να διαβασει κατι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, venturis είπε

Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την περιέργη καταναλωτική συμπεριφορά του τύπου "Δεν πληρώνω πολλά ευρώ για αγορά 4Κ τηλεόρασης,αλλά πληρώνω

Δηλαδή αγοράζω Fiat punto αντί για subaru impreza wrx προκειμένου να εξοικονομήσω χρήματα τα οποία θα επενδύσω σε περισσότερα λίτρα βενζίνης.

Αίντε τώρα να βρεις την χρυσή τομή έτσι ώστε ένα Fiat punto να έχει τις δυνατότητες του subaru impreza wrx.

Τι του λες; Μάστορα διάλεξε τι χρωματάκι γουστάρεις να έχεις το φιατάκι και αίντε καλορίζικο.

Τι το ξεψαχνίζετε; Με πενταροδεκάρες δεν έχεις πολλά περιθώρια.Αν δεν θα είναι Fiat,θα είναι Smart.

Καθόνται τα μαστόρια του forum και σπαταλούν φαιά ουσία και υπολογιστική ισχύ του εγκεφάλου τους για ποιο λόγο;

Για να αποδείξουν πως μεταξύ του Fiat και του Smart πρέπει να επιλέξουμε το Fiat το οποίο θα πρέπει να έχει τον
αέρα του subaru impreza wrx,αλλιώς δεν το αγοράζουμε;

Παλικάρια; Με 400 και 550 ευρώ είναι εύκολο να επιλέξετε και μόνοι σας.Αν εξαιρέσετε τα όποια μοντέλα της lg έχουν RGBW panel
ό,τι άλλο βρείτε αγοράστε το.

Εξάλλου δεν υπάρχουν και οι πολλές εναλλακτικές.Ή κάποιο μοντέλο της Samsung θα είναι ή αίντε κάποια sony.

Πολύ μυαλό θέλει βρε παιδί μου; Δεν υπάρχει κάποιος εδώ μέσα να αγανακτεί με αυτονόητα πράγματα;

Σημείωση:Για όσους έχουν βαρεθεί τις γνωστές επιλογές,υπάρχουν και οι ιδιάζουσες κινήσεις.Αγοράστε μια Beko

https://www.bekoyetkilisatici.com/

Πολύ large σε βρίσκω. Δεν θα έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου. Είναι σα να προσβάλλεις ΟΛΟΥΣ τους ανθρώπους που δεν εχουν η δεν θέλουν η δεν μπορούν να δώσουν παραπάνω χρήματα για κάποιο υλικό αγαθό η οτιδήποτε αλλο.

Αν εχεις λευτα για καγκουρό Impreza πάρτο. Δεν αναλύω η όχι αν είναι καλο και αξιόπιστο. ΑΛΛΑ οπως εσύ κράζεις ετσι κράζω κι εγώ και γουστάρω να το κάνω σε ανθρώπους που είναι ψευτοχάι και εριστικοί.

Οταν βλέπω τέτοιους ειδικά στο δρόμο που έχουν κάθισμα για βρέφος πίσω ή το έχουν για πρώτο αμάξι ΓΕΛΑΩ διότι είναι sunday car και μαγκας είσαι οταν θα μου πεις τον χρόνο σου στην πίστα. Και οχι στους δρόμους στο συνοικιακό συνεργείο που το έφτιαξες.

Αν σ άρεσει επίσης η SONY με τον πανάθλιο σχεδιασμό της παρτην κι αυτήν. Οι υπόλοιποι που είμαστε κορόιδα και θύματα και κακομοίρηδες θα πάρουμε σαβούρες τύπου LG και Fiat.

Α και που είσαι. ΜΙα χαρά κουζίνες φτιάχνει η BEKO και φτηνές οικιακές συσκευές. Δεν έχουν ολοι λευτα για SMEG / Fischer&Paykel και Miele.

Επεξ/σία από Seaside
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, IceFrog είπε

Κοιτα να δεις. εαν σκεφτοταν ολοι οπως εσυ δεν θα υπηρχαν τα φορα.
Με το διαβασμα που εριξα χτες για μια τηλεοραση με πενταροδεκαρες μπορω να ξεχωρισω τωρα τις διαφορες αναμεσα σε ips και va panel, και να καταλαβω εαν κατι ειναι ευκαιρια η οχι.
Επισης η λογικη του στιλ "εαν δεν δωσεις 1000-1500 δεν κανεις δουλεια" ειναι τερμα λαθος.
Τελος, εαν καποια θεματα σε κουραζουν, απλα τα προσπερνας. 
Κανεις δεν υποχρεωνει κανεναν να απαντησει η να διαβασει κατι.

Αγαπητέ δεν διάβασες προσεκτικά τι έγραψα.

"Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την περιέργη καταναλωτική συμπεριφορά του τύπου "Δεν πληρώνω πολλά ευρώ για αγορά 4Κ τηλεόρασης,αλλά πληρώνω

Δηλαδή τι προσπαθείς να κάνεις; Να φτιάξεις το καταναλωτικό πρότυπο του τύπου "Όπου με παίρνει η τσιγκουνιά την προτιμώ και όπου δεν με παίρνει
αναγκαστικά πληρώνω;"

Στις τηλεοράσεις επειδή μπορείς να βρεις φτηνές επιλογές δεν βάζεις το χέρι στην τσέπη,στο υλικό 4Κ επειδή δεν μπορείς να βρεις φτηνές επιλογές εκεί το βάζεις.

Αγοράζεις απο την λαική κοστουμάκι-γραβατούλα-παπουτσάκι και μετά θέλεις με αυτά να πας να φας σε χλιδάτο εστιατόριο στο οποίο συχνάζουν celebrities.

Δεν γίνεται φίλε μου! Δεν γίνεται!

Με το κουστουμάκι της λαικής πάμε και τρώμε γαρδούμπα στην ταβέρνα του χωριού μας και με το κοστουμάκι του επώνυμου οίκου μόδας πάμε και
τρώμε χαβιάρι παρέα με τις celebrities.

1 ώρα πριν, Seaside είπε

Πολύ large σε βρίσκω. Δεν θα έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου. Είναι σα να προσβάλλεις ΟΛΟΥΣ τους ανθρώπους που δεν εχουν η δεν θέλουν η δεν μπορούν να δώσουν παραπάνω χρήματα για κάποιο υλικό αγαθό η οτιδήποτε αλλο.

Αν εχεις λευτα για καγκουρό Impreza πάρτο. Δεν αναλύω η όχι αν είναι καλο και αξιόπιστο. ΑΛΛΑ οπως εσύ κράζεις ετσι κράζω κι εγώ και γουστάρω να το κάνω σε ανθρώπους που είναι ψευτοχάι και εριστικοί.

Οταν βλέπω τέτοιους ειδικά στο δρόμο που έχουν κάθισμα για βρέφος πίσω ή το έχουν για πρώτο αμάξι ΓΕΛΑΩ διότι είναι sunday car και μαγκας είσαι οταν θα μου πεις τον χρόνο σου στην πίστα. Και οχι στους δρόμους στο συνοικιακό συνεργείο που το έφτιαξες.

Αν σ άρεσει επίσης η SONY με τον πανάθλιο σχεδιασμό της παρτην κι αυτήν. Οι υπόλοιποι που είμαστε κορόιδα και θύματα και κακομοίρηδες θα πάρουμε σαβούρες τύπου LG και Fiat.

Α και που είσαι. ΜΙα χαρά κουζίνες φτιάχνει η BEKO και φτηνές οικιακές συσκευές. Δεν έχουν ολοι λευτα για SMEG / Fischer&Paykel και Miele.

Έτσι μπράβο καρντάσι.Αγοράστε Beko για να ενισχύσετε την τουρκική οικονομία-βιομηχανία

Επεξ/σία από venturis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, venturis είπε

Αγαπητέ δεν διάβασες προσεκτικά τι έγραψα.

"Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την περιέργη καταναλωτική συμπεριφορά του τύπου "Δεν πληρώνω πολλά ευρώ για αγορά 4Κ τηλεόρασης,αλλά πληρώνω

Δηλαδή τι προσπαθείς να κάνεις; Να φτιάξεις το καταναλωτικό πρότυπο του τύπου "Όπου με παίρνει η τσιγγουνιά την προτιμώ και όπου δεν με παίρνει
αναγκαστικά πληρώνω;"

Στις τηλεοράσεις επειδή μπορείς να βρεις φτηνές επιλογές δεν βάζεις το χέρι στην τσέπη,στο υλικό 4Κ επειδή δεν μπορείς να βρεις φτηνές επιλογές εκεί το βάζεις.

Αγοράζεις απο την λαική κοστουμάκι-γραβατούλα-παπουτσάκι και μετά θέλεις με αυτά να πας να φας σε χλιδάτο εστιατόριο στο οποίο συχνάζουν celebrities.

Δεν γίνεται φίλε μου! Δεν γίνεται!

Με το κουστουμάκι της λαικής πάμε και τρώμε γαρδούμπα στην ταβέρνα του χωριού μας και με το κοστουμάκι του επώνυμου οίκου μόδας πάμε και
τρώμε χαβιάρι παρέα με τις celebrities.

Έτσι μπράβο καρντάσι.Αγοράστε Beko για να ενισχύσετε την τουρκική οικονομία-βιομηχανία

Δεν αγοράζω.....ΑΛΛΑ μάλλον εσυ έχεις λάθος avatar. Και ασε τα πατριωτικά και εθνικιστικά του καναπέ......για τα γράφω παντελώς.

Επεξ/σία από Seaside
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Seaside είπε

Δεν αγοράζω.....ΑΛΛΑ μάλλον εσυ έχει λάθος avatar. Και ασε τα πατριωτικά και εθνικιστικά του καναπέ......για τα γράφω παντελώς.

Το θέμα μας είναι "επιλογή 4Κ HDR". Έχετε να μου προτείνετε καμιά τηλεορασούλα 4K HDR με 156 ευρώ για να βλέπω 4Κ Blu-ray;

Με 156 ευρώ το HDR θα είναι όντως HDR ή θα πρέπει να δώσω κάτι παραπάνω π.χ. να ανεβώ στα 228,5 ευρώ για να απολαύσω πραγματικό
HDR και όχι ψευτο HDR;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, venturis είπε

Το θέμα μας είναι "επιλογή 4Κ HDR". Έχετε να μου προτείνετε καμιά τηλεορασούλα 4K HDR με 156 ευρώ για να βλέπω 4Κ Blu-ray;

Με 156 ευρώ το HDR θα είναι όντως HDR ή θα πρέπει να δώσω κάτι παραπάνω π.χ. να ανεβώ στα 228,5 ευρώ για να απολαύσω πραγματικό
HDR και όχι ψευτο HDR;

Εχω ενα manual απο 77άρα LG αν σε ενδιαφέρει στο πουλάω για να διαβάσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...