SPANK Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Καλημέρα Με πήρε ενας φίλος και θέλει να αγοράσει smartwatch για δώρο σε εναν συνάδελφο μεχρι 200 euro , τώρα λειτουργίες κτλπ δεν εχει κατι ιδιαίτερο που να θέλει οποτε απλά δώστε μου τα φώτα σας ποια ειναι καλή επιλογή σε αυτά τα χρήματα , δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλα αυτός που θα πάρει το δώρο εχει android κινητό. Ευχαριστώ
cambo99 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 4 hours ago, SPANK said: Καλημέρα Με πήρε ενας φίλος και θέλει να αγοράσει smartwatch για δώρο σε εναν συνάδελφο μεχρι 200 euro , τώρα λειτουργίες κτλπ δεν εχει κατι ιδιαίτερο που να θέλει οποτε απλά δώστε μου τα φώτα σας ποια ειναι καλή επιλογή σε αυτά τα χρήματα , δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλα αυτός που θα πάρει το δώρο εχει android κινητό. Ευχαριστώ Huawei Watch 2 Ένα από τα καλύτερα smartwatch αυτόν τον καιρό!
Chrysostomos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Xiaomi Amazfit. Από τα καλύτερα σε αυτά τα χρήματα. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2018 από Chrysostomos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα