Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αμα σου παθει κατι το δινεις στο καταστημα αγορας το οποιο το στελνει οπως ειπα πιο πισω στην Procordia.Σε περιπτωση αντικαταστασης της συσκευης για παραδειγμα ή επιστροφης χρηματων,υπευθυνο ειναι το καταστημα αγορας/πωλητης.

Να τονισω μονο οτι τα LG G6 dual(sim)μοντελα ειναι κινητα που εισαγονται απο Ασια μερια και αρα δεν τα καλυπτει η εδω procordia,αρα την οποια εγγυηση εχουν ειναι απο το ιδιο το καταστημα αγορας/πωλητη.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

για την μπαταρια λεω,που κλεινουν και δεν ξανανοιγουν σαν μικρο bootloop που κανουν,για το καψιμο της οθονης λεω και θα δουμε τι αλλο...αλλα δεν ειναι λιγα για κινητο αυτης της τιμης.Και οταν για το G6 δεν εχει ακουστει κιχ.

εγω παντως δεν εχω κανενα θεμα εδω και 6μηνες+, καψιματα και μπαταριες γυρνας το κινητο στη samsung και σου δινουν καινουργιο, αυτο τουλαχιστον μου ειπε η official samsung swe που αγορασα το κινητο, στο official reddit s8 παντως που το κοιταζω πολυ συχνα δεν εχω δει πολλα προβληματα να αναφερονται παρα απο λαθη χρηστων

υπαρχει καποιο official source με data να δουμε κατα ποσο ισχυει το προβλημα αυτο με το bootloop? 

Επεξ/σία από najinblue3
Δημοσ.

Όπως σε κάθε προϊόν της τεχνολογίας ετσι και τα κινητά δεν ειναι μια ευκολη υπόθεση η αγορά τους. 

Διαβασα λιγο και λέω αφου ειναι αρκετά τα λεφτα, για μένα τουλαχιστον θα ήθελα να παρω κατι που θα μου μείνει για 3-4 χρόνια πειπου. 

Δεν εχω αποφασίσει βεβαια ακομα αλλα βοηθήσατε αρκετα μπορω να πω. Πιστεύ οτι θα ήθελα να έχει image stabilaisation η κάμερα του για το βίντεο, πιστεύω ειναι συμαντικό, ή οχι?

περιμένω και τις δικές σας απόψεις.

Και ενα xiaomi mi α1 πιστεύ θα έκανε δουλεία, ή μπά!???

Δημοσ.

Κρίμα πάντως που το Sony XZ1 δεν υπάρχει πλέον στα 399, μιλάμε για συσκευή που κυριολεκτικά τους την έκλεβες σε αυτήν την τιμή δεδομένου των specs, της Sony και την αλυσίδα που έδιναν τόσο τη συσκευή. Κατά τα άλλα οι μόνες συσκευές σε αυτά τα λεφτά που δείχνουν να έχουν ενδιαφέρον είναι το LG G6 και το Honor 9 με τη δεύτερη να είναι σαφέστατα νεότερη. Και οι δυο οι συσκευές έχουν κάτι να προσφέρουν οπότε ανάλογα τι προτιμάς επιλέγεις κιόλας. Προσωπικά δεν θα είχα θέμα με καμιά από τις δυο αλλά θα προτιμούσα το Honor 9 λόγο μεγέθους και μόνο.  

Δημοσ.
11 ώρες πριν, najinblue3 είπε

υπαρχει καποιο official source με data να δουμε κατα ποσο ισχυει το προβλημα αυτο με το bootloop? 

Εχει υπαρξει ποτε για να υπαρξει τωρα?μονο με τις μπαταριες των Note υπηρξε...εκτος αν γιγαντωθει το προβλημα παλι.Μονο και μονο που κατι τετοιο ακουστηκε σε  συσκευη των 600+  ευρο  με εκανε  να θορυβηθω και για αυτο το αναφερω.Οσο για την αντικατασταση κτλπ εδω στο ελλαδισταν θα μου κανε τρομερη εντυπωση να ισχυει...ελπιζω να μην μαθω ποτε γτ τωρα Χριστουγεννα το πηγε η κοπελια μου και δεν θελω να τραβιεμαι απο εδω κ απο κει...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Εν τω μεταξυ δεν είναι από τι βλεπω καποια προσφορα και στο σκρουτζ ξεκιναει από 477+

Μια χαρά είναι η τιμή(λόγο εκπτώσεων).

Σκέψου στο Ebay έχει την ίδια τιμή.

Οπότε συμφέρει από εδώ.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.

Στα 399 που εχει τωρα πιστευω ειναι μονόδρομος σε αυτα που θελω. Αλλα το SS οου λεει τι ειναι ; στο πλαίσιο το ειδα 

Δημοσ.

ΘΑ τα τα κοιτάξω και τα μεταχειριζόμενα αλλάξω εν αρχη κοιτάω καινούργια.

Τωρα τι πιστεύετε Nokia 8 ή LG G6 ?  

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Ferox είπε

ΘΑ τα τα κοιτάξω και τα μεταχειριζόμενα αλλάξω εν αρχη κοιτάω καινούργια.

Τωρα τι πιστεύετε Nokia 8 ή LG G6 ?  

Nokia 8 

Ποιο καινούργιο επεξεργαστή ,περισσότερη μνήμη, stock android , εμπρόσθια κάμερα καλύτερη (για την πίσω δεν ξέρω)

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

βεβαια από την άλλη αν το καλοσκεφτείς δεν υπαρχει πραγμα που το ένα κινητο να το κανει και το άλλο όχι...και τα 2 θα είναι αλοιφες στην χρηση και θα εισαι υπερευχαριστημένος.

Ισως μονο αν θες την καμερα λιγο παραπανω.

Οποτε εγω θα αγοραζα G6 λογω ομορφιας και λογω του ότι εχει μια μικρη μεν αλλα συνεχης πορεια στον χωρο...η Νοκια εχει περασει από 1000 κυμματα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...