Ferox Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 1) Το ποσό που διαθέτουμε: μεχρι 400€ περίπου 2) Την χρήση του κινητού : Φωτογραφία, Social Media, Παιχνίδια , Browsing 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: Μεχρι 5,4 το πολυ 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει : δεν θα με χάλαγε να ειναι αδιάβροχο 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Οχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Οχι 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Δεν το κατέχω το θέμα 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Οχι απαραίτητα 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Είχα ios για πολλα χρόνια αλλα μάλλον θα το γυρίσω σε android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Να ειναι αξιόπιστη περισσότερο 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; και απο εξωτερικο 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Οχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Προτιμότερο το καινούριο ή σε πολυ καλη κατάσταση μεταχειρισμένο Καλησπέρα και καλή χρονιά Εβλεπα το huawei P10 εγω βασικά αλλα περιμενω και τις δικές σας προτάσεις.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) καλο το P10 που λες,εξετασε όμως σοβαρα το G6.Μετα το φιασκο με τις ραμ του P10 και τα προβλήματα που σκανε ανα διαστήματα στο S8 μου φαινεται ισως η πιο σοβαρη "μικρη" ναυαρχιδα Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2018 από Αλεξανδρος A.92
Pavlos1995 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 σε αυτα τα λεφτα η μονη σχετικα καλυτερη προταση ισως ειναι το s7 . τωρα εγω εχοντας το p10 μπορω να σου πω οτι σε καμερα browsing και social θα εισαι κομπλε και με το παραπανω τωρα για παιχνιδια και δε πολυ παιζω αλλα εχω δοκιμασει απλα η μπαταρια πεφτει γρηγορα αυτο μονο. η μπαταρια εμενα προσωπικα δε μου ειναι προβλημα και λογο της γρηγορης φορτισης.
Ferox Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Ωραίο το g6 δεν το είχα σκεφτεί, για το s7 δεν ξερω γιατι σε λιγο καιρο θα κλησει σχεδον 2 χρονια και δεν ξερω μηπως να πηγαινα σε καποιο πιο καινούργιο/εξελιγμένο?
ASTOU Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Η λύση σε αυτή την κατηγορία είναι -με λίγα χρήματα παραπάνω βέβαια- το Oneplus 5T.. Είμαι κάτοχος του 3Τ και δεν μπορείς να φανταστείς πόσο εξαιρετική είναι η συνολική εμπειρία χρήσης. Δεν έχει κολλήσει πραγματικά ποτέ, ούτε το παραμικρό λαγκ εδώ και 7-8 μήνες. Εκτός αυτού έχω ήδη πάρει το Oreo απο πριν τα χριστούγεννα την ίδια στιγμή που το s8 ακόμα παλεύει με τις Beta.
dimips Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Καλές κάμερες σε αυτά τα χρήματα δύσκολα θα βρεις σε καινούργιο, αλλά και σε μεταχειρισμένο μη περιμένεις πολλά, μόνο κάνα s7 edge αν βρεις μεταχειρισμένο λίγων μηνών θα σε ικανοποιήσει σε όσα ψάχνεις κάμερα - μπαταρία κλπ
Ferox Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Μπορει να ήμουν και λίγο υπερβλικός στο θέμα της κάμερας, απλα δεν θέλω να είναι κάποια της πλάκας. τωρα για το Oneplus κανει ρε συ 560€ ειναι λιγο πολλα για εμένα :/
ASTOU Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 36 λεπτά πριν, Ferox είπε Μπορει να ήμουν και λίγο υπερβλικός στο θέμα της κάμερας, απλα δεν θέλω να είναι κάποια της πλάκας. τωρα για το Oneplus κανει ρε συ 560€ ειναι λιγο πολλα για εμένα :/ Στα 500 βγαίνει απο το επίσημο σαιτ της Oneplus.
saruman123 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Nokia 8 στα 398€ από εδώ https://www.ebay.co.uk/p/Nokia-8-4gb-RAM-64gb-Dual-SIM-Tempered-Blue-UK-Ship/2278613973?iid=122762727813&opts=opick&_trkparms=gclientid%3DJJkSIpMPYjVZYalQdI84IDJVof1hYMWkl0V0KYdTHgbvgTl8BZ3tvjS2M0DZuX5d&_trksid=p2489528.m4335.l9564 1
Glikos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Στα (σχεδόν) 400 ευρώ με τις τωρινές τιμές σκέφτομαι τα εξής, Honor 9 / LG G6. Το Huawei P10 το βλέπω στα 400+ οπότε δεν το αναφέρω. Τώρα βέβαια οι τιμές παίζουν αυτόν τον καιρό οπότε αν δεν βιάζεσαι περιμένεις την κατάλληλη ευκαιρία. Επίσης τα S7/S7 Edge στα 400/500 ευρώ τα θεωρώ αρκετά ακριβά. Μιλάμε για κινητά 2 ετών. Στα 299/399 οκ αξίζουν. Τώρα για το Nokia 8 το θεωρώ τίμια τιμή στα 400, αλλά τα θεματάκια με το focus της cameras που έχουν ειπωθεί με προβληματίζει. Κάπου είχα δει και το Sony Xperia XZ1 στα 399 αλλά δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα.
Fulgore Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, Ferox είπε Ωραίο το g6 δεν το είχα σκεφτεί, για το s7 δεν ξερω γιατι σε λιγο καιρο θα κλησει σχεδον 2 χρονια και δεν ξερω μηπως να πηγαινα σε καποιο πιο καινούργιο/εξελιγμένο? Αυστηρα μεχρι τα 400ευρω απο Ελλαδα μονο σε huawei και LG G6 οτι υπαρχει απο πιο προσφατα κινητα,αλλιως μετα πας σε κινητα του 2016 οπως S7,htc 10.Τωρα για το G6 για να το δεις απο κοντα παλια ειχε στο mall(Πλαισιο νομιζω)καποιο εκθεσιακο να το δεις απο κοντα,δεν ξερω αν το εχει ακομα.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δυστηχως το G6 οταν το ψαχνα εγω πριν 2-3 μηνες δεν υπηρχε πουθενα.Ουτε public ουτε πλαισιο ουτε MM. Το βρηκα ομως στην ομονοια στα σκρουτζομαγαζα ανοιχτο μαλιστα γιατι πουλιοταν μεταχειρησμενο!Απλα δεν μπορεις να περιηγηθεις στο μενου κτλπ βλεπεις μονο εξωτερικα πως ειναι.
najinblue3 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 τι προβληματα εβγαλε το s8? μην παραπληροφορεις τον κοσμο, oreo δε πηρε ακομα γτ εχει 1000 πραματα να κανει implement της samsung, δεν ειναι pure, και να σου πω οπως εμαθα στις εφαρμογες της sammy προτειμω να αργησει και να κανει καλη δουλεια, samsung pay rules
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, najinblue3 είπε τι προβληματα εβγαλε το s8? μην παραπληροφορεις τον κοσμο, oreo δε πηρε ακομα γτ εχει 1000 πραματα να κανει implement της samsung, δεν ειναι pure, και να σου πω οπως εμαθα στις εφαρμογες της sammy προτειμω να αργησει και να κανει καλη δουλεια, samsung pay rules για την μπαταρια λεω,που κλεινουν και δεν ξανανοιγουν σαν μικρο bootloop που κανουν,για το καψιμο της οθονης λεω και θα δουμε τι αλλο...αλλα δεν ειναι λιγα για κινητο αυτης της τιμης.Και οταν για το G6 δεν εχει ακουστει κιχ.
Fulgore Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 45 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Δυστηχως το G6 οταν το ψαχνα εγω πριν 2-3 μηνες δεν υπηρχε πουθενα.Ουτε public ουτε πλαισιο ουτε MM. Το βρηκα ομως στην ομονοια στα σκρουτζομαγαζα ανοιχτο μαλιστα γιατι πουλιοταν μεταχειρησμενο!Απλα δεν μπορεις να περιηγηθεις στο μενου κτλπ βλεπεις μονο εξωτερικα πως ειναι. Αυτο οφειλεται στο γεγονος οτι τα κινητα της LG δεν εισαγονται πλεον επισημα στην Ελλαδα οπως και το Google pixel που το εφερνε το Πλαισιο ηταν απο εξωτερικο. Η LG mobile Hellas δεν υπαρχει πλεον και τα κεντρικα εχουν μεταφερθει Ιταλια.Η procordia εξακολουθει να επισκευαζει τα LG κινητα αν γινεται(αλλιως τα στελνει εξω). Το ιδιο ισχυει και για αλλες εταιρειες οπως Htc,google. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα