Προς το περιεχόμενο

Xiaomi mi note 2 rom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum..Ήθελα να ρωτήσω το συγκεκριμένο μοντέλο το βρισκω σε κάποιες αγορές εξωτερικού στη εκδοση 4/64 να λέει ότι έχει global rom και είναι ota.. Ισχυει κάτι τέτοιο γιατί μέχρι στιγμής ήξερα ότι global rom και ota βγάζει μόνο στο 6/128.Ένας πωλητής που τον ρώτησα αν η rom είναι official global μου απάντησε αυτό..      

YOU:

Hello the rom on this phone is official or custom?is it a multilanguage rom installed by you?                                  Hello.
This item comes with Global Rom and multilanguage.
Regatds.                                                                    Απλά θέλω να αποφύγω την custom rom των μαγαζιών..

Δημοσ.

Καλά τα λες,μόνο το 128 έχει.

Εξάλλου σου απάντησε καθαρά Global Rom and multilanguage.

Που σημαίνει custom με όλες τις γλώσσες.

Μονο αν έλεγε Global Version είναι η σωστή.

Δημοσ.

Οι custom ομως παιρνουν ota?..απο οτι ξερω αν δεν ειναι official δεν παιρνει τις επισημες αναβαθμισεις σωστα?εκτος αν κανω εγω λαθος γιατι εχω ψιλοχασει τη μπαλα με οτι πουλαει ο καθενας..δεν ξερω αν επιτρεπεται να βαλω το link ..απο ebay ειναι..για να δεις πως το πλασαρει..

Δημοσ.
3 ώρες πριν, geopanatha13 είπε

Οι custom ομως παιρνουν ota?..απο οτι ξερω αν δεν ειναι official δεν παιρνει τις επισημες αναβαθμισεις σωστα?εκτος αν κανω εγω λαθος γιατι εχω ψιλοχασει τη μπαλα με οτι πουλαει ο καθενας..δεν ξερω αν επιτρεπεται να βαλω το link ..απο ebay ειναι..για να δεις πως το πλασαρει..

Όχι η custom δεν παίρνει αναβάθμιση (OTA)γιατί θα είναι και ρουταρισμενο και με ξεκλείδωτο bootloader.

2 ώρες πριν, chios είπε

http://en.miui.com/download-316.html#472

από ότι βλέπω έχει global rom δεν το διευκρινίζει αν ειναι για το 128αρι , το καλύτερο είναι όταν το πάρεις να το ξεκλειδώσεις και να βάλεις μια ρομ από την ελληνική κοινότητα

Δεν το διευκρινίζει γιατί προφανώς ξέρουν ότι μόνο το 128αρη έχει την global.

Και επίσης γιατί να κάνει αυτήν την διαδικασία με τις κοινότητες!

Καινούριο κινητό θα είναι ας το χαρεί.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, saruman123 είπε

Και επίσης γιατί να κάνει αυτήν την διαδικασία με τις κοινότητες!

γιατί η ελληνική ρομ βασίζετε σε china sources και είναι πολύ ανώτερη από την global

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, chios είπε

γιατί η ελληνική ρομ βασίζετε σε china sources και είναι πολύ ανώτερη από την global

Δεν εννοώ αυτό.

Εννοώ μην κάνει τώρα σαν καινούργιο κινητό αυτή την κίνηση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...