Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ όλους σας για τις οδηγίες

forthnet   ή vodafone , οι τιμές που μπορώ να περιμένω είναι αυτές που έχουν στα σάιτ;

έριξα μια ματιά, με χαλάει λίγο που αν χρειστείς υποστήριξη πρέπει να πληρώνεις την κλήση ακόμη και αν τηλεφωνείς από το δίκτυό τους

επειδή χρησιμοποιώ δικό μου ρούτερ, και έχω το modem router του ΟΤΕ ως modem bridge,  να θεωρήσω δεδομένο ότι τα μόντεμ ρούτερ από τους άλλους θα έχουν αυτή τη δυνατότητα.

επίσης στον ΟΤΕ είμαι σε κανονική τηλεφωνία, με αλλαγή θα πάω σε voip;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

ΠΑιδια μια γρηγορη ερωτηση. Μου ληγει οσονουπω το συμβολαιο του Οτε. Το πακετο που ειχα δεν υπαρχει πια. Κοιταω για fiber 30 αρι. Κλειδωνω στα 10-12. Με το Fiber θα κλειδωνω εγγυημενα στα 30 η προκειται για φουστια του τυπου ως τα 0 (με την ιδια λογικη του εως 24). Παντως δυστυχως δικτυο στην περιοχη μου εχει μονο ο Οτε , λογικα τα διαπραγματευτικα μου οπλα ειναι περιορισμενα.

Δημοσ.

Το xDSL (ADSL ή VDSL) έχει τον ίδιο περιορισμό σε όλο τον πλανήτη. Παντού ισχύει το "έως" κι έχει να κάνει κυρίως με την απόσταση που έχουμε από το DSLAM. Απλά αν αυτό είναι κοντά μας, είναι λογικό να έχουμε μεγαλύτερες ταχύτητες συγχρονισμού.

Γενικά με απόσταση έως 800 μέτρα μπορούμε να έχουμε 50Mbps και έως τα 1300 μέτρα τα 30Mbps. Ανάλογα την περιοχή, συνήθως είναι οι αποστάσεις είναι λίγο μικρότερες για τις ίδιες ταχύτητες. Αν η περιοχή σου έχεις τις νέες αναβαθμισμένες καμπίνες, εκεί υπάρχει εγγύηση, αλλά και πάλι σε αραιοκατοικημένη περιοχή, πάλι παίζει ρόλο η απόσταση από αυτήν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...