Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και αρκετούς μήνες έχει λήξει το συμβόλαιο που έχω στον ΟΤΕ. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για το Double Play  έως 24Mbps με τις 6 ώρες δωρεάν προς κινητά.

Το μηνιαίο πάγιο είναι λίγο κάτω από τα 36 ευρώ ( 70 ευρώ/2μηνο ) και πλέον η τιμή έχει διαμορφωθεί κάπου στα 39,50 - 42 ευρώ.

Μετά από επικοινωνία μου στον ΟΤΕ, δεν υπάρχει κάποια καλύτερη προσφορά εκτός από το να κάνω ΞΑΝΑ την ίδια ανανέωση για 24 μήνες με το ποσό που είχα εξαρχής απ`όταν έκανα τη σύνδεση. Φυσικά και τους είπα πως δεν είναι λογικό εν έτει 2017 ( 2018 πλέον ) να κλείσω συμβόλαιο τριών ++ χρόνων όταν έχουν βγει στην κυκλοφορία μεγαλύτερες ταχύτητες με περισσότερα προνόμια. Το λογικό είναι να πλήρωνα λιγότερα χρήματα για το ίδιο.

Η απάντηση αρνητική διότι

1) Είμαι ήδη πελάτης στον ΟΤΕ

2) Η Forthnet δεν έχει κάλυψη στην περιοχή που βρίσκομαι

Άρα δεν παίζει πρόταση αντιπροσφοράς σε περίπτωση που έκανα ενέργεια στην Forthnet.

Οπότε να ανανεώσω το ίδιο πακέτο στα 35.88/μήνα ή να διαλέξω το Double Fiber 30 με 40.12/μήνα που στην ουσία είναι το ίδιο πρόγραμμα με 30άρα ντεμέκ ταχύτητα αντί την 24άρα.

Υπάρχει και το Double Fiber 50 στα 42.53/μήνα.

Κάποια γνώμη;

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, darkman είπε

Με το 24αρι σε τι ταχύτητα ησουν ? 

Με ethernet σύνδεση και μέτρηση σε Ookla είμαι στα 16Mbps, εάν θες μπορώ να σου πω και τις μετρήσεις μέσα από τον OTE άλλα νομίζω πως δεν χρειάζεται... ^_^

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, d4mage είπε

Με ethernet σύνδεση και μέτρηση σε Ookla είμαι στα 16Mbps, εάν θες μπορώ να σου πω και τις μετρήσεις μέσα από τον OTE άλλα νομίζω πως δεν χρειάζεται... ^_^

Kοιτα αν το κανεις 30 λογικα θα εχεις την διπλη ταχύτητα :) γιατι αφου σου λεει οτι περνεις και 50 το 30 θα στο κλειδωσει στανταρ :) αν δεν υπαρχει θεμα οικονομικο καλο θα ειναι .
απο εκει και περα παιζει ρολο και τι κανεις αν πχ μπαίνεις μονο για σερφαρισμα και δεν υπαρχουν αλλα ατομα μεσα στο σπιτι να σου κοβουν και την ταχυτητα δεν υπαρχει λογος ;) αν δεν κανεις ανανεωση τι γινετε ξερεις ?? μιμπος ερθουν και αλλοι παροχη στην περιοχή σου .... 

Επεξ/σία από darkman
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, darkman είπε

Kοιτα αν το κανεις 30 λογικα θα εχεις την διπλη ταχύτητα :) γιατι αφου σου λεει οτι περνεις και 50 το 30 θα στο κλειδωσει στανταρ :) αν δεν υπαρχει θεμα οικονομικο καλο θα ειναι .
απο εκει και περα παιζει ρολο και τι κανεις αν πχ μπαίνεις μονο για σερφαρισμα και δεν υπαρχουν αλλα ατομα μεσα στο σπιτι να σου κοβουν και την ταχυτητα δεν υπαρχει λογος ;) αν δεν κανεις ανανεωση τι γινετε ξερεις ?? μιμπος ερθουν και αλλοι παροχη στην περιοχή σου .... 

Μα δεν υπάρχει διαφορά με το τωρινό ποσό που δίνω. Μόλις σήμερα πλήρωσα το λογαριασμό στα 79 ευρώ ενώ εάν πάρω την 30άρα Fiber με τα ίδια λεπτά χρόνου ομιλίας θα πληρώνω 80.24 δηλαδή 1.24 ευρώ επιπλέον, στα όρια πάντα του συμβολαίου. Η διαφορά έρχεται το πολύ στα 5 ευρώ.

Εάν όμως κάνω ανανέωση θα επιστρέψω πάλι στα 35.88/μήνα που πάλι η διαφορά δεν είναι μεγάλη...

Στο θέμα της ταχύτητας τι εννοείς πως θα κλειδώσει στάνταρ, και εκεί λέει έως 30Mbps ας πούμε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι αν κανεις ανανεωση λες οτι ειναι 35,88 σωστα ? μεχρι το 40,12 ειναι 4,32 :) χ12 51,84 να στο σημα για το ΧΤ :P :P 
το vdsl σχεδον παντα κλειδωνει στα μεγιστα δηλαδει αν ο οτε σου δεινει 50 τοτε το 30 ειναι ειναι στανταρ αντι για 16 που μου λες τωρα θα εχεις 30 :) περα απο τα λεφτα ειναι και τι κανεις ετσι ..... εγω στο μαγαζι που απλα σερφαρο και κανω και κανα download εχω 17 και το εχω αφησει ετσι :) στο σπιτι που εχω τον κοσμο και μου ρουφανε ολοι τους εχω 50 ;) 
Αν το λεφτα δεν ειναι θεμα κανε το 30 :) 

Επεξ/σία από darkman
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μολις παει αοριστου δε μπορεις μεσα απο το site της cote να παρεις τη 30αρα με 29,90 ; Kαι μενα με καλεσανε να μου πουνε να ανανεωσω

2 χρονια 36,94 !!  αν θελω λεει να κρατησω το τηλεφωνο !!  για  Double Play 24 M  !! σηκωνει καταγγελια για τετοιο scalping

32.71 ηταν η τιμη καταλογου στη χειροτερη .....

-  25 του μηνα ληγει και θα δουμε μολις σκασει η μεταφορα για ποσο ζωα μας εχουν πια στη γαλερα της κοτε

Επεξ/σία από Damachi
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Damachi είπε

Μολις παει αοριστου δε μπορεις μεσα απο το site της cote να παρεις τη 30αρα με 29,90 ; Kαι μενα με καλεσανε να μου πουνε να ανανεωσω

2 χρονια 36,94 !!  αν θελω λεει να κρατησω το τηλεφωνο !!  για  Double Play 24 M  !! σηκωνει καταγγελια για τετοιο scalping

32.71 ηταν η τιμη καταλογου στη χειροτερη .....

-  25 του μηνα ληγει και θα δουμε μολις σκασει η μεταφορα για ποσο ζωα μας εχουν πια στη γαλερα της κοτε

Σκέψου πως στο πατρικό μου σπίτι έχω το ίδιο πακέτο από προσφορά όταν είχα αγανακτήσει στην forthnet και είναι στα 23,60 με + μισή ώρα στα κινητά, 5 ώρες προς όλους στο κινητό μου νούμερο, δωροεπιταγή 30 ευρώ και έκπτωση στον πρώτο λογαριασμό.

Το θεωρώ μεγάλη κλεψιά να σου χρεώσουν παμπάλαιο πακέτο με ίδιο πάγιο. Δυστυχώς όμως δεν μπορώ να τους παίξω με ανταγωνιστή τους και βαράνε στα αυτιά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδή δε σε αφήνουνε να επιλέξεις πακέτο απο το site cosmote ?? αυτό το στέλνουνε οι ίδιοι αυτοματοποιημένο μήνυμα

COSMOTE Home DP30 M

Επωφελή σου από αυτό το πακέτο που σου προτείνουμε! Kαι πάρε ΔΩΡΟ επιπλέον 120’ λεπτά προς κινητά (ανά μήνα) για 6 μήνες!

ανά μήνα 31.65€*
Ισχύει για 24 μήνες

30 Mbps Ευρυζωνική πρόσβαση

250' Σταθερά + 30' Κινητά

Επεξ/σία από Damachi
Δημοσ.

πήρα σήμερα να ανανεώσω το συμβόλαιο VDSL 30 που έχω (χαλάνδρι)

κοιτούσα στο site το VDSL 50 (fiber!!!) με δωρεάν σταθερά + 30 λεπτά κινητά που το έχει 37,28

δεν με νεδιαφέρουν τα 50mbps, αλλά πλέον δεν έχουν διαφορά από τα 30, περισσότερο με ενδιαφέρουν τα δωρεάν σταθερά

σκεφτόμουν μήπως τους έκοβα και κάτι, μιας και γνωστοί μου που αλλάζουν εταιρείες, πληρώνουν λιγότερα στον ΟΤΕ, από εμένα που είμαι 25+χρόνια στην τηλεφωνία του ΟΤΕ και πάνω από 6 στο ίντερνετ

παίρνω 13888, μου λέει, έχει 41 προσφορά, δεν ξέρω τι λέει το σάιτ μου λέει,

δεν ξέρω τι να κάνω, ένιωσα πολύ άσχημα από την αντιμετώπιση ενός σταθερού πελάτη,

θα ήθελα να αλλάξω εταιρεία, αλλά και που να πάει κανείς;

Δημοσ.

Να πάρεις στο κέντρο εξυπηρετήσεις και να ζητήσεις να μάθεις τι πρέπει να κάνεις για αποσύνδεση,εντελώς και θα δεις τι ωραία προσφορά θα έχεις.

Δημοσ.

Πρότασή μου σε όσους  έχουν πλέον σύμβαση με εταιρία σταθερής (ή και κινητής) τηλεφωνίας και θέλουν να παραμείνουν στον ίδιο πάροχο αλλά με καλύτερη τιμή: Απαντήστε σε μια τηλεφωνική πρόταση άλλου παρόχου και συμφωνείστε μαζί του. ΠΡΟΣΟΧΗ: σε τηλεφωνική μόνο όχι να μεταβείτε οι ίδιοι σε κάποιο κατάστημα. Κάντε την δεκτή. Θα σας έρθει μετά από λίγες μέρες η σύμβαση με κούριερ, την υπογράφετε και τη στέλνετε πίσω. Μόλις ο πάροχός σας (πχ COSMOTE) παραλάβει την αίτηση φορητότητας από τον νέο πάροχο, την ίδια ημέρα θα σας τηλεφωνήσει κάνοντάς σας αντιπροσφορά (τόσο σε χαμηλότερη τιμή όσο και σε νέες παροχές - όσο λέτε όχι τόσο θα αυξάνει την προσφορά). Επειδή έχετε κάνει δεκτή τηλεφωνική πρόταση φορητότητας έχετε δικαίωμα να υπαναχωρήσετε ανυπαίτια εντός δύο εβδομάδων χωρίς κανένα πρόβλημα ή ειδικό λόγο. Το έχω κάνει δύο φορές τόσο σε σταθερό όσο και σε κινητό με COSMOTE και WIND και η αντιμετώπιση ήταν ακριβώς η ίδια. Μπορώ να πω μάλιστα ότι η Cosmote ήταν η πιο επιθετική προκειμένου να μη με χάσει από πελάτη μειώνοντας μου στο μισό τόσο το κινητό όσο και το σταθερό (VDSL 30) αυξάνοντάς μου ταυτόχρονα τόσο τον χρόνο ομιλίας όσο και την ταχύτητα του ίντερνετ. Εννοείται ότι παρέμεινα και απλά έκανα μία δήλωση υπαναχώρησης τυπική προς τον νέο πάροχο. Το ίδιο σύστημα ακολούθησα και με το σταθερό των γονιών μου, ο παροχός του ανανέωνε στην ίδια τιμή και μόλις του ήρθε το αίτημα φορητότητας μείωσε το πάγιο ακριβώς στο μισό. Τονίζω πάλι ότι πρέπει να κάνετε δεκτή ΜΟΝΟ τηλεφωνική προσφορά άλλου παρόχου και το δικαίωμα ανυπαίτιας υπαναχώρησης διαρκεί για δύο εβδομάδες από τη σύναψη της νέας σύμβασης.

Δημοσ.

ΑΠλα παιζεις λιγο με την τυχη σου...

συνάδελφος ηταν στον ΟΤΕ,πληρωνε αρκετα,του εκανε καλυτερη προταση η WIND δεχτηκε τηλεφωνικα,ηρθε το κουριερ,πηρε  τηλ η κοσμοτε και του ειπαν αποκλειται να δινεις τοσα λιγα δεν σου κανουμε καλυτερη προσφορα...και εμεινε στην WIND

Δημοσ.
2 ώρες πριν, koufs είπε

πήρα σήμερα να ανανεώσω το συμβόλαιο VDSL 30 που έχω (χαλάνδρι)

κοιτούσα στο site το VDSL 50 (fiber!!!) με δωρεάν σταθερά + 30 λεπτά κινητά που το έχει 37,28

δεν με νεδιαφέρουν τα 50mbps, αλλά πλέον δεν έχουν διαφορά από τα 30, περισσότερο με ενδιαφέρουν τα δωρεάν σταθερά

σκεφτόμουν μήπως τους έκοβα και κάτι, μιας και γνωστοί μου που αλλάζουν εταιρείες, πληρώνουν λιγότερα στον ΟΤΕ, από εμένα που είμαι 25+χρόνια στην τηλεφωνία του ΟΤΕ και πάνω από 6 στο ίντερνετ

παίρνω 13888, μου λέει, έχει 41 προσφορά, δεν ξέρω τι λέει το σάιτ μου λέει,

δεν ξέρω τι να κάνω, ένιωσα πολύ άσχημα από την αντιμετώπιση ενός σταθερού πελάτη,

θα ήθελα να αλλάξω εταιρεία, αλλά και που να πάει κανείς;

Σε καταλαβαινω απολυτα και εγω επειδη φοβηθηκε τις αλλες εταιριες και το ολο νταβαντουρι με αιτησεις τηλ ξανα τηλ να  με τρελαινουν ολοι μερα αποφασισα να συνεχισω και βλεπω στο σαιτ το 30αρι στα 29,90 και λεω θα παρω τηλ να το κλεισω τηλεφωνικα, υστερα απο τηλεφωνα 2-3 συνεχιζαν να μου προτεινουν 31,65 γιατι δεν υπαρχει η προσφορα και τελικα υην εκλεισα μεσω ιντερνετ στα 29,90 με πηραν για επιβεβαιωση και μου απεστειλαν το συμβολαιο ηλεκτρονικα με την αναγραφομενη τιμη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...