Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήδη από την περσινή έκθεση CES, όπου και παρουσίασε το μοντέλο Yui, ήταν γνωστό ότι η Volkswagen εξετάζει την ενσωμάτωση ενός συστήματος «ευφυούς συγκυβερνήτη» στα επόμενα μοντέλα της.

Δεν αποτελεί έκπληξη, λοιπόν, η γνωστοποίηση της συνεργασίας με την NVIDIA, με στόχο να υλοποιήσει το σχέδιό της. Οι δύο εταιρείες δηλώνουν ότι θα εργαστούν από κοινού για ένα σύστημα με το όνομα «Intelligent Co-Pilot» το οποίο θα συγκεντρώνει δεδομένα από το εσωτερικό και το εξωτερικό του αυτοκινήτου.

Με τον έλεγχο μέσω κινήσεων και φωνητικών εντολών, αλλά και τις πληροφορίες τις οποίες θα μαθαίνει σταδιακά η τεχνητή νοημοσύνη για τον οδηγό, ο «συγκυβερνήτης» θα είναι πραγματικά χρήσιμος.

Σύμφωνα με πληροφορίες όταν το μοντέλο I.D. Buzz βγει στην αγορά το 2022 αναμένεται να περιλαμβάνει μία εκδοχή του συστήματος.

Engadget

Δείτε ολόκληρο το article

Δημοσ.

Το αρθρο δεν ειναι κατι καινουργιο. Εγω εχω πολλα χρονια την τεχνολογια αυτη διαθεσιμη. Εχω την εξυπνη συγκυβερνητη γυναικα μου και την πανεξυπνη πεθερα. Μαλιστα διαθετουν και αλλες εξυπνες καινοτομιες οπως δεν ξερεις να οδηγεις, χαθηκες, σταματα να κατεβω, εισαι αχρηστος, πως εμπλεξα μαζι σου και τελος διαθετουν μια απιστευτη γκαμα απο πρωτοτυπα μπινελικια κυριως προς τον οδηγο. 

Καλη χρονια.

• Like 8
  • Thanks 1
Δημοσ.

Οταν η τεχνολογια αυτη εξελιχθει αρκετα θα σταματησουμε να θρηνουμε θυματα στην ασφαλτο...

Προς το παρων πιο κοντα σε αυτο ειναι η Τεσλα αλλα και παλι ειναι λιγο νωρις.

Το μονο κακο ειναι πως θα κανουν καγκουριες μετα οι ''ιδιοκτητες καγκυρο'' που θα ελεγχεται απο καποια ΑΙ το αυτοκινητο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, tz_aristotelis είπε

Το αρθρο δεν ειναι κατι καινουργιο. Εγω εχω πολλα χρονια την τεχνολογια αυτη διαθεσιμη. Εχω την εξυπνη συγκυβερνητη γυναικα μου και την πανεξυπνη πεθερα. Μαλιστα διαθετουν και αλλες εξυπνες καινοτομιες οπως δεν ξερεις να οδηγεις, χαθηκες, σταματα να κατεβω, εισαι αχρηστος, πως εμπλεξα μαζι σου και τελος διαθετουν μια απιστευτη γκαμα απο πρωτοτυπα μπινελικια κυριως προς τον οδηγο. 

Καλη χρονια.

Να προσθέσω ότι σε ελέγχουν και για τη ταχύτητα και ας πηγαίνεις με 70 σε ευθεία με όριο ταχύτητας τα 90!!! :P

Επεξ/σία από mants118
Δημοσ.
2 hours ago, tz_aristotelis said:

Καλη χρονια.

Θεούλης

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...