Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Θέλω να πάρω καινούργιο τηλέφωνο μέχρι 230 ευρώ και να είναι αποκλειστικά Xiaomi.

Το θέμα είναι ότι πάντα είχα iphone και από Android δεν γνωρίζω σχεδόν τίποτα.

Παρακαλώ πολύ όποιος έχει την δυνατότητα και τον χρόνο ας με βοηθήσει στην επιλογή της αγοράς.

Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από kouliz83
Δημοσ.

Άρα το θέμα έπρεπε να το ανοίξω εκεί;

Δεν με απασχολεί και τόσο πολύ από που θα γίνει η αγορά αρκεί να είναι global έκδοση. 

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, kouliz83 είπε

Αυτό είναι καλή επιλογή;Με φοβίζει λίγο η μπαταρία του.

https://www.kimovil.com/el/apopseis/xiaomi-mi5-64gb

Το κινητό πετάει, το έχει εδω και 6 μήνες η κοπέλα μου, νομίζω είναι ότι πιο ολοκληρωμένο μπορείς να πάρεις σε αυτά τα χρήματα. Η κάμερα πάρα πολύ καλή, δεν έχει κολλήσει ποτέ, τουλάχιστον στην απλή χρήση που του κάνει, έχει πολύ καλή RAM optimization . Η μπαταρία κρατάει για πλάκα μια μερά μην την φοβάσαι καθόλου σε αυτό το θέμα η xiaomi είναι μανούλα...

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ASTOU είπε

Το κινητό πετάει, το έχει εδω και 6 μήνες η κοπέλα μου, νομίζω είναι ότι πιο ολοκληρωμένο μπορείς να πάρεις σε αυτά τα χρήματα. Η κάμερα πάρα πολύ καλή, δεν έχει κολλήσει ποτέ, τουλάχιστον στην απλή χρήση που του κάνει, έχει πολύ καλή RAM optimization . Η μπαταρία κρατάει για πλάκα μια μερά μην την φοβάσαι καθόλου σε αυτό το θέμα η xiaomi είναι μανούλα...

Και εγώ αυτό είδα ότι είναι πάρα πολύ καλό.

Αν σου έβαζα στις επιλογές μου και αυτό https://www.skroutz.gr/s/10864021/Xiaomi-Redmi-Note-4-Snapdragon-4GB-64GB.html#reviews ποιο από τα δυο θα διάλεγες;

Δημοσ.

Χαχαχα λοιπόν το συγκεκριμένο το έχει ο αδερφός μου, η έκδοση βέβαια με 3/32 οπότε τα γνωρίζω από πρώτο χέρι και τα δύο κινητά. Μόνο και μόνο η διαφορά ανάμεσα στους επεξεργαστές 625 με 820 είναι αρκετή για να πας στο MI5. Επίσης η κάμερα μέρα με τη νύχτα υπέρ του mi5 φυσικά. Ανάλογα βέβαια και με την χρήση που σκοπεύεις να το κάνεις. Επίσης το 4 από αυτονομία δίνει 2+ μέρες με απλή χρήση. Θες να μου πεις τι σε ενδιαφέρει σε ένα κινητό για να σου πω ποιο θα σε βόλευε περισσότερο? 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, kouliz83 είπε

Αυτό είναι καλή επιλογή;Με φοβίζει λίγο η μπαταρία του.

https://www.kimovil.com/el/apopseis/xiaomi-mi5-64gb

Global όμως δεν έχει.

Συμπλήρωσε την φόρμα αγοράς και τα λέμε γιατί έτσι δεν κάνουμε δουλειά.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, kouliz83 είπε

Λόγω της δουλειάς μου σε ποιοτικό έλεγχο θελω να εχει καλη κάμερα κ κυρίως να μην κολλάει.

Επομένως σε αυτά τα λεφτά πας με κλειστά τα μάτια στο ΜΙ5. Βέβαια να υπολογίσεις ότι το πίσω μέρος του κινητού είναι κατασκευασμένο απο γυαλί με ότι αυτό συνεπάγεται σε σχέση με την δουλειά σου και πιθανές πτώσεις.

Δημοσ.

Δεν με απασχολεί το πίσω μέρος και τόσο πολύ,είμαι πολύ προσεκτικός με τα πράγματά μου αλλά ποτέ μην λες ποτέ.Το θέμα είναι μην την πατήσω με την γλώσσα μενού όσον αφορά την ελληνική αλλά είδα ότι έχει.Επίσης είναι εφικτό να αποκτήσω με κάποιο τρόπο κουπόνι;

Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή στο Banggood δεν υπάρχει σε απόθεμα. Επομένως η τιμή δεν ειναι τα 220 που φαίνεται τώρα. Μόλις θα κάνουν restock το προιόν θα τρέξει κάποια προσφορά που θα το ρίχνει λίγο κάτω από τα 200. Εγώ το είχα πάρει στα 180 πέρισυ το Πάσχα. Ειδικά στο Banggood με το Priority Direct Mail δεν θα έχεις κανένα θέμα με το τελωνείο + την άψογη συσκευασία απο θέμα ασφάλειας.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ASTOU είπε

Αυτή τη στιγμή στο Banggood δεν υπάρχει σε απόθεμα. Επομένως η τιμή δεν ειναι τα 220 που φαίνεται τώρα. Μόλις θα κάνουν restock το προιόν θα τρέξει κάποια προσφορά που θα το ρίχνει λίγο κάτω από τα 200. Εγώ το είχα πάρει στα 180 πέρισυ το Πάσχα. Ειδικά στο Banggood με το Priority Direct Mail δεν θα έχεις κανένα θέμα με το τελωνείο + την άψογη συσκευασία απο θέμα ασφάλειας.

Τότε ίσως να πάω σε κάτι άλλο γιατί δεν μπορώ να περιμένω,είμαι χωρίς τηλέφωνο...

Δημοσ.

Αν βιάζεσαι τόσο δεν νομίζω πως η αγορά από κίνα είναι η καλύτερη επιλογή... Έτσι και αλλιώς και σε απόθεμα να ήταν δεν θα ερχόταν με τίποτα σε λιγότερο απο 2 εβδομάδες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ASTOU είπε

Αν βιάζεσαι τόσο δεν νομίζω πως η αγορά από κίνα είναι η καλύτερη επιλογή... Έτσι και αλλιώς και σε απόθεμα να ήταν δεν θα ερχόταν με τίποτα σε λιγότερο απο 2 εβδομάδες

Συμφωνώ απόλυτα σε όσα λες αλλά δεν έχω πρόβλημα να κάνω παραγγελία σήμερα ή αύριο και να μου έρθει σε 15 μέρες.Αν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση ευχαρίστως θα την δεχόμουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...