Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, nikos9595 είπε

το λεω γιατι ειδα οτι δεν υποστηρηζει Haswell  

ξερει κανεις ? να με βοηθησει ?

haswell και Broadwell  η αλλη ! αν υποστηρηζετε ας μου πει καποιος ! (εχω στειλει μυνημα στην εταιρια της μιτρικης αλλα δν μου απαντησαν ακομα ! )
αν υποστηρηζονται κιολας και οι 2 ποια ειναι καλυτερη

Δημοσ.
9 ώρες πριν, nikos9595 είπε

το λεω γιατι ειδα οτι δεν υποστηρηζει Haswell  

ξερει κανεις ? να με βοηθησει ?

haswell και Broadwell  η αλλη ! αν υποστηρηζετε ας μου πει καποιος ! (εχω στειλει μυνημα στην εταιρια της μιτρικης αλλα δν μου απαντησαν ακομα ! )
αν υποστηρηζονται κιολας και οι 2 ποια ειναι καλυτερη

Εαν μεσα στο cpu support list  του κατασκευαστή της μητρικης σου διχνει οτι δεχετε και τους δύο επεξεργαστές τότε εισαι κομπλε !

Δημοσ.

Εννοείς να δώσεις αυτά τα λεφτά που έχουν τα links στο skroutz που έβαλες ;;;;;

ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.

Σύντομα θα βγουν φθηνές μητρικής coffee lake , οπότε με 260-270 ευρώ θα αγοράζεις σετ μητρική+i5 8400 που ξεπερνά τον overclocked i7 4790Κ

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόνο αυτό σκέψου για το cosmodata και τα #400ευρώγια Broadwellτο2018omegazlul. Ο ryzen 1400 έχει ακριβώς το ίδιο ipc και 4 cores 8 threads, είναι και αυτός unlocked, παίζει σε μητρική των 70 ευρώ, δεν έχει θέματα με ευπάθειες τύπου meltdown (αν και ο broadwell δεν θα έχει τόσο performance hit όσο ο 4790) και κοστίζει το 1/3 με τη νέα πτώση τιμών της AMD. Επίσης καίει και ζεσταίνεται λιγότερο. Με τα ίδια λεφτά επίσης παίρνεις 8700k/1800x και σου μένουν και ψιλά στην άκρη.

Επεξ/σία από ilos
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...