PankoEllas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 εχω κ εγω ενα προβλημα ρε παιδια...εχω ενα δευτερο pc παλιο, ενα core2duo με gigabyte 775 μητρικη,2γιγα ραμ ,την 9600gt 1gb καρτα εναν 500αρι χιτατσι hdd και ενα 550αρι απλο τροφοδοτικο. Ο υπολογιστης εδω και καποια χρονια αναβει οποτε γουσταρει.Εχει ερθει για αυτων η επανασταση των μηχανων που βλεπουμε στον τερμινειτορ εχει δικια του προσωπικοτητα.Τι εννοω..παταω το κουμπι περνει μπρος αλλα δεν μου ανοιγει η οθονη.Τον κλεινω τον ξανα αναβω παλι τα ιδια.Παιζει να το κανω καποιες φορες και να αναψει.Αλλες φορες αναβει με την πρωτη.Οχι ο υπολογιστης η οθονη.Ο υπολογιστης περνει μπρος παντα. Εχω τσεκαρει θερμοκρασιες ολα οκ.Εχω αλλαξει καλωδια pc-oΘΟNH τιποτα..Εχω συνδεσει αλλα πραγματα πανω στην οθονη αναβει (αρα δεν ειναι οθονη). Εχω συνδεσει τον υπολογιστη σε αλλη οθονη τπτ. Με λιγα λογια,παταω κουμπι κανει μπουτ κανονικα,αλλα σαν να μην παει σημα στην οθονη να αναψει η οθονη. Ξερει κανεις τι μπορει να ειναι; το κανει μπουτ να το βαλω με ερωτιματικο; υπαρχει περιπτωση να αναβει να ακουω θορυβο πχ κανονικα αλλα να μην κανει μπουτ τα γουιντος και γιαυτο να μην αναβει η οθονη;
tadegr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 δοκίμασε άλλη κάρτα γραφικων και μετά βλέπουμε
PankoEllas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, tadegr είπε δοκίμασε άλλη κάρτα γραφικων και μετά βλέπουμε για αρχη δλδ παιζει να τα εχει παιξει η gpu?
tadegr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) αφού δεν είναι η οθόνη πρέπει να αποκλείσεις η να σιγουρέψεις την λειτουργία της κάρτας γραφικων μετά πας στα υπόλοιπα psu,ram klp αν είναι οκ η κάρτα γραφικων θα πρέπει να κοιτάξεις να κάνεις αναβάθμιση στο ΒΙΟS Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2018 από tadegr
PankoEllas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 24 λεπτά πριν, tadegr είπε αφού δεν είναι η οθόνη πρέπει να αποκλείσεις η να σιγουρέψεις την λειτουργία της κάρτας γραφικων μετά πας στα υπόλοιπα psu,ram klp εχεις να μου προτυνεις τπτ φτηνο για αυτο το συστηματακι? μεταχειρισμενο φυσικα και απο εδω μεσα αν θες.
tadegr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) το θέμα είναι να αποκλείσεις όπως είπα την κάρτα όχι να την αλλάξεις κοίτα μήπως βρεις από άλλον υπολογιστή η έστω μια δανική για δοκιμή αν πάντως θες μια νέα έχει πολλές εδώ όπως η r7 4gb πολύ καλή για εσένα για ποιο φθηνά η επόμενη Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2018 από tadegr
PankoEllas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, tadegr είπε το θέμα είναι να αποκλείσεις όπως είπα την κάρτα όχι να την αλλάξεις κοίτα μήπως βρεις από άλλον υπολογιστή η έστω μια δανική για δοκιμή αν πάντως θες μια νέα έχει πολλές εδώ όπως η r7 4gb πολύ καλή για εσένα για ποιο φθηνά η επόμενη ναι εχεις δικιο...εμενα το μυαλο μου στα νεα πραγματα και τις αλλαγες αμεσως σε ευχαριστω πολυ
tadegr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 αν βρεις άκρη και δεν βαριέσαι ενημέρωσε το φόρουμ καλό βράδυ
PankoEllas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, tadegr είπε αν βρεις άκρη και δεν βαριέσαι ενημέρωσε το φόρουμ καλό βράδυ μολις εχω νεα φυσικα.ειμαι καθε μερα σχεδον εδω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα