sugarias Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα, μετά από μια πτώση της φωτογραφικής μηχανής σταμάτησε αναγνωρίζει τους φακούς. Με καθαρό οινόπνευμα καθάρισα τις επαφές και κατάφερα να αναγνωρίσει τους φακούς αλλά δεν λειτουργεί το autofocus και οι φωτογραφίες βγαίνουν σκοτεινές (χωρίς τον φακό έχω φως). γνωρίζει καποιος κανενα σερβις στην περιοχή της θεσσαλονικης; Αν έχει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα πόσο του στοίχισε η επισκευή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) ειπαρχει ενα μαγαζι που ναι αριστοτελους πλευρα ισια πανω λεγεται ρουπελας .Εκει πηγαινε και δωστον ειναι αξιοπιστο.Παντως εγω που παθα κατι παρομοιο με σενα μετα απο πτωση .δυστηχωs το ποσο επισκευης ηταν καπου 200 ευρω.αρα Μηπως να κοιτας για καινουρια καμερα? Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2018 από star12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sugarias Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Μετά και από την επίσκεψη μου στον Ρεπελα κοιτάω για καινούργια!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 7 ώρες πριν, sugarias είπε Μετά και από την επίσκεψη μου στον Ρεπελα κοιτάω για καινούργια!!! Αναμενομενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα