Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το απλό κινητάκι του τίτλου με οθόνη 2,4" 240x320 pixels, 1.3mp camera, δίκαρτο και Bluetooth 2.1 μαζί με misroSD 4GB με αντάπτορα για επέκταση χωρητικότητας καθώς η ενσωματωμένη είναι στα 32MB.

https://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/kinita/Panasonic-Ez240-Leuko-Karta-Mnimis-EB-90FEZ240W.htm

Απο τη φωτό η microSD πρέπει να είναι class4 αλλά λίγο μας ενδιαφέρει νομίζω καθώς πάει γάντι για το συγκεκριμένο κινητό.

Για  δωράκι σε μεγάλους ανθρώπους που δεν μπορούν να συνηθίσουν τα smartphones (μαμά - μπαμπά, παππού - γιαγιά) 

ή για τους ρομαντικούς που βλέπουν το κινητό καθαρά ώς τηλέφωνο και όχι σαν mobile pc

ή γενικότερα για χρήση όταν η περίσταση το επιβάλει είναι μια χαρά σε αυτή την τιμή νομίζω.

Στο skroutz και Bestprice ξεκινά απο τα 38 ευρώ χωρίς τα μεταφορικά:

https://www.skroutz.gr/s/8437937/Panasonic-EZ240.html?keyphrase=Panasonic+EZ240

https://www.bestprice.gr/item/2154765719/panasonic-ez240-dual.html

Υπόψη στα άλλα μεγάλα καταστήματα, Kotsovolo είναι στα 45 ευρώ, Mediamarkt είναι στα 40 ευρώ ενώ στο Public στα 30 ευρώ.

Εγώ πάντως παρήγγειλα ένα για δωράκι έκπληξη στην πεθερούλα  :D (που κρατάει τα παιδιά καθημερινά) προκειμένου να αντικαταστήσει ένα nokia που έχει αρχίσει να τα παίζει και γιατί δεν της είχα πάρει κάτι τα Χριστούγεννα οπότε έκατσε λουκούμι! :)

20160226130348_fc71cb60.jpeg

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

Επειδή έκανα και εγώ κάποτε το λάθος να το πάρω για δικό μου άτομο, και 19.99 να μου έδιναν δεν θα το έπαιρνα.

Ότι πιο άχρηστο έχει περάσει από τα χέρια μου. 1000 φορές Nokia 3310.

Προσωπική άποψη, για την πεθερά καλύτερα ένα Note 7 

Επεξ/σία από NoDsl
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, NoDsl είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Επειδή έκανα και εγώ κάποτε το λάθος να το πάρω για δικό μου άτομο, και 19.99 να μου έδιναν δεν θα το έπαιρνα.

Προσωπική άποψη.

Δεκτό αλλά το 3310 έχει τριπλάσια τιμή (59 ευρώ).

Δημοσ.

Για καποιον που παιρνει μονο τηλεφωνα ποσο χειροτερο μπορει να ειναι απο ενα nokia 4 ετων ξεβαμμενο παντου? :P

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, NoDsl είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Προσωπική άποψη, για την πεθερά καλύτερα ένα Note 7 

βλεπω το note 7 σου και πονταρω windows phone 10 σε fast ring :P

ps με αναγκασες να κανω αποκρυψη την υπογραφη σου

μεταφορικα για επαρχια ξερουμε ποσο ειναι;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Δεκτό αλλά το 3310 έχει τριπλάσια τιμή (59 ευρώ).

Αναφερόμουν στο αρχαίο 3310, όχι στο καινούργιο. :)

Eitherway, δεν ξέρω αν το έχεις δει live το εν λόγω panasonic αλλά δεν μπορώ να σου περιγράψω πόσο φανταστικά ποιοτικό φαίνεται αυτό μπροστά του.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, what_if είπε

βλεπω το note 7 σου και πονταρω windows phone 10 σε fast ring :P

ps με αναγκασες να κανω αποκρυψη την υπογραφη σου

μεταφορικα για επαρχια ξερουμε ποσο ειναι;

2,7 είναι για να μου το στείλουν σπίτι αλλά μένω Αθήνα. Βέβαια θα το πάρω απο κατάστημα που έχω κοντά στο σπίτι.

Κάνε τα βήματα και δες πόσο σου βγάζει. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, NoDsl είπε

Αναφερόμουν στο αρχαίο 3310, όχι στο καινούργιο. :)

Eitherway, δεν ξέρω αν το έχεις δει live το εν λόγω panasonic αλλά δεν μπορώ να σου περιγράψω πόσο φανταστικά ποιοτικό φαίνεται αυτό μπροστά του.

Αν είχα κρατήσει το 3310 το παλιό σιγά μην αγόραζα άλλο. :D 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Damachi είπε

Για ηλικιωμενη δυστροπη και αχαριστη στραβη πεθερα παιρνεις κατι σε αυτο το φασον

https://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/kinita/Turbo-X-Yaya-Ii-Mauro-Β10-ΜΑΎΡΟ.htm

Εχει και η alcatel και το eshop το βαζει προσφορα γυρω στα 25 αν θυμαμαι

Oύτε δύστροπη, ούτε αχάριστη είναι αρα μακριά απο turboX ! :D

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lionheart75 είπε

Oύτε δύστροπη, ούτε αχάριστη είναι αρα μακριά απο turboX ! :D

ελα τωρα ,πες οτι η γυναικα σου ξερει το ακαουντ σου στο ινσομνια :P

• Moderators
Δημοσ.

Να δωσω feedback για καποια θεματακια μιας και το εχω παρει και εγω για ηλικιωμενη στα BF προ 1.5 μηνα, στην ιδια τιμη με του θεματος και το εχω τεσταρει αρκετα:

1. Χωρις την καρτα μνημης δεν δουλευουν καθολου πολλα και διαφορα, οποτε σχεδον υποχρεωτικα πρεπει να την ριξεις στο τηλεφωνο.

2. Τα πληκτρα ειναι απο λιγο εως πολυ μαπα, ψευτικα, αυτα τα πανασονικ μου δινουν την εντυπωση οτι ειναι φασον και φτιαχνονται καπου "τριτοκοσμικα", καμια σχεση με ο.τι ειχα στο μυαλο μου για την φιρμα μεχρι "χθες".

3. Το μικροφωνο του ειναι χαλια, πολυ χειροτερο απο απλο κινητο των 20 ευρω προ 5-8ετιας. Με το ζορι ακους τι σου λεει ο κατοχος του. Με το απλο handsfree που εχει μεσα ειναι παντως οκ η συνομιλια.

4. Η μπαταρια του ειναι λιγοτερη απο τις προσδοκιες που μπορει να εχει καποιος με βαση την αναγραφομενη χωρητικοτητα, περιμενα διπλασια αυτονομια απο οση εχει.

Για 20 ευρω ειναι απλα οκ ή αρκετα οκ με χρηση με το handsfree του, για 30-40 δεν αξιζει.

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Να δωσω feedback για καποια θεματακια μιας και το εχω παρει και εγω για ηλικιωμενη στα BF προ 1.5 μηνα, στην ιδια τιμη με του θεματος και το εχω τεσταρει αρκετα:

1. Χωρις την καρτα μνημης δεν δουλευουν καθολου πολλα και διαφορα, οποτε σχεδον υποχρεωτικα πρεπει να την ριξεις στο τηλεφωνο.

2. Τα πληκτρα ειναι απο λιγο μαπα, ψευτικα, αυτα τα πανασονικ μου δινουν την εντυπωση οτι ειναι φασον και φτιαχνονται καπου "τριτοκοσμικα", καμια σχεση με ο.τι ειχα στο μυαλο μου για την φιρμα μεχρι "χθες".

3. Το μικροφωνο του ειναι χαλια, πολυ χειροτερο απο απλο κινητο των 20 ευρω προ 5-8ετιας. Με το ζορι ακους τι σου λεει ο κατοχος του. Με το απλο handsfree που εχει μεσα ειναι παντως οκ η συνομιλια.

4. Η μπαταρια του ειναι λιγοτερη απο τις προσδοκιες που μπορει να εχει καποιος με βαση την αναγραφομενη χωρητικοτητα, περιμενα διπλασια αυτονομια απο οση εχει.

Γιάννη καλά θυμάμαι ότι το είχες πάρει BF αφού σκεφτόμουν να σου στείλω μήνυμα. :)

Επεξ/σία από lionheart75

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...