Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/11/2018 στις 8:02 ΜΜ, gpolic είπε

Οθόνη για arduino;;

Ακριβώς αυτό, μια OLED οθονούλα είναι.

Επεξ/σία από LambisElef
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 13/1/2018 στις 2:51 ΜΜ, georgeγ είπε

εχω δυο σκληρους εναν ssd και εναν hdd,και στους δυο εχω windows

η μητρικη δεν κανει boot αλλα μενει κολλημενη στο λογοτυπο αν δεν συνδεσω τον hdd σε συγκεκριμενο sata :lol:

δηλαδη

στο ιδιο sata αν βαλω τον ssd δεν κανει boot:o

ton hdd αν τον βαλω σε αλλο σε αλλο sata παλι δεν κανει boot:o

χωρις hdd,μονο με ssd η μητρικη δεν κανει boot:o

Αν έκανες την εγκατάσταση των win και με τους 2 δίσκους ενεργούς το ποιό πιθανό είναι να τα έχει μπλέξει ο boot manager.

Δημοσ.

Μου φέρανε πριν κάποια χρόνια ένα παλιό λαπτοπ hp  (πρέπει να ναι 15ετιας τώρα ) για αλλαγή δίσκου και προσθήκη xp sp3. Το συγκεκριμένο είχε ένα προγράμμα  power management και μόνο μέσα από αυτό δούλευε το ανεμιστηράκι του. Στα πρώτα 3 λεπτά του φορματ έκλεινε από υπερθέρμανση.  Το πρόβλημα λύθηκε με λίγο ξηρό πάγο πάνω στη μεταλλική επιφάνεια που κάλυπτε τον επεξεργαστή (να ναι καλά ο άνθρωπος με το καφέ δίπλα) και ένα ανεμιστήρα στην αγκαλιά μου να το χτυπάει στο φούλ. Fun times :)

• Like 1
Δημοσ.

Asrock z97 ή asus z97

Αν εχω asmedia usb3.1 1142 κοντρολλερ πανω τους και προστεσω αλλον ενα nec h via τοτε τα αλλα pcie x1 δεν αναγνωριζουν τις συσκευες τυχαια κατα το boot η χανονται κατα την λειτουργια.

Ενα μηνα εκανα να το βρω.

• Like 1
Δημοσ.

Πρίν πολλά πολλά χρόνια ένας φίλος μου μετά απο αιματηρές οικονομίες αγόρασε ένα amd 486 dx 122mhz, πάμε σπίτι (εγώ με τις δισκέτες για τα windows 3.11 παραμάσχαλα)το στήνει και μολις πάει να το ανοίξει το pc δεν ανοίγει με τίποτα, το ελέγχει όλα σωστά, ο αδελφός του είναι Παπάς και μεταξύ σοβαρού και αστείου κάνει στο pc αγιασμό, το pc πήρε μπροστά!!!.

Δημοσ.

Πριν απο πολλά χρόνια ...πάω μαζί με 1 συνάδελφο να σετάρουμε το δίκτυο σε 1 φροντιστήριο.....όπως κάναμε τις ρυθμίσεις...κάποια στιγμή 1 απο τα μηχανήματα κόλλησε...οπότε πατήσαμε το reset και αυτό ήταν....το μηχάνημα νέκρωσε....τι πατούσαμε το Power ...τι βάλαμε -βγάλαμε καλώδια...τίποτε...ΝΕΚΡΟ....το αφεντικό επικοινωνεί με τον ιδιοκτήτη του φροντιστηρίου και τον πείθει να αγοράσει 1 άλλο καινούργιο μηχάνημα (παλιό ήταν)...οπότε παίρνουμε το μηχάνημα και γυρνάμε στο μαγαζί...στήνουμε το καινούργιο μηχάνημα ...το πάμε στο φροντιστήριο και όλα καλά...έμενε όμως το παλιό το μηχάνημα....όπως το είχα πάνω στον πάγκο λέω ας του ρίξω άλλη μια ματιά...και όπως πιάνω την πρόσοψη να την βγάλω ...ακούγεται (ποιο πολύ ένοιωσα) ...1 μικρό κλινγκ....και θαύμα...το κουμπάκι reset είχε κολλήσει μέσα και έμενε συνεχώς πατημένο....περιττό να αναφέρω ότι το μηχάνημα έζησε για αρκετό καιρό μετά καθώς το καβάτζωσε ο συνάδελφος μου που δεν είχε PC εκείνο τον καιρό...και όλα αυτά απο 1 κουμπάκι..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρόσφατο περιστατικό σε καινούριο σύστημα:

κάθε φορά που άνοιγα το PC ή μετά από κάθε restart το PC boot-αρε κανονικά, αλλά δεν μπορούσα να κάνω δεξί click πάνω στην taskbar. Αν άνοιγα έστω ένα παράθυρο ή τον browser ή οποιοδήποτε πρόγραμμα, freeze-αρε. Παρόλα o κέρσορας κουνιόταν κανονικά και μπορούσα να κάνω δεξί click στο desktop. Το πιο περίεργο ήταν οτι αν πατούσα Ctrl-Alt-Del και άνοιγα τον task manager, ξεκολλούσε και δούλευε ρολόϊ.

Έψαχνα μέρες για το τι μπορεί να φταίει (δοκιμές σε διάφορα settings των windows, αλλάγες σε κλειδιά της registry που πρότειναν σε διάφορα forums, μέχρι και format).... Το πρόβλημα ήταν το mouse... Είτε χωρίς το software του mouse, είτε με αυτό, υπήρχε αυτό το πρόβλημα... Μόλις έβαλα άλλο mouse, δεν το ξαναέκανε...

Επεξ/σία από AnimaTronic
Δημοσ.

Μπορντ ECS παλιό στο οποίο οι μνήμες DDR έπρεπε να υποχρονιστούν σε χαμηλότερη ταχύτητα από την ονομαστική τους για να λειτουργήσει σωστά. Άνοιγε μεν αλλά έσκαγε η εγκατάσταση των ΧΡ.

Παλιό μπόρντ BIOSTAR ή DFI που δεν άναβε με τίποτα. Μετά από ώρες δοκιμών κάποια στιγμή έβγαλα την μπαταρία του BIOS και λειτούργησε μια χαρά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου εφεραν ενα Laptop με χαλασμενο πληκτρολογιο για αλλαγη. Οταν εβγαλα το πληκτρολογιο, απο κατω ηταν λες και ειχε χυθει ενα κουτακι πορτοκαλαδα. Μετα απο καιρο εμαθα οτι το ειχε κατουρησει σκυλος... :( :(

Επεξ/σία από Shyn
  • Like 1
Δημοσ.

Θυμήθηκα και ένα άλλο, στα μέσα του 07 έχω κάνει αναβάθμιση σε έναν διπύρηνο Ε6850 ο οποίος τότε ήταν 3ghz στοκ με μία Asus P5k και προσπαθώ να τον κλοκάρω , ανεβάζω ρολόγια σιγά σιγά και το φτάνω στα 3,2, εκεί που δουλεύω βλέπω να βγαίνει λευκός καπνός μέσα απο το pc , λέω πάει το κατάστρεψα, το μηχάνημα όμως συνεχίζει να δουλεύει κανονικά, απο ότι κατάλαβα αργότερα ο ένας 160 hdd δίσκος που είχα επάνω έκαψε το pcb του, ποτέ δέν έχω ξαναδεί δίσκο να χαλάει γιατί εγώ έκανα O/C ούτε έμαθα αν όντως χαλασε απο αυτό.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Shyn είπε

Μου εφεραν ενα Laptop με χαλασμενο πληκτρολογιο για αλλαγη. Οταν εβγαλα το πληκτρολογιο, απο κατω ηταν λες και ειχε χυθει ενα κουτακι πορτοκαλαδα. Μετα απο καιρο εμαθα οτι το ειχε κατουρησει σκυλος... :( :(

Στην δουλεια μου δινει η αλλη κινητο το οποιο ειχε πεσει σε νερο.Το κοιταω λιγο απο δω λιγο απο εκει να δω αν σωζεται κατι.Με τα πολλα την ρωταω πως σας επεσε τον νερο και μου λεει χαλαρα...........ααα μωρε απλα επεσε στην λεκανη της τουαλετας!!!!!:o

Το παρατησα οπως ειναι και σκαει στον παγκο.Μου λεει πως κανεις ετσι το καθαρισα.Παλιο βρωμιαρα κ!!##@ΛΑ.Τελικα δεν το εφταιξε το ζωο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...