evzonas23 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μου έχει φέρει ένας συνάδελφος μια φορά ένα λάπτοπ Sony για φορμάτ και δεν ήθελε να σώσει κάτι από μέσα, εντάξει λέω από μέσα μου μπαμ μπαμ θα γίνει η δουλειά, το λοιπόν μου πήρε σχεδόν μια ολόκληρη μέρα, ναι βέβαια δεν έχω σούπερ γνώσεις αλλά και αυτό το άτιμο δεν μου έδινε επιλογή να κάνω boot από το περίεργο bios που είχε σε τίποτα εκτός από τον σκληρό, αναγκάστηκα να πάω να αγοράσω δισκάκι και μετά από πολλές προσπάθειες και δεν θυμάμαι πως ακριβώς το κατάφερα να κάνω boot από τον οπτικό δίσκο. Δεν ξέρω πολλά άλλα θα με έκανε ρεζίλι το άτιμο. 1
darkman Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Το pc δεν μου αναβε το λύνω ολο κομματάκια δοκιμαζω κατι ανταλακτικα τιποτα αφου εχω φαει κανα 3ωρο τα περνω στο κρανιο το ξανα δενω με τα παλια parts και το αφηνω μετα απο καμια ωρα στο σαλονι φωναζω την γυναικα μου να μου κανει εναν καφε , μου λεει δεν μπορω τωρα κανε μονος σου ειμαι στο pc της λεω τζαμπα πας εχει θεμα και μου απανταει κανενα, με αυτο δουλευω εδω και ωρα απο τοτε βραχος το μηχανημα 3
arta-mou Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μια φορά ένα ups μόλις κόπηκε το ρεύμα λειτούργησε κανονικά για 20 δευτερόλεπτα και μετά πρώτα έβγαλαν καπνό τα ηχεία μετά η οθόνη μάλλον έβγαζε λάθος τάση πρόλαβα και έβγαλα την κεντρική μονάδα που σώθηκε τελευταία στιγμή. Aντι να με σώσει το UPS, με έκαψε! Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2018 από arta-mou 1
evzonas23 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ένας θείος της γυναίκας μου και εμένα κάνανε ανακαίνιση και μαζί με τα πράγματα που βγάζει για πέταμα βλέπω και μια μονάδα, άσπρη παλιά αλλά όπως είπα και πριν δεν ξέρω και πάρα πολλά και για να μάθω έχω κάποια πειραματόζωα όπως τα λέω παλιά pc που μαθαίνω να περνάω Λίνουξ και να δοκιμάζω κάποια διανομή. Ρώτησα το λοιπόν τη είναι αυτό και ο γιος του μου λέει το ποίημα ότι είναι της μικρής του αδερφής που το είχε για το σχολείο και ότι το πλήρωσε καλά τότε και δεν δούλεψε πολύ γιατί έσβηνε μετά από λίγο και τώρα πάει για πέταμα,το τσιμπάω και μετά από καφέ τσίπουρο και τα πολλά πάω σπίτι και το ανοίγω, βλέπω ψήκτρα ίντελ, ελάχιστα σκόνη και λίγες αράχνες, κουνάω την ψύκτρα και κουνιέται, εντάξει λέω θα είναι από όταν το βγάζανε κουνήθηκε πάω πιο κάτω και βλέπω σπασμένο το ένα ποδαράκι χμμ κάνω και λέω αφού φτάσαμε ως εδώ θα βγει να αλλάξει και πάστα το βγάζω λοιπόν και βλέπω κάτι περίεργο στην ψύκτρα, καθαρίζω λίγο την πάστα από την ψύκτρα και πάλι δεν μου φαίνεται καλή, ώσπου κάνω μια με το νύχι και βλέπω την ζελατίνα σαν αλουμινόχαρο την παλιά, σοκ έπαθα, ο τύπος που το έστησε είχε, πάστα μαμά , ζελατίνα, πάστα, και έσπασε και το ποδαράκι από το ζόρι μάλλον και το έδωσε έτσι. Τράτζικ. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2018 από evzonas23
Fubar.gr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Παλιά δούλευα σε μία εταιρία που μεταξύ άλλων επισκεύαζε και υπολογιστές. Όλοι οι υπολογιστές που μας φέρνανε είχαν απο λίγο εώς πολύ την κλασσική σκόνη, ή στην χειρότερη αν ο χρήστης ήταν καπνιστής κίτρινα υπολείματα νικοτίνης με κολλημένη σκόνη πάνω τους.. Το χειρότερο που έχω δεί όμως ήταν ένας υπολογιστής απο λατομείο. Ο υπολογιστής είχε 1-2 δάχτυλα ΧΩΜΑ στον πάτο του κουτιού, και όλη η μητρική, οι ανεμιστήρες και το τροφοδοτικό ήταν καλλυμένα με μια παχιά στρώση χώματος. Παραδόξως δούλευε μια χαρά, μας τον είχανε φέρει για πρόβλημα software. 1
hackerW32 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 εκανα oc στην igpu της μητρικης μου και καηκε η καρτα ηχου της μητρικης. beat that 1
evzonas23 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δεν μιλάς σοβαρά. Πώς έγινε αυτό.? Αντε παιδιά δώστε πόνο. Χιουμοριστικές ιστορίες ιδιαίτερα καλοδεχούμενες.
fisherman95 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Στις 8/1/2018 στις 10:01 ΜΜ, darkman είπε Το pc δεν μου αναβε το λύνω ολο κομματάκια δοκιμαζω κατι ανταλακτικα τιποτα αφου εχω φαει κανα 3ωρο τα περνω στο κρανιο το ξανα δενω με τα παλια parts και το αφηνω μετα απο καμια ωρα στο σαλονι φωναζω την γυναικα μου να μου κανει εναν καφε , μου λεει δεν μπορω τωρα κανε μονος σου ειμαι στο pc της λεω τζαμπα πας εχει θεμα και μου απανταει κανενα, με αυτο δουλευω εδω και ωρα απο τοτε βραχος το μηχανημα Εγώ το λέω, οι γυναίκες κάτι υπερδυνάμεις έχουν. Κανείς δε με πιστεύει. Καθάρισα τον υπολογιστή φίλου μου, την μονάδα, μετά από περίπου 5 χρόνια. Να μην τα πολυλογώ, ο φίλος έχει ένα μαξιλάρι δώρο.
stelios18120 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ να πω κάτι άσχετο; Εχθές Μ ήρθε μια μεγάλη παραγγελία από banggod και είχε μέσα κ αυτό το άσχετο που ούτε καν ξέρω τι είναι. Τι είναι αυτό; Όλο εκπλήξεις Μ κανει ο Κινέζος χαχαχα Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2018 από stelios18120
nick_souvlaki Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 4 ώρες πριν, stelios18120 είπε Εγώ να πω κάτι άσχετο; Εχθές Μ ήρθε μια μεγάλη παραγγελία από banggod και είχε μέσα κ αυτό το άσχετο που ούτε καν ξέρω τι είναι. Τι είναι αυτό; Όλο εκπλήξεις Μ κανει ο Κινέζος χαχαχα Μου θυμίζει τσιπάκι απο κάτι βίντεο που είχα δει για PS3 hacking. Αλλα δε ξερω απο αυτά, ας πει κάποιος που ξέρει. Δικο μου περιστατικό, είχα αγοράσει pc το 2011 με αρκετά λεφτα, και είχα βάλει τροφοδοτικό corsair hx 850. Μετα απο 15 μέρες λειτουργίας εκεί που το δούλευα απλα έσκασε. Εννοω έκανε μπαμ κανονικό, μύρισε και έβγαλε λιγο καπνό (και με επώνυμο πολύμπριζο ασφαλείας). Μετα απο αλλαγή εντός εγγύησης με το ίδιο, και έχοντας περάσει ακομα ένας μήνας, πάω να βάλω ενα usb στις πίσω θύρες και μόλις ακουμπάει τη θύρα του pc έκλεισε τελείως. Ούτε ρεσετ ούτε τίποτα. Λέω πάει τα έπαιξε και το αφήνω να το πάω πρωι σέρβις. Και όπως πάω το πρωι να το βγάλω, λεω δεν το δοκιμάζω μια ακομα.... και άνοιξε κανονικά. 2 χρονια μετα το ανοίγω ενα πρωι και κάνει σαν τρακτέρ, χάλασε ο ανεμιστήρα του τροφοδοτικου. Και μου το άλλαξαν με το επόμενης γενιάς. Και μεχρι τωρα , 5 χρονια μετα, όλα μια χαρα...ακομα. Και μου έλεγαν όλοι " τροφοδοτικό να πάρεις καλό, να μην σου βγάλει προβλήματα......". 1 1
Sakiz105 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 τροφοδοτικο δεν παίρνεις καλό για να μην βγάλει προβλήματα. Παίρνεις έτσι ώστε όταν βγάλει πρόβλημα να μην πάρει και τίποτα άλλο μαζί του και η δικιά μου από τότε που έβαλα windows 10, ξέρω πότε έχω υψηλό ping καθώς κολλάει όλο το pc για κάποιον λόγο (έχω κάνει 4-5 clean install και αλλαγή δίσκου και το ίδιο). Σαν να μου λεν τα windows "θες πιο γρήγορο ιντερνετ για να στείλουμε τι ακριβώς κάνεις κάθε στιγμή..." 2 1
Sheogorath Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Παλιότερα σε PC, αν μείνει εκτός ρεύματος για μέρες, κολλάει στο να αναζητάει πληκτρολόγιο. Δεν δουλεύει τίποτα. Λύση, για να μπει πρέπει να βγάλω τις τρεις ραμ, να μπω στα Windows, να κάνω shut down, και μετά να βάλω τις άλλες τρεις. Δουλεύει μετά μια χαρά. Αν δεν έκανα αυτά ακριβώς, δεν άνοιγε με τίποτα. (πχ να μην φτάσει μέχρι τα windows με την μία μόνο, μετά δεν έβλεπε τις άλλες). Το ίδιο PC, είχε πιο παλιά μητρική asus. Αν έμενε εκτός ρεύματος και μετά τον άνοιγα, άνοιγε "κούφιο" για λίγα δευτερόλεπτα, μετά restart μόνο του και άνοιγε κανονικά. Αυτό το έκανε σε όλες τις κάρτες γραφικών που είχα, εκτός απο μία GTX260 Asus και αυτή. Σε αυτήν άνοιγε απευθείας. (Οι άλλες ήταν GTX275, 9800GT, GTX470 κτλ). Άλλο PC, όταν ήταν συνδεδεμένο σε UPS και έπεφτε το ρεύμα, ΑΝΟΙΓΕ μόνο του ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ. Άλλαξα την GTX780 με την Titan (ίδιος πυρήνας) και δεν το ξανάκανε. Δηλαδή πρακτικά όλα θέλανε έναν κουφό συνδυασμό για να φτιάξουν και αν δεν γίνονταν ακριβώς αυτό, δεν έφτιαχνε με τίποτα. Μηχανήματα του διαβόλου τα λέω, παρότι έχω σπουδάσει ότι έχω σπουδάσει... 2
gpolic Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 5 ώρες πριν, stelios18120 είπε Εγώ να πω κάτι άσχετο; Εχθές Μ ήρθε μια μεγάλη παραγγελία από banggod και είχε μέσα κ αυτό το άσχετο που ούτε καν ξέρω τι είναι. Τι είναι αυτό; Όλο εκπλήξεις Μ κανει ο Κινέζος χαχαχα Οθόνη για arduino;; 2
stelios18120 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, gpolic είπε Οθόνη για arduino;; Μακάρι ν ήξερα Το βρήκα έτσι συσκευασμένο και σφραγισμένο προσεκτικά μέσα στην παραγγελία μου. Δεν ξέρω τι είναι. Έκανα ένα search γ αυτό που είπες και κατά 99% αυτό είναι (κ ξεκινάνε από 15€ χαχαχα καλή φάση το δωράκι του ) Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2018 από stelios18120
georgeγ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 εχω δυο σκληρους εναν ssd και εναν hdd,και στους δυο εχω windows η μητρικη δεν κανει boot αλλα μενει κολλημενη στο λογοτυπο αν δεν συνδεσω τον hdd σε συγκεκριμενο sata δηλαδη στο ιδιο sata αν βαλω τον ssd δεν κανει boot ton hdd αν τον βαλω σε αλλο σε αλλο sata παλι δεν κανει boot χωρις hdd,μονο με ssd η μητρικη δεν κανει boot
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα