life is music Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) καλησπερα εχω μια μητρικη h81m-dg4 και θελω να συνδεσω το καλωδιο του front panel g να δουλεψει το usb3 omos h mhtrikh δεν εχει καπου υποδοχη γ να συνδεσω αυτο το καλωδιο ...τι μπορω να κανω ετσι ωστε το καλωδιο του front panel γ την usb 3 θηρα να παιζει ? Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2018 από life is music
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 http://www.e-shop.gr/silverstone-adapter-internal-usb-30-to-internal-usb-20-10cm-p-PER.816317
life is music Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, radiohead είπε http://www.e-shop.gr/silverstone-adapter-internal-usb-30-to-internal-usb-20-10cm-p-PER.816317 τελικα εχω αυτο το καλωδιο πως συνδεεται γ πες μου
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Συνδεεις την μια ακρη στη μια απο τις δυο θεσεις για usb 2.0 της μητρικης σου και την αλλη στο καλωδιο του κουτιου ρε ξαδερφε.
life is music Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 16 λεπτά πριν, radiohead είπε Συνδεεις την μια ακρη στη μια απο τις δυο θεσεις για usb 2.0 της μητρικης σου και την αλλη στο καλωδιο του κουτιου ρε ξαδερφε. το καταλαβα ωραια !
life is music Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, radiohead είπε Συνδεεις την μια ακρη στη μια απο τις δυο θεσεις για usb 2.0 της μητρικης σου και την αλλη στο καλωδιο του κουτιου ρε ξαδερφε. μια τελευταία ερώτηση εχω τοποθετήσει στην συγκεκριμένη μητρική μια arctic freezer i32 μπήκα στο bios kai βλέπω θερμοκρασία cpu 73 βαθμούς ...να το παραλείψω η να δω με κάποιο άλλο πρόγραμμα της θερμοκρασίες .... ο cpu einai ο i3 4170, ξέχασα να τονίσω ότι ακόμη δεν έχω σύνδεση τα φανακια γτ μ λείπει ένα παρτ ακόμη όποτε λογικά αν συνδέσω και τα φανακια θα δω ποιο χαμηλές θερμοκρασίες σωστά ? Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2018 από life is music
life is music Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 18 λεπτά πριν, Chrysostomos είπε ποια φανάκια και που; δεν εχω συνδεση ακομη τα φανακια του κουτιου π ειναι συνολο 5 θα συνδεσω 2 μπροστα 2 πανω και ενα πισω ....οταν με το καλο μ ερθει και ο μηχανικος δισκος τοτε θα το ολοκληρωσω το build ....by the way τα φανακια π πηρα ειναι δυο pwm arctic freezer f12 kai 3 f12 apla
Chrysostomos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 άμα βλέπεις θερμοκρασία cpu 73 βαθμούς,όσα φανς και να βάλεις,δεν σώνεσαι. Τσέκαρε την ψύχτρα σου. Εν ολίγης, κάνε κάτι από αυτά που προτείνεις εδώ και εκεί και εσύ μια φορά. 1 1
life is music Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, Chrysostomos είπε άμα βλέπεις θερμοκρασία cpu 73 βαθμούς,όσα φανς και να βάλεις,δεν σώνεσαι. Τσέκαρε την ψύχτρα σου. Εν ολίγης, κάνε κάτι από αυτά που προτείνεις εδώ και εκεί και εσύ μια φορά. θα την τσεκαρω παντως 73 ειδα στο bios oxi με καποιο προγραμμα !
life is music Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Chrysostomos είπε Δε πιστεύω να δείχνει λάθος το bios. γτ θεωρω αν και δεν ειμαι γνωστης οτι μερικες φορες το bios δεν μετραει και σωστά την θερμοκρασια
Chrysostomos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Eσύ ξέρεις. Εγώ πάντως,αν και βλέπω τα ίδια νούμερα και στο bios και σε πρόγραμμα,το bios εμπιστεύομαι. 1
life is music Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 15 ώρες πριν, Chrysostomos είπε Eσύ ξέρεις. Εγώ πάντως,αν και βλέπω τα ίδια νούμερα και στο bios και σε πρόγραμμα,το bios εμπιστεύομαι. τελικά ήταν άλλου το πρόβλημα και το έλυσα !!!!!
Sheogorath Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Ποιο ήταν τελικά; Εντωμεταξυ θα βαλεις ΜΙΑ φορά περιγραφικό τίτλο; Ετσι για αλλαγή ρε αδερφέ... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα