Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα εχω μια μητρικη h81m-dg4 και θελω να συνδεσω το καλωδιο του front panel g να δουλεψει το usb3  omos h mhtrikh δεν εχει καπου υποδοχη γ να συνδεσω αυτο το καλωδιο ...τι μπορω να κανω ετσι ωστε το καλωδιο του front panel γ την  usb 3 θηρα να παιζει ?

Επεξ/σία από life is music
Δημοσ.

Συνδεεις την μια ακρη στη μια απο τις δυο θεσεις για usb 2.0 της μητρικης σου και την αλλη στο καλωδιο του κουτιου ρε ξαδερφε.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, radiohead είπε

Συνδεεις την μια ακρη στη μια απο τις δυο θεσεις για usb 2.0 της μητρικης σου και την αλλη στο καλωδιο του κουτιου ρε ξαδερφε.

το καταλαβα ωραια !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, radiohead είπε

μια τελευταία ερώτηση εχω τοποθετήσει στην συγκεκριμένη μητρική μια arctic freezer i32 μπήκα στο bios kai βλέπω θερμοκρασία cpu 73 βαθμούς ...να το παραλείψω η να δω με κάποιο άλλο πρόγραμμα της θερμοκρασίες .... ο cpu einai ο i3 4170,  ξέχασα να τονίσω ότι ακόμη δεν έχω σύνδεση τα φανακια γτ μ λείπει ένα παρτ ακόμη  όποτε λογικά αν συνδέσω και τα φανακια θα δω ποιο χαμηλές θερμοκρασίες σωστά ?

Επεξ/σία από life is music
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Chrysostomos είπε

ποια φανάκια και που;

δεν εχω συνδεση ακομη τα φανακια  του κουτιου π ειναι συνολο 5  θα συνδεσω 2 μπροστα 2 πανω και ενα πισω ....οταν με το καλο μ ερθει και ο μηχανικος δισκος τοτε θα το ολοκληρωσω το build ....by the way τα φανακια π πηρα ειναι δυο pwm arctic freezer f12 kai 3 f12 apla 

Δημοσ.

άμα βλέπεις θερμοκρασία cpu 73 βαθμούς,όσα φανς και να βάλεις,δεν σώνεσαι.

Τσέκαρε την ψύχτρα σου.

Εν ολίγης, κάνε κάτι από αυτά που προτείνεις εδώ και εκεί και εσύ μια φορά.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Chrysostomos είπε

άμα βλέπεις θερμοκρασία cpu 73 βαθμούς,όσα φανς και να βάλεις,δεν σώνεσαι.

Τσέκαρε την ψύχτρα σου.

Εν ολίγης, κάνε κάτι από αυτά που προτείνεις εδώ και εκεί και εσύ μια φορά.

θα την τσεκαρω παντως 73 ειδα στο bios oxi με καποιο προγραμμα !

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Chrysostomos είπε

Δε πιστεύω να δείχνει λάθος το bios.

γτ  θεωρω αν και δεν ειμαι γνωστης οτι μερικες φορες το bios δεν μετραει και σωστά την θερμοκρασια 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Chrysostomos είπε

Eσύ ξέρεις.

Εγώ πάντως,αν και βλέπω τα ίδια νούμερα και στο bios και σε πρόγραμμα,το bios εμπιστεύομαι.

τελικά ήταν  άλλου το πρόβλημα και το έλυσα !!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...