Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω ένα hp 210-1040 mini notebook και σκέφτομαι να του βάλω linux ,πιστεύετε θα ρολαρει πολύ καλύτερα από τα 7 σταρτερ ή μπα?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sintalkas είπε

Παιδιά έχω ένα hp 210-1040 mini notebook και σκέφτομαι να του βάλω linux ,πιστεύετε θα ρολαρει πολύ καλύτερα από τα 7 σταρτερ ή μπα?

Δοκίμασε ενα ελαφρύ περοβάλλον πχ XFCE. Λογικά θα δεις μεγάλη διαφορά.

Υπάρχουν και distro πιο ελαφριές απο mint

Δημοσ.

ΟΚ για πρότεινε μου μια πολύ ελαφριά έκδοση linux ,ενδιαφερομαι να παίζω youtube 720p και καμιά 10αρια καρτέλες ανοικτές.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, sintalkas είπε

ΟΚ για πρότεινε μου μια πολύ ελαφριά έκδοση linux ,ενδιαφερομαι να παίζω youtube 720p και καμιά 10αρια καρτέλες ανοικτές.

Αλήθεια παίζεις σε αυτό 720ρ και 10 καρτέλες ανοικτές ταυτόχρονα με windows7 ?

Θα σου έλεγα να διαλέξεις μια διανομή με περιβάλλον Lxde παρά με Xfce είναι ακόμα πιο ελαφρύ

Σε ένα αντιστοιχο χρέπι είχα Peppermint και δουλευε αξιοπρεπώς. Δες επίσης LXLE , Lubuntu, WattOs

LXLE και Peppermint είναι πιο πλήρης εξαρχής από προγράμματα και δουλεύουν out of the box   όπου κι αν τις έχω δοκιμασει και γι αυτό  θεωρούνται πιο "ευκολες" για αρχάριους.

Το καλό με τις διανομές λινουξ είναι ότι μπορεις και "δοκιμάζεις πριν αγοράσεις".

Antix ειναι μια εξαιρετική ελαφριά διανομή αλλά όχι τοσο όμορφη στο μάτι εξαρχής αν και αυτό είναι υποκειμενικό , αν τριφτείς λίγο με το λινουξ θα την εκτιμήσεις περισσότερο αργότερα όπως και την ΜΧ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...