Προς το περιεχόμενο

[SOFTWARE-VPN] Windscribe VPN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
25 minutes ago, gr234567 said:

Κάποιο δωρεάν vpn υπάρχει;

Το VPN του τίτλου πρόσφερει 10GB/μήνα free.

3 hours ago, alex_man said:

Βρήκα αυτή την προσφορά για lifetime subscription στα 69 δολλαρια .

https://stacksocial.com/sales/windscribe-vpn

Το site φαίνεται αξιόπιστο, έχω κάνει αγορά και το προτείνουν κατά καιρούς γνωστά site πληροφορικής για προσφορές. 

Προσωπικά είμαι fan του NordVpn

Ευχαριστώ. Την είχα δει και εγώ αυτή την προσφορά, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το site. Πάντως υποστηρίζει PayPal, οπότε ίσως προχωρήσω σε αγορά αν πέσει η τιμή του (αρκετούς μήνες τώρα είναι στα 69$).

• Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, kyanokranos είπε

EDIT: Επειδή, είχες αναφέρει ότι είχες αγοράσει την lifetime subscription, θυμάσαι, μήπως, πόσο την τιμή; Ήταν μέρος promotion;

https://deals.bleepingcomputer.com/sales/windscribe-vpn

Νομίζω οτι το ειχα πληρώσει λιγο πιο ακριβά αλλά δεν κάθομαι τώρα να ψάχνω. Μάλιστα πριν αγοράσω ειχα επικοινωνήσει απευθειας με την windsc και είχα ρωτήσει αν το πακέτο είναι legit ή έχουν αναφορές με για scam. Μου ειχαν απαντησει οτι ειναι legit and valid και προχώρησα.

Πλέον κλείνω δυο χρόνια οποτε είμαι καθαρά στο κέρδος.

19 λεπτά πριν, gr234567 είπε

Βγαίνουν κατά καιρους διάφορα πακέτα ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ στις λεπτομέριε,ς του πα,κέτου και μιλώ γενικά και οχι μονο για windscribe. Μπορεί πχ να ειναι για μονο μια συσκευή ή για περιορισμένους "advanced servers"  <-συνήθως το κανει το cyberghost

• Thanks 1
Δημοσ.

Είχα το OK freedom, το οποίο έληξε και έχω μείνει με το δωρεάν του θέματος (windscribe) το οποίο δεν το έχω βάλει μέχρι τώρα.

Θα με ενδιέφερε να πάρω το lifetime αλλά θέλω να ρωτήσω πρώτα αυτούς που το έχουν αν μου κάνει τη δουλειά που το θέλω.

α. Με ενδιαφέρει να έχω ένα ξεχωριστό browser -π.χ. firefox και τίποτε άλλο να περνάει μέσα από αυτό.  Δεν έχει νόημα να περνάνε τα windows updates και όλες η άλλες αηδίες μέσα από αυτό.

β. Αν κοπεί το VPN σταματάει ή γυρνάει στην κανονική σύνδεση;  Το ok freedom δεν με κάλυπτε και έπρεπε να το προσέχω συνέχεια.

γ. παίζει tor browser και torrents;

δ. με ενδιαφέρει σέρβερ Ιαπωνίας.  Έχει;

ε. Θέλω να δουλέψω το amazon fire tv, με amazon prime (ή kodi) είναι εφικτό;

Έχει νόημα να βάλω ένα PC που να δουλεύω το vpn μόνο από αυτό; (κατεβαστήρι)

Δημοσ.

Με ενδιαφέρει η συνδρομή για 3 χρόνια. Αξίζει όμως σαν υπηρεσία? Υπάρχει κάποιος που την έχει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, kostastnt είπε

Το windscribe ειναι μονιμα σε προσφορα και εδω: https://deals.tweaktown.com/sales/windscribe-vpn

Μεχρι πριν κανα 3μηνο το ειχαν 50$ το Lifetime.. Ειναι legit, το εχω αγορασει καμια 10αρια φορες απο περυσι..

το lifetime εχει παιξει και κατω απο 30 ευρω. στα 30 δολαρια τον δεκεμβρη. αλλα δυσκολο να ξαναβγει σε τετοια τιμη η θα αργησει

Επεξ/σία από rofl
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...