isay Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Μπήκα στο site και είδα οτι το promotion άλλαξε deadline και λήγει σε 2 ημέρες. Δεν με ενδιαφέρει αν ειναι fake extention αλλά προτεινω σφόδρα να φτιάξετε ένα λογαριασμο κι ας υπάρχει. το γραφω πάλι. Μην βάλετε το exe που λεει το sharewareonsale, ειναι μαπα, αχρηστο για τη δημιουργία λογαριασμου. Δειτε παραπάνω τι μπορειτε να κανετε.
kargo130 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Το εβαλα οπως προτεινες εσυ, χωρις το exe, και μοιαζει εξαιρετικο σε opera που το δοκιμασα. Περιμενα τα κλασσικα delay που εχουν τα περισσοτερα free αλλα αυτο παει σφαιρα. Θα το δοκιμασω και με τορρεντ να δω πως παει εκει...
isay Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Κατά καιρους θα βλέπεις καθυστερήσεις και μπουκώματα. Είναι λογικό γιατί στη free εκδοση "παστώνουν" περισσότερο κόσμο και ας μην ειμαστε πλεονέκτες να θέλουμε premium ταχυτητες σε free λογαριασμους. Οταν μπουκώνει, απλά αποσυνδεση και επανασυνδεση σε αλλο server.
kargo130 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εχεις απολυτο δικιο απλα αλλα vpn που εχω κατα καιρους δοκιμασει, ηταν αρκετα αργα. Anyway θα το δοκιμασω αρκετα και αν μεινω ευχαριστημενος θα παρω την premium εκδοση, μιας και 49$ ειναι επισης εξαιρετικη τιμη. Το Firewall που προσφερουν μαζι με premium αξιζει; (μην φανταστεις το free comodo χρησιμοποιω τωρα) Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2018 από kargo130
iliasbass Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Αξίζει για kodi σε Android TV box με 1gb ram?
isay Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Οχι για τους ιδιους λογους που δεν αξίζει kodi σε tv box με 1 gb ram
Damachi Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλήμερα , να ρωτήσω πριν την αναδόμηση του site είχα δει στο hardware ενα παρόμοιο shareware Driver utility μήπως το έχει υπόψη του κανένας ; To ρημαδι το F-secure εβαλα το πακετο με αγγλικη IP και συνεχιζει να μου δινει μονο trial Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2018 από Damachi
kiato26 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 εκανα κανονικα την εγγραφη. πωσ συνδεομαι στο ιντερνετ ξερει καποιοσ να μου πει?
isay Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δες στο site τους setup guides. To μονο που θα προσθεσω ειναι οτι στο internet θα εισαι μονιμα συνδεμενος, αλλα θα μπορεις να συνδεεσαι κατα βουληση στο vpn
01jnr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 τα υπολοιπα προγράμματα που εχει στο σιτε ,ειναι αξιοπιστα για κατεβασμα;
kyanokranos Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Αντιμετωπίζει κανένας άλλος ιδιαίτερα χαμηλέ ταχύτητες τον τελευταίο μήνα; Από την πρώτη μέρα που το εγκατέστησα (μέσω του promotion) ήμουν συνδεδεμένος στο Γερμανικό server και έπιανα 20-25 Mbps (σε 50αρα γραμμή), αλλά τον τελευταίο μήνα όλοι οι ευρωπαϊκοί servers ζήτημα είναι να πιάνουν max 4-5 Mbps.
isay Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Στις 29/4/2018 στις 2:42 ΜΜ, kyanokranos είπε Αντιμετωπίζει κανένας άλλος ιδιαίτερα χαμηλέ ταχύτητες τον τελευταίο μήνα; Από την πρώτη μέρα που το εγκατέστησα (μέσω του promotion) ήμουν συνδεδεμένος στο Γερμανικό server και έπιανα 20-25 Mbps (σε 50αρα γραμμή), αλλά τον τελευταίο μήνα όλοι οι ευρωπαϊκοί servers ζήτημα είναι να πιάνουν max 4-5 Mbps. Δεν ξέρω ποιο promotion λες ή αν είσαι σε free ή premium account. Εγω εχω premium εδω και 2 χρόνια και εχω παρατήρησει οτι κατά διαστήματα, κάποιος server χάνει για μικρό διάστημα τις ταυτότητες που ειχε και επανερχεται μετά απο λίγο καιρό. Π.χ. τον τελευταίο μήνα έβλεπα καθυστερήσεις στον ελληνικό seerver (που δουλευα συνήθως) οποτε έγινε σχετικά συχνό να αναγκάζομαι να αποσυνδεθώ και να συνδεθεώ σε αλλο server για να δουλεψω σαν τον άνθρωπο. Εστειλα ένα info ticket και τώρα είδα οτι επανήλθε. Το ιδιο ειχα παρατηρήσει κάπου τον Σεπτ που δουλευα με ιταλικό server. Γενικά προσέχουν. 1
kyanokranos Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) On 03/05/2018 at 08:52, isay said: Δεν ξέρω ποιο promotion λες ή αν είσαι σε free ή premium account. Εγω εχω premium εδω και 2 χρόνια και εχω παρατήρησει οτι κατά διαστήματα, κάποιος server χάνει για μικρό διάστημα τις ταυτότητες που ειχε και επανερχεται μετά απο λίγο καιρό. Π.χ. τον τελευταίο μήνα έβλεπα καθυστερήσεις στον ελληνικό seerver (που δουλευα συνήθως) οποτε έγινε σχετικά συχνό να αναγκάζομαι να αποσυνδεθώ και να συνδεθεώ σε αλλο server για να δουλεψω σαν τον άνθρωπο. Εστειλα ένα info ticket και τώρα είδα οτι επανήλθε. Το ιδιο ειχα παρατηρήσει κάπου τον Σεπτ που δουλευα με ιταλικό server. Γενικά προσέχουν. Αναφέρομαι στο promotion του συγκεκριμένου νήματος(60GB/μήνα για ένα χρόνο), οπότε free account. Γενικά, την τελευταία βδομάδα επανήλθε στα φυσιολογικά του ο Γερμανικός και υπήρξε τεράστια βελτίωση στον server που εμφανίζεται ως προτεινόμενος (Ρουμανία). EDIT: Επειδή, είχες αναφέρει ότι είχες αγοράσει την lifetime subscription, θυμάσαι, μήπως, την τιμή; Ήταν μέρος promotion; Επεξ/σία 5 Μαΐου 2018 από kyanokranos
alex_man Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Βρήκα αυτή την προσφορά για lifetime subscription στα 69 δολλαρια . https://stacksocial.com/sales/windscribe-vpn Το site φαίνεται αξιόπιστο, έχω κάνει αγορά και το προτείνουν κατά καιρούς γνωστά site πληροφορικής για προσφορές. Προσωπικά είμαι fan του NordVpn
Alphaleader Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, alex_man είπε Βρήκα αυτή την προσφορά για lifetime subscription στα 69 δολλαρια . https://stacksocial.com/sales/windscribe-vpn Το site φαίνεται αξιόπιστο, έχω κάνει αγορά και το προτείνουν κατά καιρούς γνωστά site πληροφορικής για προσφορές. Προσωπικά είμαι fan του NordVpn Εχω πάρει απο δω την τριετη συνδρομη. Παντως πολλα VPN services κάνουν μαμακίες: https://www.vpnmentor.com/amp/blog/report-vpns-share-data-users-facebook
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα