Προς το περιεχόμενο

[SOFTWARE-VPN] Windscribe VPN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δωρεάν, για λίγες ώρες ακόμα, το Windscribe VPN, με άδεια που έχει ισχύ για ένα έτος, και όριο 60GB δεδομένων ανά μήνα.

Το όριο αυτό ίσως να είναι κάπως μικρό για όσους ανεβάζουν.κατεβάζουν πολύ πράγμα, αλλά για την πλειοψηφία των χρηστών νομίζω 60GB είναι καλά (το έχω ξαναχρησιμοποιήσει, και δε ξεπερνούσα ποτέ το όριο παλαιότερης προσφοράς (που ήταν 50 και όχι 60GB).

Για όποιον ενδιαφέρεται, το κατεβάζετε από εδώ:

https://sharewareonsale.com/s/windscribe-vpn-giveaway-coupon-sale

Επεξ/σία από enteacher04
  • Like 15
  • Thanks 7
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ειναι καλο σαν VPN παιδες? εψαχνα ενα αυτο τον καιρο... απο στοιχεια που ζηταει , Mail κτλ να βαλουμε κανονικο?

ευχαριστουμε TS

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Off Topic

Spoiler

Καθημερινά αν μπειτε Giveaway Radar έχει πολλά δωρεάν προγράμματα. Ενταξει τα περισσότερα είναι βλακειουλες αλλά υπάρχουν ποτε-ποτε μερικά που αξίζουν.

On Topic

Email δεν είναι απαραίτητο να είναι και το πραγματικό αφού σου δίνει ένα voucher code που ισχύει για όλους.Τώρα για το συγκεκριμένο έχει καλές κριτικές και φαίνεται αξιόλογο.Why not?

Επεξ/σία από MiP
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, MiP είπε

Off Topic

Απόκρυψη περιεχομένων

Καθημερινά αν μπειτε Giveaway Radar έχει πολλά δωρεάν προγράμματα. Ενταξει τα περισσότερα είναι βλακειουλες αλλά υπάρχουν ποτε-ποτε μερικά που αξίζουν.

On Topic

Email δεν είναι απαραίτητο να είναι και το πραγματικό αφού σου δίνει ένα voucher code που ισχύει για όλους.Τώρα για το συγκεκριμένο έχει καλές κριτικές και φαίνεται αξιόλογο.Why not?

το voucher ποτε το δινει όμως? στο στέλνει στο mail ή μόλις προχωρήσει η διαδικασία ? αν ειναι μην βάλω το κανονικό και με πρήζει με Mails .. ηδη έχω ενα σορό 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, MontzOlee είπε

το voucher ποτε το δινει όμως? στο στέλνει στο mail ή μόλις προχωρήσει η διαδικασία ? αν ειναι μην βάλω το κανονικό και με πρήζει με Mails .. ηδη έχω ενα σορό 

Αμέσως μόλις τελειώσεις αυτό που είναι στην φωτό.Το πολύ πολύ αν βάλεις και ένα 10 minute mail στο στέλνει κι εκεί.

Screenshot_2018-01-08-21-53-24-113_com.android.chrome.png

Δημοσ.

Προσωπικά έχω ένα δεύτερο email, ειδικά για τέτοιες περιπτώσεις...Νομίζω αξίζει τον  κόπο να έχεις κανείς ένα τέτοιο account

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, MiP είπε

Αμέσως μόλις τελειώσεις αυτό που είναι στην φωτό.Το πολύ πολύ αν βάλεις και ένα 10 minute mail στο στέλνει κι εκεί.

Screenshot_2018-01-08-21-53-24-113_com.android.chrome.png

Eυχαριστω.

Μόλις τώρα, enteacher04 είπε

Προσωπικά έχω ένα δεύτερο email, ειδικά για τέτοιες περιπτώσεις...Νομίζω αξίζει τον  κόπο να έχεις κανείς ένα τέτοιο account

Ισχυει φιλε , ας το δοκιμασουμε τοτε... και παλι ευχαριστουμε

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ty op το εκανα και προσθηκη στον chrome,μια χαρα φαινεται.Μολις κανει install καντε και unistall το sharewareonsale που γινεται install μαζι με το προγραμμα  που αν καταλαβα ειναι βοηθητικο για να κατεβει το software του windscribe αλλα κατα τ αλλα ειναι αχρηστο.

EDIT:Ειναι λιγο αργο η μου φαινεται?

Επεξ/σία από fastnq2
Δημοσ.

Το έχω από το 2016 τσαμπέ με τα διάφορα δωρεάν voucher κάθε τόσο.  Ποτέ δεν άδειασα τα 50Gb.  Είναι αργό και το παράτησα.

Βρήκα σαν γρηγορότερο τσαμπέ το okfreedom και περιμένω μήπως βγάλουν και για φέτος δωρεάν κουπόνι.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, papars είπε

Το έχω από το 2016 τσαμπέ με τα διάφορα δωρεάν voucher κάθε τόσο.  Ποτέ δεν άδειασα τα 50Gb.  Είναι αργό και το παράτησα.

Βρήκα σαν γρηγορότερο τσαμπέ το okfreedom και περιμένω μήπως βγάλουν και για φέτος δωρεάν κουπόνι.

Κι εγώ το ίδιο έχω.Έχουμε ακόμα 4,5 μήνες πάντως...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε τίποτα από το sharwareonsale.

Απλά κάνετε την εγγραφή και παίρνετε το voucher

Μετά πάτε κατευθείαν στο windscribe.com κάνετε και εκεί εγγραφή με mail, δίνεται το voucher και βλέπετε τα 60gb στο account σας.

Επεξ/σία από macovet
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δουλευω το windscripe premium πάνω απο 1 χρόνο και παλίοτερα το ειχα δοκιμάσει σαν free. Σαν premium (πλήρωσα life time) δεν το εχω μετανοιώσει ουτε στιγμή.

Ας πω μερικές παρατηρήσεις σαν free

• καρα-αξίζει για περιοδική χρήση. Δίνει έτσι κι αλλιως 10gb/μήνα (χωρίς τα 60gb του promotion)
  • εχει λιγους servers διαθεσιμους αλλά για περιοδική χρήση ειναι μια χαρα. Μπορει να τύχει ο δωρεαν server που συνδέεται να ειναι μπουκωμένος και να εχει αργές ταχυτητες. Απλα αποσυνεση και συνδεση σε αλλο server. 
  • Εχει αποσυνδεση μετα απο 2 ώρες χρήσης. Απλα κάνετε επανασύνεση
  • Εχει περιορισμους χρήσης ανα λειτουργικό/συσκευή. 
  • Σας προτείνω να δουλευετε τον client που παρεχει vpn σε οτιδηποτε στον υπολογιστη σας, οχι μονο browser plugin
  • MHN KANETE καθολου εγκατάσταση το exe απο το sharewareonlie, ειναι γεματο adware. Φτιάξτε ενα δευτερο email, κάντε απευθειας free εγγραφη στο windscribe, καντε verification το email, μετα συμπληρωστε τη φορμα στο sharewareonlie, και το voucher που θα σας στειλει, βαλτε το απευθειας στο λογαριασμο σας στο windscribe. Ετσι ο λογαριασμος σας θα εχει τα 60gb. Μετα βάζετε οτι client θελετε απο το επισημο site. 
  • Εχω αμφιβολίες οτι ειναι μονο για 1 ετος ή lifetime 60 GB. Δεν βρήκα κάποια αναφορα (επιβεβαιωση ή διαψευση) στα emails/λογαριαμους. Ισως ισχύει και μετα το ετος, αλλα και να μην ισχύει, τα 10gb/μηνα ειναι αρκετα για τη frree εκδοση. 
  • Φτιάξτε λογαριασμο τώρα που γυρίζει (λήγει σε 6 ώρες ειδα update οτι λήγει σε 2 ημέρες) και αποθηκευστε κάπου τα στοιχεία. ΟΤΑΝ το χρειαστείτε μεσα στο ετος θα σας βοηθήσει πολυ. Εγω έφτιαξα 2 free (παρολο που εχω premium) γιατί τους μοιράζω σε φίλους/συσκευες
Επεξ/σία από isay
  • Like 8
  • Thanks 2
Δημοσ.

Αυτό που παρατήρησα με το windscripe και το okfreedom είναι ότι μπορεί να κάνουν dropout στην κανονική σύνδεση και να μην το καταλάβεις.  Απλά αλλάζει χρώμα το εικονίδιο.

Σε άλλη υπηρεσία (με πληρωμή) που είχα όταν έκοβε το VPN σταμάταγε το κάθε κατέβασμα με proxy refused connection error.

Επίσης έχει νόημα να μπει ο client που περνάει όλα μέσα από το VPN;  Δεν θα περνάνε και τα windows + app updates + να τρώνε bytes;

Δημοσ.

Δεν μπορώ να θυμηθω αν ο windscribe client εχει αντιστοιχη ρύθμιση για τους free ή για premium λογαριασμους. Αμα μπω με windows θα το δοκιμάσω. Αυτό θυμάμαι οτι το έκανε το cyberghost vpn που αμα επεφτε η συνδεση (για οποιοδηποτε λογο) μπλόκαρε τελειως τη συνδεση.

Οσο για το άλλο με το συνολικό φιλτράρισμα traffic και κατανάλωση, εξαρτάται απο τις συνηθειες/αναγκες του χρήστη. Π.χ. εγω που εχω κλειστά τα αυτόματα updates (σε οτιδήποτε software/os) και θελω να αποφύγω side leaks της πραγματικής μου ip, προτιμώ τον client. Κάποιος αλλος που το θελει για torrenting παλι χρειάζεται τον cleint. Για κάποιον τριτο όμως που το θελει για να μπει απλά σε κάποιες ιστοσελίδες χωρίς να τον πολυνοιαζουν side leaks δε χρειάζεται ο client. Άλλωστε αν κάποιος το θελει μονο για browsing μπορει να βάλει opera browser που εχει και vpn.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...