gorge18 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Βλεπω μια προσφορα σε εναν καναπε που ειναι στις διαστάσεις που θελω αλλα δεν εχει καποιο κατάστημα κοντα μου για να παω να το δω. Μηπως τον εχει παρει καποιος ή εχει μια γνωμη να μου πει αν ειναι της προκοπής; https://www.praktiker.gr/p/kanapes-magic-goniakos-gkri-85057 Ευχαριστω!!
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Στον συγκεκριμένο και γενικά σε όλους τους καναπέδες του πρακτικερ που έχω καθήσει μου φάνηκαν κακοί έως μέτριοι. Τελικά αγόρασα από τοπικό μαγαζί πολύ ανώτερω σε ποιότητα αλλά και περισσότερα χρήματα από αυτών που έδειξες. Αν δεν μπορείς να δώσεις πάντως περισσότερα χρήματα δεν νομίζω ότι αξίζει να το ψάξεις περισσότερο από τα πράκτικερ. 1
ZauZ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Θεωρώ πώς καλύτερα να κοιτάξεις προς ΙΚΕΑ μεριά. Έχει σαφώς καλύτερης ποιότητας καναπέδες από το praktiker και καλές γενικά τιμές. Εννοείται φυσικά ότι σε αυτή τη κατηγορία τιμής δεν πρέπει να περιμένεις θαύματα. 1
zio10 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Έχω κάτσει σε αυτόν, είναι αρκετά μαλακός και αν θυμάμαι καλά έχει αρκετό βάθος. Κάθεσαι κάπως ξαπλωμένος δηλαδή, εκτός αν βάλεις διπλό μαξιλάρι στην πλάτη. 1
gorge18 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, zio10 είπε Έχω κάτσει σε αυτόν, είναι αρκετά μαλακός και αν θυμάμαι καλά έχει αρκετό βάθος. Κάθεσαι κάπως ξαπλωμένος δηλαδή, εκτός αν βάλεις διπλό μαξιλάρι στην πλάτη. Αυτο με τρομαζει οτι αν ειναι μαλακος γρηγορα θα γινουν τα μαξιλαρια πιτα και θα ψαχνω για καινουριο μετα.. Αλλιως για τα χρηματα του αξίζει λες;
zio10 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, gorge18 είπε Αυτο με τρομαζει οτι αν ειναι μαλακος γρηγορα θα γινουν τα μαξιλαρια πιτα και θα ψαχνω για καινουριο μετα.. Αλλιως για τα χρηματα του αξίζει λες; Γενικά η τιμή του είναι καλή, το μόνο που δε μου άρεσε είναι το βάθος που έγραψα. Βολεύει για να ξαπλώσεις πιο πολύ και λιγότερο για να κάτσεις. Από ποιότητα, έχω γνώμη για άλλον από praktiker που τον ξέρω 8-9 χρόνια και είναι ακόμα μια χαρά με καθημερινή χρήση!
gorge18 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 27 λεπτά πριν, zio10 είπε Γενικά η τιμή του είναι καλή, το μόνο που δε μου άρεσε είναι το βάθος που έγραψα. Βολεύει για να ξαπλώσεις πιο πολύ και λιγότερο για να κάτσεις. Από ποιότητα, έχω γνώμη για άλλον από praktiker που τον ξέρω 8-9 χρόνια και είναι ακόμα μια χαρά με καθημερινή χρήση! ποιος είναι;
Dimi00 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μπορει να κάτσεις, να σου αρέσει, αλλα σε λιγους μήνες αφου το παρεις σπιτι θα γινουν τα μαξιλαρια του σαν χαρτιά. Εχω αγοράσει 3 ψευτοκαναπεδες στη ζωή μου, μεχρι που τον τελευταίο μου τον χρυσοπληρωσα. Πού θέλω να καταλήξω. Παρε έναν και καλό να σου κρατήσει χρόνια. Βλέπω των γονιών μου τον καναπέ από τα πρακτικερ. Αν περνούσε αυτος ο καναπες κεπα θα επαιρνε ανετα 80% αναπηρία. Δώσε για εναν καλο καναπέ, μη τα τσιγκουνευτεις! Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2018 από Dimi00
bluesattack Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Παρε καλυτερα εναν που να εχει θηκες με φερμουαρ ωστε να μπορει να πλυθει αν χρειαστει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα