Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βλεπω μια προσφορα σε εναν καναπε που ειναι στις διαστάσεις που θελω αλλα δεν εχει καποιο κατάστημα κοντα μου για να παω να το δω. Μηπως τον εχει παρει καποιος ή εχει μια γνωμη να μου πει αν ειναι της προκοπής; https://www.praktiker.gr/p/kanapes-magic-goniakos-gkri-85057 Ευχαριστω!!

Δημοσ.

Στον συγκεκριμένο και γενικά σε όλους τους καναπέδες του πρακτικερ που έχω καθήσει μου φάνηκαν κακοί έως μέτριοι. Τελικά αγόρασα από τοπικό μαγαζί πολύ ανώτερω σε ποιότητα αλλά και περισσότερα χρήματα από αυτών που έδειξες.

Αν δεν μπορείς να δώσεις πάντως περισσότερα χρήματα δεν νομίζω ότι αξίζει να το ψάξεις περισσότερο από τα πράκτικερ.

• Like 1
Δημοσ.

Θεωρώ πώς καλύτερα να κοιτάξεις προς ΙΚΕΑ μεριά. Έχει σαφώς καλύτερης ποιότητας καναπέδες από το praktiker και καλές γενικά τιμές. Εννοείται φυσικά ότι σε αυτή τη κατηγορία τιμής δεν πρέπει να περιμένεις θαύματα.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω κάτσει σε αυτόν, είναι αρκετά μαλακός και αν θυμάμαι καλά έχει αρκετό βάθος. Κάθεσαι κάπως ξαπλωμένος δηλαδή, εκτός αν βάλεις διπλό μαξιλάρι στην πλάτη.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, zio10 είπε

Έχω κάτσει σε αυτόν, είναι αρκετά μαλακός και αν θυμάμαι καλά έχει αρκετό βάθος. Κάθεσαι κάπως ξαπλωμένος δηλαδή, εκτός αν βάλεις διπλό μαξιλάρι στην πλάτη.

Αυτο με τρομαζει οτι αν ειναι μαλακος γρηγορα θα γινουν τα μαξιλαρια πιτα και θα ψαχνω για καινουριο μετα.. Αλλιως για τα χρηματα του αξίζει λες; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gorge18 είπε

Αυτο με τρομαζει οτι αν ειναι μαλακος γρηγορα θα γινουν τα μαξιλαρια πιτα και θα ψαχνω για καινουριο μετα.. Αλλιως για τα χρηματα του αξίζει λες; 

Γενικά η τιμή του είναι καλή, το μόνο που δε μου άρεσε είναι το βάθος που έγραψα. Βολεύει για να ξαπλώσεις πιο πολύ και λιγότερο για να κάτσεις.

Από ποιότητα, έχω γνώμη για άλλον από praktiker που τον ξέρω 8-9 χρόνια και είναι ακόμα μια χαρά με καθημερινή χρήση!

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, zio10 είπε

Γενικά η τιμή του είναι καλή, το μόνο που δε μου άρεσε είναι το βάθος που έγραψα. Βολεύει για να ξαπλώσεις πιο πολύ και λιγότερο για να κάτσεις.

Από ποιότητα, έχω γνώμη για άλλον από praktiker που τον ξέρω 8-9 χρόνια και είναι ακόμα μια χαρά με καθημερινή χρήση!

ποιος είναι; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορει να κάτσεις, να σου αρέσει, αλλα σε λιγους μήνες αφου το παρεις σπιτι θα γινουν τα μαξιλαρια του σαν χαρτιά. Εχω αγοράσει 3 ψευτοκαναπεδες στη ζωή μου, μεχρι που τον τελευταίο μου τον χρυσοπληρωσα. 

Πού θέλω να καταλήξω. Παρε έναν και καλό να σου κρατήσει χρόνια. 

Βλέπω των γονιών μου τον καναπέ από τα πρακτικερ. Αν περνούσε  αυτος ο καναπες κεπα θα επαιρνε ανετα 80% αναπηρία. 

Δώσε  για εναν καλο καναπέ, μη τα τσιγκουνευτεις! 

Επεξ/σία από Dimi00

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...