Giwrgohp Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 γεια σε ολους, εχω ενα αρχαιο μηχανημα (που πιστευα πως καλα κρατουσε επειδη δεν ειχα ψαξει ποσο εχει προχωρησει η τεχνολογια), mobo:asus berkeley cpu :core 2 duo e8400 3ghz 775socket ram :4 x 1G DDR2 graphic card:geforce gt 220 2 hdd a) 500GB ,b)1 TB τροφοδοτικο 500w windows 7 θα ηθελα να διαθεσω περι τα 250 ευρο,για να παιζω κανα παιχνιδι απ'τα τελευταια αλλα ειμαι ρεαλιστης κ δεν περιμενω να παιζω στο ultra .ας παιζω στο 4/5 για να μπορω να τρεξω την επομενη γενια παιχνιδιων στο 3/5.δεν χρειαζομαι περιφεριακα τα εχω ολα. λειτουργικο που μαλλον θα χρειαστω νεοτερο, μην το υπολογιζουμε στην τιμη ,θα το βολεψω. ειμαι αθηνα και δεν με νοιαζει τα κομματια να ερθουν απο οπου να'ναι , δεν εχω πολλες γνωσεις οποτε οταν με το καλο ερθουν τα κομματια παω σε ενα μαγαζι κ μου τα μονταρουν. το ερωτημα ειναι ,αξιζει να αναβαθμισω το υπαρχων μηχανημα η να παρω ενα απο τις αγγελειες? το τελευταιο παιχνιδι που ετρεξα αξιοπρεπως ηταν το battlefield 4.μετα πηρα το xbox one και παρατησα το pc αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα βγαλει καπνους αμα κανω install οτιδηποτε νεο. ευχαριστω
Dr_73 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Πουλα το ολόκληρο , εκτός από τον σκληρό του 1tb και πρόσθεσε τα λεφτά στα 250 που διαθέτεις για να πάρεις νέο . Με αυτό δεν κάνεις δουλειά
Giwrgohp Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Ευχαριστω για την άμεση απάντηση,Τι τιμή περίπου μπορεί να πουληθεί?
Dr_73 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Προσωπική εκτίμηση πάντα, 25 μητρική , 15 επεξεργαστής, 30 οι μνήμες , για δίσκο , κάρτα γραφικών και τροφοδοτικό δεν ξέρω, ρώτα και στο σχετικό θέμα .
villasg Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Κρατα τον 1gb και δωσε το ολο πακετο οπως ειναι στα 70€-80€
tanasen01 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) To τροφοδοτικό και το κουτί ξέρεις ποια μοντέλα είναι; Mε 330€ πάντως έχεις ολοκληρωμένο σύστημα τεχνολογίας 2017 που σηκώνει αρκετά παιχνίδια σε 720p +ram http://www.info-world.gr/el/proionta/ipologistes/hardware/mnimes-ram/memory-d4-2400-8gb-c17-crucial10091725.html Kαι αργότερα βάζεις και μια κάρτα γραφικών π.χ. 1050ti και παίζεις τα πάντα. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2018 από tanasen01
Dr_73 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Περίμενες τόσα χρόνια, καλύτερα να περιμένεις 1-2 μήνες, να βγουν φθηνές μητρικές coffee lake .
tanasen01 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, Dr_73 είπε Περίμενες τόσα χρόνια, καλύτερα να περιμένεις 1-2 μήνες, να βγουν φθηνές μητρικές coffee lake . Αυτό αξίζει μόνο για να έχει κάπως καλύτερο upgrade path, σε 6πύρηνους cpu δηλ. Γιατί οι Pentium Gold θα είναι ουσιαστικά rebrand των kabylake. Αν μπορεί να περιμένει καλύτερα θα είναι να πάει σε Raven Ridge APU σύστημα. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2018 από tanasen01
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα