Gilmaru Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχει δει κανείς αυτήν την σειρούλα; Μόλις την άρχισα και είναι αρκετά συμπαθητική και πρωτότυπη. http://www.imdb.com/title/tt6257970/ Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2018 από Gilmaru 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 ωραιο καλοπαιγμενο και αρκετα πρωτοτυπο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paragontikos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 πλακα εχει αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο, ειναι μικρης διαρκειας τα επεισοδια (25λεπτα) και βλεπεται ευκολα μιας και εχει 8 συνολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gεεckin0s Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Εξαιρετική μαύρη κωμωδία, με πολύ βαθύ character development. 8.5/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maximusgr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Το βλέπω και μου αρέσει πολύ! Γέλιο, συγκίνηση και πρωτοτυπία. Το δίδυμο όλα τα λεφτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakos18 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 To ξεκίνησα κι εγώ γιατί διάβασα κάπου ότι στο Rotten Tomatoes έπιασε 100%. Πολύ ευχάριστο, πρωτότυπο και περίεργο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Εγώ μετά και το δεύτερο επεισόδιο δε μπορώ να πω ότι έχω συγκινηθεί ιδιαίτερα. Δεν ξέρω αν «απογειώνεται» αργότερα βέβαια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kargo130 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Το ξεκινησα και εγω. Συμπαθητικο ειναι και βλεπεται πολυ ευκολα. Τα δυο παιδια ειναι εξαιρετικοι στο ρολο τους.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
managerre Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 καλο ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Συμπαθητικό. Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ταινία βεβαια αλλα με τα 20λεπτα του βλέπεται πολύ εύκολα. Τίποτα παραπάνω απο ένα καλούτσικο time waster. Οι χαρακτήρες με κούρασαν ήδη απο τα μισά της σειράς αλλα λυπήθηκα να την αφήσω στη μέση. Και btw δε ξέρω γιατί κάποιοι το χαρακτηρίζουν κωμωδία. Πέρα απο τους ακραίους χαρακτήρες η σειρά έχει ελάχιστα κωμικά στοιχεία (το λέω γιατί έτσι με ψάρωσε και μένα) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι, σκετη κωμωδια δεν το λες με τιποτα. Η βαση της ειναι το drama και τη μαυριλα αλλα εχει και κωμικες σκηνες και μαυρο χιουμορ. Σε imdb, RT εχουν βαλει tag και το comedy παντως. Μ'αρεσε αρκετα. Εξαιρετικοι και οι δυο πρωταγωνιστες, τρομερο στην αρχη, υποχωρισε λιγο στη συνεχεια, εχει τις υπερβολες του αλλα κακο δεν εγινε ποτε imo. ΥΓ: Εσπαγα το κεφαλι μου να θυμηθω που εχει παιξει ο νεαρος πριν και δεν μπορουσα να το βρω. Τελικα ηταν ο πρωταγωνιστης σε εκεινο το σουπερ επεισοδιο της προηγουμενης σεζον του Black Mirror. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2018 από speedy23 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 ^ Και στο Imitation Game επαιξε καλα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) ^ Τι είπες τώρα... Ούτε που τον θυμώνουν... Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2018 από AtiX 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 απιστευτη σειρα για μενα, περασα τελεια αλλα ηταν πολυ λιγο, δε λενε τιποτα για 2η σιζον ακομα μιας και στο καναλι που προβληθηκε δεν πηγε ιδιαιτερα καλα αλλα απεκτησε μεγαλο κοινο με το netflix το ζευγαρακι ηταν τρελα αλλα και το υπολοιπο καστ εδωσε ρεστα με την γκρειτζοι και τον μπαμπα να ξεχωριζουν 10/10 jalissa <3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Το είδα και οφείλω να πω ότι με άγγιξε πολύ. Σε καμία περίπτωση δεν είναι κωμωδία, δράμα με όλα να ξεκινάνε από το οικογενειακό περιβάλλον. Άνετα η ιδέα θα μπορούσε να γίνει και κινηματογραφική ταινία . Δεν χρειάζεται δεύτερος κύκλος, όπως τελείωσε είναι το ιδανικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα