idak22 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Απέκτησα ξαφνικά μέσα στις γιορτές κάποιο θέμα με συνεχείς αποσυνδέσεις. Μετά από τηλεφωνήματα στο τεχνικό τμήμα, σε πρώτη φάση έριξαν τη γραμμή στα 11Mbps για να σταθεροποιηθεί και στη συνέχεια και μετά από αίτημά μου να βρούνε λύση ώστε να αποκατασταθεί η ταχύτητα ...την έριξαν στα 8Mbps. Είχε μεσολαβήσει στο μεταξύ κάνα δεκαήμερο. Υποθέτω πως όλα αυτά έγιναν για να είναι πιο σταθερή η γραμμή μου και χωρίς errors. Λέω υποθέτω διότι δε μου εξήγησε κανείς ποτέ ποιο ήταν το θέμα και γιατί. Προφανώς και δεν θεωρώ λύση τη μείωση της ταχύτητας σχεδόν στα μισά μετά από καμιά δεκαετία χωρίς ιδιαίτερα θέματα. Δυστυχώς στην περιοχή μου για κάποιο λόγο δε δίνει κανείς VDSL, αλλιώς θα είχα φύγει ήδη χωρίς πολλά πολλά. Καμιά ιδέα για επόμενη κίνηση;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 δεν βλεπω να χεις πολλες επιλογες,ασε να περασει λιγο ο καιρος να δεις οτι ειναι σταθερη τωρα και σε κανα μηνα πες τους να στην ανεβασουν παλι!εχεις ενεργοποιησει το fastpath? 1
idak22 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Η αλήθεια είναι πως διάβαζα κι εγώ το ποστ μου και όπως είναι διατυπωμένο, δεν έβλεπα και πολλές επιλογές. Είτε φεύγω όπως είμαι, είτε περιμένω μπας και βάλουνε κάποια στιγμή κάτι καλύτερο από το 24αρι που υποστηρίζει η περιοχή αυτή τη στιγμή. Θα δω. Να πω ότι είμαι και σε κάνα βουνό στο πουθενά; Λίγο παραπάνω από την Κηφισίας είμαι στο γηροκομείο παραδίπλα... Για fastpath δεν έχω ζητήσει και δεν ξέρω και να τσεκάρω αν έχω ή όχι! Αλλα αν καταλαβαίνω καλά αν μου το βγάλανε λόγω πολλών error στη γραμμή δε νομίζω να θέλουν να το επαναφέρουν. Αλλά τόση καθυστέρηση; Μιλάμε για 6 Mbps κάτω!
poulinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 α.οταν καποιος εχει αποσυνδεσεις του αλλαζουν Profile για να παιζει πιο σταθερα.υπαρχει και sticky θεμα στο adsl routers για τα Profiles.αυτο σημαινει οτι κατι αλλαξε στο χαλκο οποτε δεν παιζει σταθερα.αυτο μπορει να ειναι το οτιδηποτε.το ενα ειναι να παιξει με αλλο Profile.και βλαβη να μπει στον οτε ο οτε δεν θα δει αν εχεις αποσυδνεσεις αλλα θα μετρησει τον χαλκο σαν χαλκο αν δηλαδη εχει εξωτερικες φορτισεις .αν τον βρει οκ θα κλεισει η βλαβη ασχετα αν θα παιζεις εσυ με αποσυνδεσεις.φαντασου οτι ο οτε δινει 9 Margin δεν δινει 6 οπως οι υπολοιποι παροχοι για μεγαλυτερη σταθεροτητα.η αλλη λυση ειναι ο παροχος να ζητησει υποχρεωτικη αλλαγη ζευγους το οποιο δεν σημαινει οτι θα πετυχεις σε καλυτερο.μπορει να παει σε χειροτερο.και σε οποιον παροχο και να πας τον ιδιο χαλκο θα παρεις.fast path δεν βαζεις σε χαλια γραμμες. 17 hours ago, idak22 said: Απέκτησα ξαφνικά μέσα στις γιορτές κάποιο θέμα με συνεχείς αποσυνδέσεις. Μετά από τηλεφωνήματα στο τεχνικό τμήμα, σε πρώτη φάση έριξαν τη γραμμή στα 11Mbps για να σταθεροποιηθεί και στη συνέχεια και μετά από αίτημά μου να βρούνε λύση ώστε να αποκατασταθεί η ταχύτητα ...την έριξαν στα 8Mbps. Είχε μεσολαβήσει στο μεταξύ κάνα δεκαήμερο. Υποθέτω πως όλα αυτά έγιναν για να είναι πιο σταθερή η γραμμή μου και χωρίς errors. Λέω υποθέτω διότι δε μου εξήγησε κανείς ποτέ ποιο ήταν το θέμα και γιατί. Προφανώς και δεν θεωρώ λύση τη μείωση της ταχύτητας σχεδόν στα μισά μετά από καμιά δεκαετία χωρίς ιδιαίτερα θέματα. Δυστυχώς στην περιοχή μου για κάποιο λόγο δε δίνει κανείς VDSL, αλλιώς θα είχα φύγει ήδη χωρίς πολλά πολλά. Καμιά ιδέα για επόμενη κίνηση; 1
idak22 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 41 λεπτά πριν, poulinos είπε α.οταν καποιος εχει αποσυνδεσεις του αλλαζουν Profile για να παιζει πιο σταθερα.υπαρχει και sticky θεμα στο adsl routers για τα Profiles.αυτο σημαινει οτι κατι αλλαξε στο χαλκο οποτε δεν παιζει σταθερα.αυτο μπορει να ειναι το οτιδηποτε.το ενα ειναι να παιξει με αλλο Profile.και βλαβη να μπει στον οτε ο οτε δεν θα δει αν εχεις αποσυδνεσεις αλλα θα μετρησει τον χαλκο σαν χαλκο αν δηλαδη εχει εξωτερικες φορτισεις .αν τον βρει οκ θα κλεισει η βλαβη ασχετα αν θα παιζεις εσυ με αποσυνδεσεις.φαντασου οτι ο οτε δινει 9 Margin δεν δινει 6 οπως οι υπολοιποι παροχοι για μεγαλυτερη σταθεροτητα.η αλλη λυση ειναι ο παροχος να ζητησει υποχρεωτικη αλλαγη ζευγους το οποιο δεν σημαινει οτι θα πετυχεις σε καλυτερο.μπορει να παει σε χειροτερο.και σε οποιον παροχο και να πας τον ιδιο χαλκο θα παρεις.fast path δεν βαζεις σε χαλια γραμμες. Οπότε δεν έχει και κανένα νόημα να φύγω σε αυτή τη φάση σε άλλο πάροχο όπως το καταλαβαίνω, τουλάχιστον για ADSL. Στην αναμονή μέχρι να φτάσει και σε μένα ο πολιτισμός... Ευχαριστώ και τους δυο σας για τις απαντήσεις!
poulinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 το να πεισεις τον παροχο να δει για αλλο ζευγαρι χαλκου ειναι σχετικο οπως και σου ειπα οτι μπορει να μην ειναι καλυτερο το αλλο ζευγαρι.επισης και παροχο να αλλαξεις αμα δεν ζητησεις νεα γραμμη ωστε να πεσεις σε αλλο ζευγαρι χαλκου και απλα αλλαξεις παροχο θα παρεις τον ιδιο χαλκο με τα καλα ή τα ασχημα που μπορει να εχει.το vdsl λυνει πολλα απο αυτα τα θεματα.οχι ολα αλλα πολλα. 37 minutes ago, idak22 said: Οπότε δεν έχει και κανένα νόημα να φύγω σε αυτή τη φάση σε άλλο πάροχο όπως το καταλαβαίνω, τουλάχιστον για ADSL. Στην αναμονή μέχρι να φτάσει και σε μένα ο πολιτισμός... Ευχαριστώ και τους δυο σας για τις απαντήσεις! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα