Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Το οποιο ομως

1)δεν καλυπτεται απο την εδω εγγυηση και αρα εχεις εγγυηση μονο απο το καταστημα αγορας

2)Μιλαμε για ηχο απο τα ακουστικα και οχι γενικα για ηχο οπως πχ απο τα ηχεια.

Ναι για την εγγύηση, δεν με πειράζει, ανέκαθεν στα κινητά ζούσα την ζωή στο μάξιμουμ!

Το ηχείο δεν με νοιάζει, ούτως ή άλλως μόνο για τις ειδοποιήσεις το έχω, τί ακούω από τα ακουστικά με ενδιέφερε.

Δημοσ.

Θελω ρε φιλε ενα μοντελο με διπλη καμερα πισω να τα σπαει , με wide angle φακο και οχι τελε και τετοια, σελφι καμερα να τα σπαει κ αυτη 2καρτο , να παιρνει και sd card, να τρεχει τον τελευταιο snapdragon , να εχει μπολικη ραμ, να εχει fast charge, να εχει headphone jack, οθονη amoled bezeless οχι curved αλλα flat, android παντα με ολα τα καλουδια, δαχτυλικο αποτυπωμα σφαιρα, led ειδοποιησεων, μπαταρια να κραταει γερα και καλο ηχειο στερεο. Και ας κανει οσο θελει. Πολλα ζηταω ρε παιδια; Ουφ τα πα και ησυχασα

• Like 3
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Voodooman είπε

Ναι για την εγγύηση, δεν με πειράζει, ανέκαθεν στα κινητά ζούσα την ζωή στο μάξιμουμ!

Το ηχείο δεν με νοιάζει, ούτως ή άλλως μόνο για τις ειδοποιήσεις το έχω, τί ακούω από τα ακουστικά με ενδιέφερε.

Μαρεσει που ακουω για το g3 οτι ηταν καλο κηνητο..Ερηχνε φωτεινοτητα λαγκαρε αρκετα ζεστενοτανε πολυ στα παιχνιδια και η οθονη ξεθωριασμενη στα χρωματα οχι στην αναλυση.Ειχε καλουτσικη καμερα και καλουτσικο ηχειο.Η δε μπαταρια τραγικη ηθελες μπαλαντεζα στην αμασχαλα αν ελειπες απτο πρωι εξω.Ευτηχως που βγηκαν οι κηνεζοι και δωσαν επιλογες πολες σε μας τα φτωχαδακια γιατι συσκευες σαν mi note3 ,mi note pro, mi note2 ,huawei honor8 ,honor9 κτλπ σαυτες τις τιμες δε θα βλεπαμε ποτε απο lg ,samsung ,apple

Δημοσ.

Καλά ρε κουμπάρε αφού η λίστα με τις συσκευές που θα έχουν τον SD845 είχε μέσα G7. Ότι νανε φήμες και τις κάνετε και viral κιόλας δίχως λόγο. 

sd-845.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, LaSFeaR είπε

Καλά ρε κουμπάρε αφού η λίστα με τις συσκευές που θα έχουν τον SD845 είχε μέσα G7. Ότι νανε φήμες και τις κάνετε και viral κιόλας δίχως λόγο. 

sd-845.jpg

Κάτι παραπάνω θα ξέρει η LG...

Επεξ/σία από Voodooman
Δημοσ.
3 ώρες πριν, JohnyFire είπε

δεν πανε να το πουν w100 LG ποτε ξανα......

Αλλος ενας γνωστης της τεχνολογιας μολις ηρθε για να βγαλει το κομπλεξ του. Φιλαρακι. Κ εγω εχω πει με τεχνολογικα ασχετους δεν ξαναμιλω κ τελικα ολο μπροστα μου σας βρισκω

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, logica1 είπε

Αλλος ενας γνωστης της τεχνολογιας μολις ηρθε για να βγαλει το κομπλεξ του. Φιλαρακι. Κ εγω εχω πει με τεχνολογικα ασχετους δεν ξαναμιλω κ τελικα ολο μπροστα μου σας βρισκω

γατακι το ασχετος να το λες σε ομοιους σου δεν με ξερεις οπως δεν ξερεις τι ικανοτικες εχω... οποτε ΜΟΚΟ.

Δημοσ.

Περάσαμε απο G2 , από V10 και τώρα G4 !!!!!! Το ξέρω είναι προβληματική εταιρία η LG αλλά ησύχασε το κεφάλι μου στο θέμα εγγύησης . Αγορασμένα όλα από γνωστό Eshop κατάστημα με εγγύηση πιστωτικού ποσού.... Αυτό θα πει ανακύκλωση !!!! Όλα τα κινητά έχουν να προσφέρουν κάτι αλλά πιστέψτε με ή LG είχε πάντα να δείξει κάτι διαφορετικό σε σχέση με όλες τις άλλες εταιρίες .... Απο τώρα σκέφτομαι όταν θα πάθω bootloop ποιό θα είναι το επόμενο μοντέλο της LG ;) Μαγεμένος με τον κορεάτη ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...