therock Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μου χει ξεμεινει ενα παλιο Sagem Fast 2404, πως μπορω να το μετατρεψω σε Access Point, Ωστε να παιρνει το ιντερνετ απο το μοντεμ ρουτερ και να το βγαζει απο την εθερνετ για να δωσω ιντερνετ σε τηλεοραση και smart TV?
chios Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 αυτό που θέλεις να κάνεις δεν γίνεται με το συγκεκριμένο , για να δουλέψει σαν access point πρέπει το ιντερνετ να του το δίνεις με καλώδιο από το κύριο ρουτερ.
therock Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Εχω και ενα tp link wa 901 παλιας γενιας. Εχει ομως διαφορα mode (ap,repeater,universal repeater bridge). Δε θελω να μαι στο ριπτερ ομως. Ξερεις αν γινεται στο AP? Δε με νοιαζει και καθολου να μη δινει ασυρματα. Θελω να παιρνει ασυρματα και να δινει με καλωδιο
Επιλεγμένo σχόλιο chios Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Επιλεγμένo σχόλιο Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Με αυτό θα κάνεις μια χαρά την δουλειά σου πρέπει να το βάλεις σε client Mode. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2018 από chios 1
therock Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Μπραβο μαν, αν και δε προλαβα να δω εγκαιρως το μνμ σου, παιδευτηκα λιγο μονος μου το πρωι μεχρι να καταλαβω οτι ηθελε client mode, και οντως ετσι λειτουργησε οπως το θελω
poulinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 απλα ενημερωτικα περα απο Client mode μπορει να παιξει και σε Universal repeater οποτε δινει και με καλωδιο και ασυρματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από chios,
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα