InfernoN Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 ξανω boot windows απο usb και οταν παω στην εγκατάσταση των widows απενεργοποιούνται πληκτρολογια και ποντικια αν ξερει καποιος λιγη βοηθεια
TRILOBYTER Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 δοκιμασε στο bios να παιξεις με τις ρυθμισεις του πληκτρολογιου η αλλιως βρες ενα παλιο πληκτρολογιο με το στρογγυλο βυσμα να κανεις το φορματ
splanis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το χα πάθει και γω είναι εύκολη η λύση κάτι αλλάζεις στο bios στα USB settings αλλά είμαι έξω τώρα και δεν θυμάμαι τι είχα κάνει ακριβώς. Γράψε στο Google windows installation keyboard not working και θα το βρεις Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2018 από splanis
cons1985 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Για τέτοιες περιπτώσεις κρατάω το παλιό καλο μου πληκτρολόγιο με το στρόγγυλο βυσματάκι.
splanis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 "I fixed this by going into BIOS and changing USB setting, "EHCI Hand-off" to Enabled. I have an Asus board. Hope this helps others as well." http://www.tomshardware.co.uk/forum/51782-63-mouse-keyboard-stop-working-installing-windows
dpolal Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Πριν πειράξεις οτιδήποτε στο BIOS θα έλεγα να δοκιμάσεις να αλλάξεις την usb θύρα που τα έχεις συνδέσει. Υπάρχει πιθανότητα να τα έχεις πάνω σε θύρες που ελέγχονται από ξεχωριστό controller της μητρικής που δεν αναγνωρίζουν σωστά τα win κατά την εγκατάσταση.
splanis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Εγώ πάντως είχα δοκιμάσει όλα τα ports αλλά πουθενά δεν δούλεψε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα