dimitris74 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 kai omos egine kai ayto. to diaskeyase o pantazis... me dio palikaria apo thesalloniki to eida simera sto proino tou mega. exei kai ligo apo pontiako mesa
_DiMoN_ Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Έχω μια απορία και θέλω να μου την λύσει κάποιος που πραγματικά ξέρει και όχι φήμες.. Σε τι γλώσσα είναι το τραγούδι; Υποθέτω αλβανοειδής γλώσσα, σλάβικα και τέτοια.. Αλλα τι είναι;
PeiramatoZwo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Paidia vrazilianiko einai... paizei kai to video clip to mad tv ...
Fozzy Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Portogalos einai o Axe Bahia.... Portogaleziko to song...
kage Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 βασικα ακουγεται κ στο εξωτερικο ή μονο εδω λογω της λεξης τζουτζουκα? σημαινει τιποτα στα πορτογαλεζικα? η μουσικη στο ρεφρεν με το αρμονιο ειναι κλεμμενη απο παλιο κομματι ή κανω λαθος? πολυ συζητηση για το τιποτα βεβαια...
Founes Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 απ το παλιο Real McCoy - Another night kolliteee epitelous kai eixa kollisei...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Ενα απο τα γελοιοδεστερα "τραγουδια" των τελευταιων ετων θα το τραγουδησει ο πιο γλοιωδης """τραγουδιστης"""....ανυπομονω να ακουσω το αποτελεσμα! ΗΗΗΗΜΜΜΑΑΑΡΤΤΟΟΟΝΝΝΝΝ!!!!
PeiramatoZwo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Einai o axe bahia h oi axe bahia ??? Mipos einai sygrotima se styl venga boyz... ?? (An tous thymaste ?? )
claudio_21 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 einai sygkrothma kai tzoutzouka shmainei "kounhsou" sta brazilianika!!!
Arkassa Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2004 axe= είδος μουσικής. Ακούγεται πολύ στο καρναβάλι. Bahia= Η βορειοανατολική πολιτεία της Βραζιλίας. Πρωτεύουσα: Σαλβαντόρ. Εκεί πρωτοέφθασαν οι Πορτογάλοι. Axe Bahia είναι το όνομα που φαντάστηκαν για να κάνουν προώθηση του τραγουδιού. Ο ίδιος ο τραγουδιστής λέει ότι ο ρυθμός είναι από ένα παλιό (retro) τραγούδι. Το ίδιο το τραγούδι είναι μια βλακεία αλλά τα περισσότερα που βγαίνουν αυτήν την εποχή για το καρναβάλι είναι του ιδίου στυλ... τουτ' έστιν ψιλοχάλια... αλλά έχουν ρυθμό, ε; Α! Το "Thu thuca" δεν έχω ιδέα τι σημαίνει! ( Πάντως η ορθογραφία δεν είναι ιδιαίτερα βραζιλιανική. Υ.Γ: Μόλις το κατέβασα για να το κάψω σε CD, παραγγελία μίας φίλης μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.