Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν θέλεις απλά να ενισχύσεις το ήδη υπάρχον σήμα (αναλογικό) και να βάλεις 2 ζευγάρια, από τις πιό φθηνές κι αξιόλογες λύσεις είναι αυτή:
https://www.amazon.co.uk/M-Audio-Bass-Traveller-Ultra-Portable-Dual-Output/dp/B00X67G77O/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1515759563&sr=8-3&keywords=headphone+amp+USB

Λίγο πιό πάνω, ανεβαίνεις εδώ, αλλά αυτή είναι εξωτερική κάρτα ήχου, που σημαίνει σαφώς καλύτερο ήχο από το αναλογικό της onboard

https://www.amazon.co.uk/Creative-Blaster-Portable-Headphone-Amplifier/dp/B00JFRHLQK/ref=sr_1_9?ie=UTF8&qid=1515759563&sr=8-9&keywords=headphone+amp+USB

Επίσης πολύ καλή λύση, είναι και προενισχυτής για ηχεία:

https://www.amazon.co.uk/Headphone-Amplifier-LINEPAUDIO-Interface-PORTABLE/dp/B073RFMJQ5/ref=sr_1_11?ie=UTF8&qid=1515759563&sr=8-11&keywords=headphone+amp+USB

Αν ανέβεις σε τιμές, πας εδώ (τυχαίο παράδειγμα, σε αυτή την κατηγορία υπάρχουν δεκάδες λύσεις):
https://www.amazon.co.uk/Creative-E5-Portable-Headphone-Amplifier/dp/B00OYZP6G0/ref=sr_1_16?ie=UTF8&qid=1515759563&sr=8-16&keywords=headphone+amp+USB

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε συ... Βασίλη (<3) για pubg το θέλει το παλικάρι να ακούει μαζί με τον αδερφό του τι ενισχυτές του προτείνεις; :P Από την μία καλό θα είναι να τον φτιάξει μόνος του και να μάθει κάτι παραπάνω ή να του χρειαστεί και αργότερα, αλλά από την άλλη αν είναι μόνο για κάτι τύπου άραγμα βιντεοπαιχνίδια της μίας ώρας, νομίζω τζάμπα λεφτά. 

Επεξ/σία από vocals_
Δημοσ.

ο αδερφος μου δν χρησιμοποιει την καρτα ηχου απο την μητρικη αλλα  εχει την soundblasterX G1 usb οπου εκει πανω εχει τα ακουστικα νομιζω.

Αν μπει ενα splitter σε αυτην θα χανει πολυ ο ηχος με τα 2 ακουστικα?τα ακουστικα ειναι ιδια να επισημανω. 

Δημοσ.
1 hour ago, vocals_ said:

Ρε συ... Βασίλη (<3) για pubg το θέλει το παλικάρι να ακούει μαζί με τον αδερφό του τι ενισχυτές του προτείνεις; :P Από την μία καλό θα είναι να τον φτιάξει μόνος του και να μάθει κάτι παραπάνω ή να του χρειαστεί και αργότερα, αλλά από την άλλη αν είναι μόνο για κάτι τύπου άραγμα βιντεοπαιχνίδια της μίας ώρας, νομίζω τζάμπα λεφτά. 

Εγώ προτείνω, δεν αποφασίζω. Ο καθένας διαβάζει και κρίνει. Άλλωστε το θέμα δεν το άνοιξε ο propatzis, οπότε η απάντησή μου πάει και στον elpaso1.

14 minutes ago, propatzis said:

ο αδερφος μου δν χρησιμοποιει την καρτα ηχου απο την μητρικη αλλα  εχει την soundblasterX G1 usb οπου εκει πανω εχει τα ακουστικα νομιζω.

Αν μπει ενα splitter σε αυτην θα χανει πολυ ο ηχος με τα 2 ακουστικα?τα ακουστικα ειναι ιδια να επισημανω. 

Γιατί; 50€ για κάτι που ο ρόλος του είναι αποκλειστικά η φορητότητα κι ο μικρός όγκος...; Με τόσα υπάρχουν σαφέστατα καλύτερες λύσεις.

Δεν αξίζει το splitter σε αυτή, αλλά πάλι, έχει να κάνει με τα ακουστικά που θα μπούνε. Δεν ξέρω τι impedance σηκώνει. Μπορεί να σας κάνει η 1η λύση που ανέφερα, οπότε να πάρετε το αναλογικό σήμα και να δώσετε σε δύο ακουστικά.

8 minutes ago, elpaso1 said:

Παντως επειδη το ειχα ψαξει και παλαιοτερα, το πιο vfm dac + amp νομιζω ειναι αυτο εδω : https://www.amazon.co.uk/FiiO-Olympus-Headphone-Amplifier-Black/dp/B00LP3AMC2

Οι FiiO είναι καλοί, αλλά δεν έχουν έξοδο για 2 ακουστικά που ζητάει. Τουλάχιστον όχι τα φθηνά μοντέλα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Zaytsev είπε

Εγώ προτείνω, δεν αποφασίζω. Ο καθένας διαβάζει και κρίνει. Άλλωστε το θέμα δεν το άνοιξε ο propatzis, οπότε η απάντησή μου πάει και στον elpaso1.

Γιατί; 50€ για κάτι που ο ρόλος του είναι αποκλειστικά η φορητότητα κι ο μικρός όγκος...; Με τόσα υπάρχουν σαφέστατα καλύτερες λύσεις.

Δεν αξίζει το splitter σε αυτή, αλλά πάλι, έχει να κάνει με τα ακουστικά που θα μπούνε. Δεν ξέρω τι impedance σηκώνει. Μπορεί να σας κάνει η 1η λύση που ανέφερα, οπότε να πάρετε το αναλογικό σήμα και να δώσετε σε δύο ακουστικά.

Οι FiiO είναι καλοί, αλλά δεν έχουν έξοδο για 2 ακουστικά που ζητάει. Τουλάχιστον όχι τα φθηνά μοντέλα.

Noμιζω καπου την ειχε κερδισει ή καποιος του την εδωσε. δν την εχει αγορασει σιγουρα παντως.

παντως σε ευχαριστω για την βοηθεια.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
On 11/1/2018 at 11:40 PM, elpaso1 said:

Δεν εχω καρτα ηχου. Αλλα διαβασα οτι παντα αν συνδεσεις τα ακουστικα/ηχεια στην μητρικη θα εχεις καλυτερο ηχο απ'οτι εαν τα συνδεσεις στην θυρα που εχει το pc case. Ισως επειδη υπαρχουν μικροαπωλειες..

Μελλοντικα σκεφτομαι να αγορασω και μια καρτα ηχου.

Τωρα για να καταλαβω, εχοντας συνδεσει τα ακουστικα πανω στα ηχεια, παιρνω ηχο απο αυτα; Τα logitech Z3 εχω. Αρχαια ειναι.

γενικως η Θυρα στο pc case δεν ειναι τιποτα σοβαρο ουτε και τα καλωδια που θα πανε στο Mobo.ta z3 οσο θυμαμαι εχουν εξοδο για ακουστικα αλλα θα σου κοψουν την εξοδο των ηχειων.αλλιως μπαινει σπλιττερ στην καρτα ηχου

On 12/1/2018 at 2:13 PM, propatzis said:

δν το θελω για επαγγελματικη χρηση.απλα να μην χανω ηχο οταν βαζω κ τα 2 ακουστικα.τωρα απο αγορα ελλαδα,online.οχι κινα ομως.

δοκιμασε με απλο σπλιττερ και αν δεν σαρεσει πας σε κατι καλυτερο.

On 12/1/2018 at 6:46 PM, propatzis said:

η ευκολη λυση ειναι να δοκιμασεις ενα σπλιττερ και να δεις αν σου κανει ο ηχος που βγαζει.1 ευρω κανει

On 11/1/2018 at 2:57 PM, dpolal said:

Αυτό συν το ότι χαλάνε υπερβολικά τον ήχο.

με ενα ευρω ... για αυτο που κανει καλα ειναι.σιγουρα εχεις απωλειες αναλογως την χρηση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...