παπι Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για ριξτε μια ματια και πειτε κανα σαγκεστ να ουμε. Αγνοήστε τα ορθογραφικά. Ααα, αν μπορει να μου πει κανεις τι μου βγαζει την οριζοντια μπαρα σκρολαρισματος. Στο ινσπεκτορ φαινεται οτι φταιει το μενου, αλλα αν εφταιγε το μενου, τοτε θα επρεπε να εχω προβλημα και στις αλλες σελιδες. https://www.arwmatzis.gr/ Edit, Κραξτε ελευθερα, δεν εχω κολληματα Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2018 από παπι
Predatorkill Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Γιατι παει δεξια-αριστερα το body σε responsive? Καποια pixel θα σου χουν ξεφυγει. 8548E729-ACDA-47F5-AF29-A33F06627194.MP4
infin1tyGR Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Φταίνε τα margin-right: -15px; margin-left: -15px; στο .row.
alou Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) arwmatzis? really? νο οφενς αλλά θυμήθηκα τζιτζιλώνη Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2018 από alou
lesvos2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) αλλαξε τον κωδικα σου απο ...... <div id="home" class="container-fluid"> <div class="dark-overlay"> <div class="row mt-5"> Σε ...... <div id="home" class="container-fluid"> <div class="row mt-5"> <div class="dark-overlay"> και θα φτιαξει τιποτα αλλο δεν φταιει. βασικα οταν πατας Login ειναι σαν να εχεις iframe αλλαξε το border που εχει το header σου σε αλλο χρωμα να ταιριαζει με το login. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2018 από lesvos2018
kostenko Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Το .dark-overlay φταίει. Αν του δόσεις ένα display:flex και justyfy-content:center , είναι οκ νομίζω. Ps. Μην ξεχάσεις τα prefixes για το flex
lesvos2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 το διωρθωσε αλλα ξεχασε να πει και ενα ευχαριστω για την υποδειξη μου . δεν πειραζει μικρος ειναι θα μαθει καποια στιγμη. ρωτας και πας στην Πολη ;)))))))))))))
παπι Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Για ρίξτε μια ματιά. Απο την μια δεν μκυ γεμίζει το μάτι λογω απλότητας απο την αλλη βλεπω αλλα σαιτ του τομέα να ειναι... υπερβολικά "φανσι".
kormos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Στις 24/2/2018 στις 2:21 ΠΜ, παπι είπε Για ρίξτε μια ματιά. Απο την μια δεν μκυ γεμίζει το μάτι λογω απλότητας απο την αλλη βλεπω αλλα σαιτ του τομέα να ειναι... υπερβολικά "φανσι". Δώσε λίγο έμφαση στα κείμενα σου. Βάλε σημεία στίξης όπου απαιτείται. Χώρος της επιχείρησης δεν υπάρχει; Κάποια πρόσθετη κατηγορία για μια περιγραφή της επιχείρησης, φωτογραφικό υλικό των προϊόντων, κλπ ΜΦΧ
παπι Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Χώρος; Για.google my biz? Θα το φτιάξω μέσα.στη βδομάδα, περιμένω κάτι γράμματα για επιγραφή.
kormos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 13 λεπτά πριν, παπι είπε Χώρος; Για.google my biz? Θα το φτιάξω μέσα.στη βδομάδα, περιμένω κάτι γράμματα για επιγραφή. Παρουσίαση του χώρου που στεγάζετε η επιχείρηση, ή είναι online κατάσταση μόνο...?
παπι Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Service ειναι, έχει.χωρο αλλά είναι περισσότερο αποθήκη και έδρα. Δεν είναι δικιά μου μπουτουγου
kormos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 5 ώρες πριν, παπι είπε Service ειναι, έχει.χωρο αλλά είναι περισσότερο αποθήκη και έδρα. Δεν είναι δικιά μου μπουτουγου Οκ .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα