Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Θέλω να έχω ασύρματο ίντερνετ σε δεύτερο σπίτι δίπλα στο δικό μου που ήδη έχει. Το wifi δεν πιάνει καν από το δεύτερο σπίτι. 
Στο δικό μου σπίτι έχω ένα Speedport Entry 2i, το οποίο πήρα από τον πάροχο.
Έχω ήδη εγκαταστήσει καλώδιο ethernet από το router αυτό μέχρι το δεύτερο σπίτι (30m απόσταση) και εκεί πρέπει να βάλω κάποια συσκευή που να δίνει πάλι ασύρματο ίντερνετ.
Μπορώ να χρησιμοποιήσω για αυτή τη δουλειά ένα ZTE ZXHN H108NS που έχω από παλαιότερη χρήση?
Αν ναι, υπάρχει κάποιος οδηγός με τις ρυθμίσεις που θα πρέπει να του κάνω?
Διαφορετικά κάποια οικονομική συσκευή που να κάνει αυτή τη δουλειά?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, YoOmG είπε

Καλησπέρα.

Θέλω να έχω ασύρματο ίντερνετ σε δεύτερο σπίτι δίπλα στο δικό μου που ήδη έχει. Το wifi δεν πιάνει καν από το δεύτερο σπίτι. 
Έχω ήδη εγκαταστήσει καλώδιο ethernet από το router αυτό μέχρι το δεύτερο σπίτι (30m απόσταση) και εκεί πρέπει να βάλω κάποια συσκευή που να δίνει πάλι ασύρματο ίντερνετ.
Μπορώ να χρησιμοποιήσω για αυτή τη δουλειά ένα ZTE ZXHN H108NS που έχω από παλαιότερη χρήση?

Μπορείς να πάρεις ένα access-point και να το συνδέσεις στο υπάρχον utp που έχεις τραβήξει.

Δημοσ.
On 8/1/2018 at 4:05 PM, YoOmG said:

Καλησπέρα.

ναι μπορεις να το κανεις access point.αν το κανονικο router τo speedport δηλαδη ειναι 192.168.1.254 θα βαλεις το zte 192.168.1.253 και θα του κλεισεις τον dhcp.στο ασυρματο μπορεις να βαλεις το ιδιο ssid ιδιο κλειδωμα ιδιο Password απλα να εχει  5 καναλια διαφορα.απεφυγε καναλι 12 και 13 δεν τα πιανουν ολες οι συσκευες.

το zte θα πρεπει να ειναι στο ιδιο δικτυο με το speedport>αν πχ το Speedport ειναι 192.168.0.1 τοτε θα βαλεις 192.168.0.254 το zte και παει λεγοντας.

προσεχε να μην χρησιμοποιησεις τις stb υποδοχες διοτι δεν θα παιξεις.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας παιδιά.

LAN TO LAN τα έβαλα με 192.168.1.1 και DHCP 192.168.1.100-149 για το Speedport,  ενώ στο Zte έβαλα 192.168.1.2 με DHCP off..

Με διαφορετικά SSID και passeord. Αυτό με τα κανάλια δεν το κατάλαβα, αλλά δείχνει να δουλεύει μια χαρά.

Όπως και να έχει, η δουλειά έγινε. 

Δημοσ.
  • sv
    3 minutes ago, YoOmG said:

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας παιδιά.

LAN TO LAN τα έβαλα με 192.168.1.1 και DHCP 192.168.1.100-149 για το Speedport,  ενώ στο Zte έβαλα 192.168.1.2 με DHCP off..

Με διαφορετικά SSID και passeord. Αυτό με τα κανάλια δεν το κατάλαβα, αλλά δείχνει να δουλεύει μια χαρά.

Όπως και να έχει, η δουλειά έγινε. 

Σωστα τα εκανες.απλα στο ενα ρουτερ στο ασυρματο βαλε καναλι 1 και στο αλλο πχ καναλι 6.αντι για auto.να εχουν 5καναλια διαφορα αναμεσα τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...