Προς το περιεχόμενο

Zotac GTX 1070 Ti Mini - 465€ amazon.fr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Estimated delivery δε ξέρω, πάντως όλες οι 1070 Ti σηκώνουν overclock. Επίσης ξέχασα να πω ότι έχει 5 χρόνια εγγύηση!

Επεξ/σία από cineaste
Δημοσ.

Το amazon.fr γράφει 1 χρόνο εγγύηση.

Στο Ευρωπαϊκό site της zotac (ελληνικό δεν έχει) γράφει 2 χρόνια εγγύηση που μπορείς να την επεκτείνεις κατά 3 χρόνια με registration της κάρτας στο site:

https://www.zotac.com/eu/page/product-warranty-policy

Δημοσ.

Έχει ξαναπαίξει σε ανάλογα $$ από τον Νοέμβριο που βγήκε νομίζω.
Έχω την αίσθηση οτι κάπου εκεί θα σταθεροποιηθεί και η τιμή της, σε συνδυασμό με την μη διαθεσιμότητα δε νομίζω οτι είναι για να τρέξει κανείς... είναι και όλοι #$%&*μένοι από το άλλο θέμα και άρα ευάλωτοι :P

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως από τους Κινέζους της Zotac έχω τις χειρότερες εντυπώσεις όταν χρησιμοποίησα το RMA σε defected προϊόν! Μία αναζήτηση στο google και θα βρείτε πολλές παρόμοιες περιπτώσεις!

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, cambo99 είπε

Πάντως από τους Κινέζους της Zotac έχω τις χειρότερες εντυπώσεις όταν χρησιμοποίησα το RMA σε defected προϊόν! Μία αναζήτηση στο google και θα βρείτε πολλές παρόμοιες περιπτώσεις!

Γι αυτό δεν υπάρχει το Amazon? Τους το επιστρέφεις σε περίπτωση ελαττώματος 

Δημοσ.
Just now, LASERPEWPEW said:

Γι αυτό δεν υπάρχει το Amazon? Τους το επιστρέφεις σε περίπτωση ελαττώματος 

Το είχα πάρει από ebay , και ο πωλητής όταν το παρέλαβε το έστειλε στην Zotac... και εκείνοι άρχισαν τα περίεργα του στυλ... ότι ο πελάτης το χάλασε ή η μεταφορά του προϊόντος! Από ότι διαβάζω σε reddit κλπ το κάνουν συχνά, για να μη μιλήσω για τα προβληματικά τους mini pc που ξαφνικά δεν κάνουν boot!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τη Zotac Amp 1060 ζαχαρωνω , παντα με σοβαρη εγγυηση για να μη τρεχεις μετα .... και οχι απ'αυτους

Επεξ/σία από Damachi
Δημοσ.

+500 +220 overclock σηκώνουν οι περισσότερες 1070ti και ξεπερνάνε τις 1080 stock. Σε ίδιες συχνότητες οι 1080 είναι 2 3% ανώτερη. Κάτω από 500 οποιαδήποτε 1070ti είναι καλή τιμή αυτή τη στιγμή που όλα είναι πανάκριβα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

500 δε δίνω μόνο για κάρτα που να τραβάνε τα β@ζια τους .Κάποια στιγμή θα πέσει η ζήτηση και μαζί οι τιμές στις απλές

Φυσικα ειναι καλη περιπτωση αφου ειναι Ti με λιγο παραπανω απο την απλη αλλα οχι αμαζον .fr παλι ρε γμτο :P

Επεξ/σία από Damachi

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...