cosgous Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ποσό που διαθέτουμε : 400 ευρώ Χρήση υπολογιστή : Το χρειάζομαι για τρέχω προγράμματα τύπου cad, προσομοιώσεις multithreaded, προγραμματισμό, σερφάρισμα στο internet, ελαφρύ gaming (παιχνίδια 5ετίας τύπου diablo, batman : arkham city κλπ) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Ansys, Matlab, Autocad, Office Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Όχι, υπάρχει lg ips monitor 22", 1080p Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι, υπάρχουν. Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος) : Βρίσκομαι Λάρισα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Από διαφορετικά, δεν υπάρχει θέμα Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα στηθεί από εμένα. Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Όχι, υπάρχουν windows 10 Είμαι μηχανολόγος και το χρειάζομαι για δουλειά κατά κύριο λόγο. Αυτή την στιγμή διαθέτω παλιά πλατφόρμα 775 και μου σκαλώνει ειδικά όταν έχω ανοιχτό πρόγραμμα τύπου Ansys. Cpu : Intel q6600 Mobo : Gigabyte ga-946gmx-s2 Ram : 4gb ddr2 Υπάρχουν ήδη (Αγορασμένα 1 χρόνο πριν περίπου τα παρακάτω) : Τροφοδοτικό : corsair cx500 Κάρτα γραφικών : Sapphire rx460 nitro 4gb ssd : HyperX 120GB hdd : WD blue 1 TD Σκεφτόμουν για τα παρακάτω : cpu : Ryzen 5 1600 https://www.skroutz.gr/s/11139197/AMD-Ryzen-5-1600-Box.html mb : Asus prime B350 plus https://www.skroutz.gr/s/11224251/Asus-Prime-B350-Plus.html ram : Corsair Vengeance 8GB 3000Mhz https://www.skroutz.gr/s/7528619/Corsair-Vengeance-LPX-8GB-DDR4-3000MHz-CMK8GX4M2B3000C15.html Θα ήταν ιδανικό να έχω 16gb ram αλλά εκεί που έχουν πάει οι τιμές ας μείνουμε στα 8gb προς το παρόν με προοπτική αναβάθμισης με άλλα 8gb στο μέλλον. Επίσης οι ryzen έχουν λύσει τα προβλήματα που είχαν στην αρχή; Μπορεί κάποιος να μου πει αν έχει εμπειρία από την συγκεκριμένη mb και ram γιατί διαβάζω πολλά στο ίντερνετ; Η επιλογή έγινε και με βάση την διαθεσιμότητα επειδή τα χρειάζομαι ψιλοάμεσα - δεν υπάρχει η δυνατότητα για αναμονή ενός μήνα για παράδειγμα. Δεκτή κάθε πρόταση. Ευχαριστώ πολύ. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2018 από cosgous
BlueBlood7 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Καλές είναι οι επιλογές σου. Δυστυχώς οι μνήμες έχουν πάει στα ύψη. Πριν 1 χρόνο περίπου είχα πάρει τις ίδιες μνήμες αλλά το σετ των 16 στα 100+ ευρώ. Άσχημη περίοδος για μνήμες.
cosgous Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε Καλές είναι οι επιλογές σου. Δυστυχώς οι μνήμες έχουν πάει στα ύψη. Πριν 1 χρόνο περίπου είχα πάρει τις ίδιες μνήμες αλλά το σετ των 16 στα 100+ ευρώ. Άσχημη περίοδος για μνήμες. Εκθετική άνοδο έχουν οι τιμές και υπάρχει και πρόβλημα με την διαθεσιμότητα. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα