merez Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Γεια σας, το RSS σταμάτησε να ανανεώνεται μετά την αλλαγή, έχει αλλάξει url ή το ξεχνάμε...; 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Στείλε ένα mail στο contact [at] insomnia.gr περιγράφοντας το πρόβλημα.
patrickdrd Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 κι εγω διαβαζω, μια χαρα, παιζει, αλλαξε url, μαλιστα τα θεματα που παρακολουθεις τα διαβαζεις και απο rss, ζουπερ ειναι!
ggelhsva Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα και μάλιστα έχω εδώ και καιρό ανοίξει αντίστοιχο θέμα. Πως βρίσκουμε το καινούριο url για το rss feed που μας ενδιαφέρει;;;
patrickdrd Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 ο firefox εχει μεσα στο customize επιλογη-button που το πατας σε οποιο site εχει feed για να κανεις subscribe, εναλλακτικα, απλό: παιρνεις copy απο εδω το link που σε ενδιαφερει και το βαζεις μεσα στον reader σου στο add feed 1
merez Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, patrickdrd είπε παιρνεις copy απο εδω το link που σε ενδιαφερει και το βαζεις μεσα στον reader σου στο add feed Ισχύει, αν βάλεις το http://www.insomnia.gr/ στο feedly πχ, το αναγνωρίζει και έτσι φαίνονται τα τελευταία νέα. Ευχαριστώ Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2018 από merez 1
patrickdrd Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) inoreader εδω αν και ξεκινησα με feedly κι εγω ενα χρονο με συνδρομη, δεν συγκρινονται τα features του inoreader: filters, rules, mail2tag, mobile notifications, παρακολουθει facebook,twitter, της παναγιας τα ματια, τα παντα ολα και σε καλυτερη τιμη απ το feedly που επιασε του παππα τα @@ Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2018 από patrickdrd 1
merez Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Ωραίος, δεν το γνώριζα καν, θα το τσεκάρω! 1
ggelhsva Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Εγώ που έχω Newsblur δεν μου το δέχεται αυτό Βάζω το www.insomnia.gr και μου λέει πως "This address does not point to an RSS feed or a website with an RSS feed."
ggelhsva Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Τελικά να πω ότι κατάφερα να βρω τη λύση. To RSS δούλεψε βάζοντας όχι την αρχική σελίδα www.insomnia.gr αλλά το λινκ της εκάστοτε σελίδας για την οποία ενδιαφέρεται ο καθένας να ενημερώνεται. Στην δικιά μου περίπτωση, αυτή: http://www.insomnia.gr/forums/forum/53-νέα/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα