stelios18120 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Πάρε το από Ελλάδα στα 249€ και τελείωσε Όσο το ψάχνεις τόσο χρόνο θα χανεις Μόνο banggood με priority αλλιώς απ' όπου αλλού τελωνείο + αναμονή Οπότε δεν συμφέρει
nagapit Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Μάλλον αυτό θα γίνει γιατί η διαφορά είναι μικρή + την διετή εγγύηση. Αλλά από ευρωπαϊκή αποθήκευση είναι δυνατόν να περάσει τελωνείο? Εγώ ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι δεν υπήρχε περίπτωση. Αν μπορεί ας απαντήσει καποιος/α.
saruman123 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, nagapit είπε Μάλλον αυτό θα γίνει γιατί η διαφορά είναι μικρή + την διετή εγγύηση. Αλλά από ευρωπαϊκή αποθήκευση είναι δυνατόν να περάσει τελωνείο? Εγώ ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι δεν υπήρχε περίπτωση. Αν μπορεί ας απαντήσει καποιος/α. Πάνε αυτά που ξέραμε. Τώρα μόνο το Banggood όσο αντέξει και αυτό.
bazzarboy Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, nagapit είπε Μάλλον αυτό θα γίνει γιατί η διαφορά είναι μικρή + την διετή εγγύηση. Αλλά από ευρωπαϊκή αποθήκευση είναι δυνατόν να περάσει τελωνείο? Εγώ ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι δεν υπήρχε περίπτωση. Αν μπορεί ας απαντήσει καποιος/α. Δεν περνάει τελωνείο από Ευρωπαϊκή αποθήκη φίλε. 1
nagapit Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 23 λεπτά πριν, bazzarboy είπε Δεν περνάει τελωνείο από Ευρωπαϊκή αποθήκη φίλε. Και εγώ αυτό ξέρω
bazzarboy Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Το Δεκέμβρη παρήγγειλα από Ιταλικό geekbuying ένα mi max 2 και ήρθε με dhl χωρίς τελωνεία κτλπ.
djepoxy Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Το θεωρείτε απίθανο να το ξαναβάλει ο Γερμανός 199€ ; Ή να το ρίξει τόσο κάποιος άλλος από τους μεγάλους, ώστε να έχει 2 χρόνια εγγύηση; Το 249€ έχουν πει μέχρι πότε θα το έχουν; Ευχαριστώ.
nagapit Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, djepoxy είπε Το θεωρείτε απίθανο να το ξαναβάλει ο Γερμανός 199€ ; Ή να το ρίξει τόσο κάποιος άλλος από τους μεγάλους, ώστε να έχει 2 χρόνια εγγύηση; Το 249€ έχουν πει μέχρι πότε θα το έχουν; Ευχαριστώ. Μακάρι να ήξερα. Πάντως λένε ότι Μαρτιο περίπου θα βγει το mi A2 οπότε λογικά θα πέσουν κι άλλο οι τιμές
djepoxy Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, nagapit είπε Μακάρι να ήξερα. Πάντως λένε ότι Μαρτιο περίπου θα βγει το mi A2 οπότε λογικά θα πέσουν κι άλλο οι τιμές Ωπ, αυτό δεν το ήξερα. Ενδιαφέρον
nagapit Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Έγινε παραγγελία. Κάποιος modμπορεί να κλειδώσει το θέμα. Ευχαριστώ πολύ συμφορουμιτες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα