Jethro Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, palawiaris είπε Jethro βαλε αν θες βάλε αυτή την σελίδα στα 'Αγαπημένα' σου.Είναι πολύ αξιόπιστη σελίδα και αντιπρόσωπος της bmw. Στέλνει Ελλάδα αλλά λίγο ακριβά. https://www.leebmann24.de/exzenterwellensensor-1er-3er-5er-x1-x3-z4-11377527016.html Στο παλιό μου Ε91 ξεφλούδιζε το πλαστικό που έχει τα κουμπιά για τα παράθυρα. Ακριβουλης...τοσο εχουν και εδω, για συμβατα εψαχνα τωρα ευελπιστω αυτο που πηρα απο ebay να ειναι οκ
paylidis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 οντως ακριβο το leebmann - πολλες φορες και πιο ακριβό απο την εδω αντιπροσωπεία... εγω το χρησιμοποιώ για να εχω μια εικονα του τι μπουγιουρντι να περιμενω...
Jethro Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Παίδες φόλα απο το ebay, δεν λειτουργησε. Εστειλα μνμ στον πωλητη για να το παρει πισω και να το βαλει απο πισω του. Θα δοκιμασω απο τον moby.
dollyyy19 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) πες μου οτι δεν ειναι αισθητηρας εκκεντροφορου............. yep,αυτο ειναι.....και εκραζα που στο δικο μου κοστιζε 80 μαμα και 30 κινεζια.........δεν ειναι να αγοραζεις οχηματα μετα το ΄05,μην πω μετα το ΄02.... Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2018 από dollyyy19
Jethro Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, dollyyy19 είπε πες μου οτι δεν ειναι αισθητηρας εκκεντροφορου............. Είναι.. Τουλάχιστον έτσι δείχνει, ο εγκέφαλος ούτε το διάβασε. Έβγαζε σφάλμα καλωδίωσης και του αισθητήρα
mp123 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Βαλε καινουργιο να εχεις και εγγυηση.πηγαινε σε εξουσιοδοτημενο της bmw να παρεις τιμη συν οτι θα σου δωσει 2 χρονια εγγυηση για τον αισθητηρα.
Jethro Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 31 λεπτά πριν, mp123 είπε Βαλε καινουργιο να εχεις και εγγυηση.πηγαινε σε εξουσιοδοτημενο της bmw να παρεις τιμη συν οτι θα σου δωσει 2 χρονια εγγυηση για τον αισθητηρα. Αναγκαστικά, είπα να το ρισκάρω.
mp123 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, Jethro είπε Αναγκαστικά, είπα να το ρισκάρω. Να μην το ρισκαρεις γιατι μπορει ενα εξαρτημα να επηρεασει ενα αλλο.παλια ειχα αλλαξει σε ενα αμαξι τον ρυθμιστη του ρελαντι.μετα απο 2 μηνες χαλαει ο ρυθμιστης του air flow και καιει τον ρυθμιστη του ρελαντι.παλι καλα που ειχα εγγυηση για τον ρυθμιστη του ρελαντι και αλλαχθηκε μεσα στη εγγυηση.αμα ειναι κατι περιφεριακο ενταξη ολοι βαζοτμε ιμιτασιον π.χ φωτα : λαμαρινες κλπ.οτι αφορα βασικα μερη παντα γνησιο με 2 χρονια εγγυηση.
Jethro Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 17 λεπτά πριν, mp123 είπε Να μην το ρισκαρεις γιατι μπορει ενα εξαρτημα να επηρεασει ενα αλλο.παλια ειχα αλλαξει σε ενα αμαξι τον ρυθμιστη του ρελαντι.μετα απο 2 μηνες χαλαει ο ρυθμιστης του air flow και καιει τον ρυθμιστη του ρελαντι.παλι καλα που ειχα εγγυηση για τον ρυθμιστη του ρελαντι και αλλαχθηκε μεσα στη εγγυηση.αμα ειναι κατι περιφεριακο ενταξη ολοι βαζοτμε ιμιτασιον π.χ φωτα : λαμαρινες κλπ.οτι αφορα βασικα μερη παντα γνησιο με 2 χρονια εγγυηση. Δεν αντιλέγω, απλά ο συγκεκριμένος αισθητήρας είναι σημαντικός αλλά δεν έχω κίνδυνο γιατί λειτουργεί το αυτοκίνητο σε limp mode. Απλά θεωρώ υπερβολικο το κόστος του
dollyyy19 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 δεν ειναι υπεβολικο το κοστος,ειναι περιττο εξαρτημα και μελετημενο για να χαλαει και να πεφτει το χρημα.αυτο και πολλα αλλα...........
Jethro Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 10 ώρες πριν, dollyyy19 είπε δεν ειναι υπεβολικο το κοστος,ειναι περιττο εξαρτημα και μελετημενο για να χαλαει και να πεφτει το χρημα.αυτο και πολλα αλλα........... Συμφωνω οτι ειναι χαζομαρα και money pit, αλλα στις χαμηλες στροφες καταλαβαινεις την απουσια του...στις υψηλες μια χαρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα