Jethro Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Καλημσπέρα, Γνωρίζεται που μπορώ να βρω ανταλλακτικά BMW ; Πιο συγκεκριμένα αναζητώ το αισθητήρα έκκεντρου με κωδικό 11377527016 Σε όσα site κοίταξα κανείς δεν το έχει αν και λένε άμεσα διαθέσιμο. Το original έχει 400€ και δεν το ψήνω γενικότερα τόσα. Σε VDO Siemens παίζει έως και 240€ αλλά κανείς δεν το έχει. Όποιος γνωρίζει θα εκτιμηθεί η βοήθεια.
inflation Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 ebay το έχει το συκεκριμμένο, γραψε 11377527016 bmw
bill987 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Φαντάζομαι οτι ενδιαφέρεσαι αποκλειστικά για καινούργιο... Ebay κοίταξες ?? https://www.ebay.de/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2380057.m570.l1313.TR1.TRC0.A0.H0.TRS0&_nkw=11377527016&_sacat=0
Jethro Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Τα εχω δει, ολα απο Κινα...και οσα ειναι Ε.Ε. εχουν οσο εδω 1 λεπτό πριν, bill987 είπε Φαντάζομαι οτι ενδιαφέρεσαι αποκλειστικά για καινούργιο... Ebay κοίταξες ?? https://www.ebay.de/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2380057.m570.l1313.TR1.TRC0.A0.H0.TRS0&_nkw=11377527016&_sacat=0 Και μεταχειρισμενο λειτουργικο να ναι δεν με πειραζει
paylidis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μη μπλεξεις με μεταχειρισμένο, βασικα στα Bmw ποτε μεταχειρισμένο αισθητηρα, κανεναν! Εδω εγω βλεπω πολλους απο γερμανία σε χαμηλες τιμές https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&LH_ItemCondition=3&_nkw=11377527016&LH_PrefLoc=5&_sop=15 εαν πάλι θες μεταχειρισμένο παρε ενα τηλ στο moby dick hellas, λογικα θα εχει... οταν εψαχνα κατι περιεργο στο παρελθον εκει το βρηκα (και τωρα που ψαχνω κάτι επισης περιεργο μόνο εκει το βρηκα αλλα δε μου λεει τιμη απο το τηλ κ μου τη δινει γιατι δε θα το παρω εαν μου ζητησει πολλά)...
Jethro Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, paylidis είπε Μη μπλεξεις με μεταχειρισμένο, βασικα στα Bmw ποτε μεταχειρισμένο αισθητηρα, κανεναν! Εδω εγω βλεπω πολλους απο γερμανία σε χαμηλες τιμές https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&LH_ItemCondition=3&_nkw=11377527016&LH_PrefLoc=5&_sop=15 εαν πάλι θες μεταχειρισμένο παρε ενα τηλ στο moby dick hellas, λογικα θα εχει... οταν εψαχνα κατι περιεργο στο παρελθον εκει το βρηκα (και τωρα που ψαχνω κάτι επισης περιεργο μόνο εκει το βρηκα αλλα δε μου λεει τιμη απο το τηλ κ μου τη δινει γιατι δε θα το παρω εαν μου ζητησει πολλά)... Ρώτησα στον Moby, και μου πε 50€....μου φαινεται παρα πολυ αμφίβολο αν ειναι αυτο και κατα ποσο θα ειναι λειτουργικο...οταν κανουργιο original εχει 400€, σε συμβατο εχει 250-300€ και μτχ βρισκεις στα 150-180€... Ρώτησα σε όλους, βρηκα εναν στον Πειραια που εχει το συμβατο VDO στα 300€... Επειδη θελει πολλα εργατικα στην εγκατασταση του...φοβαμαιι να ρισκαρω γιατι μετα θα πρεπει να το ξαναλλαζουν αν φαω φολα. 80€η εργασια
paylidis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Γιατί να μην είναι λειτουργικό; Εάν δεν είναι την ώρα που θα μπει θα φανεί το πας πίσω κ σου δίνει άλλο....
Jethro Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 14 ώρες πριν, paylidis είπε Γιατί να μην είναι λειτουργικό; Εάν δεν είναι την ώρα που θα μπει θα φανεί το πας πίσω κ σου δίνει άλλο.... Γιατί έχει τρομερή διαφορά από το original και το aftermarket. Δεν ξέρω αν αξίζει το ρίσκο.. Θα δοκιμάσω από το γερμανικό ebay και ο Θεός βοηθός. Λέει ότι είναι καινούργια της vdo Siemens με αποστολή από Γερμανία
paylidis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, Jethro είπε Γιατί έχει τρομερή διαφορά από το original και το aftermarket. Δεν ξέρω αν αξίζει το ρίσκο.. Θα δοκιμάσω από το γερμανικό ebay και ο Θεός βοηθός. Λέει ότι είναι καινούργια της vdo Siemens με αποστολή από Γερμανία Δε μου λέει κάτι αυτό. Και εγώ πήρα τετράδα ζάντες αλουμινίου γνήσιες με 120€ από άλλη μάντρα. Η τιμή ήταν χώμα τόσο δίνουν με το ζόρι τις σιδερένιες. Δεν ήταν γνήσιες ή ήταν χαλασμένες...; Αν δεν ήταν καλές είχαν ράγισμα κλπ θα τις πήγαινα πίσω... Ομοίως σε καθετί θα το πήγαινα πίσω. Σε κάθε περίπτωση όπως είπα και πιο πάνω χίλιες φορές καινούργιο αν σε παίρνει !!! Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2018 από paylidis
Jethro Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 15 λεπτά πριν, paylidis είπε Δε μου λέει κάτι αυτό. Και εγώ πήρα τετράδα ζάντες αλουμινίου γνήσιες με 120€ από άλλη μάντρα. Η τιμή ήταν χώμα τόσο δίνουν με το ζόρι τις σιδερένιες. Δεν ήταν γνήσιες ή ήταν χαλασμένες. Αν δεν ήταν καλές είχαν ράγισμα κλπ θα τις πήγαινα πίσω. Ομοίως σε καθετί θα πήγαινα πίσω. Σε κάθε περίπτωση όπως είπα και πιο πάνω χίλιες φορές καινούργιο αν σε παίρνει !!! Τσίμπησα από το ebay καινούργιο στα 110€, θέλω να του κάνω λίγα μαζεματακια γιατί έχει κάτι χαζοφθορες και στη κονσόλα από κακής ποιότητας εργοστασιακού χρώματος..θα πάω μια επίσκεψη στον moby για τέτοια πλάκα πλάκα και ένα δοχείο διαστολής γιατί του χάλασα τον αισθητήρα νερού.
paylidis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Μια χαρα, χιλιες φορες καινουργιο... Μια που λες χαζοφθορες, εχεις και εσυ το ασπρισμα στους αεραγωγους; εχεις βρει λυση;
Jethro Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Στην Ε320(Ε90) δεν εχει θεμα με τους αεραγωγους, εχω τεράστιο θέμα με ξεφλουδισμα του χρωματος στη μεσσαια κονσολα...και εντος εγγυησης που ηταν και εγινε αλλαγη παλι σε λιγους μηνες τα ιδια. Σκεφτομαι να το ντυσω με δερματινη, τουλαχιστον στα πλαινα πλαισια που εχει τριβει μπας και ηρεμησω.
paylidis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Α οχι ευτυχως δεν εχω τετοιο θέμα... Εχω το ασπρισμα στους αεραγωγους το οποιο φευγει με detailling και ελεγα μηπως εχεις κανεναν υποψη... (καλα και οι κολωνες οδηγου συνοδηγού εχουν ξεκολλησει αλλα σε αυτο φταιει το οτι δεν εχω κλειστο παρκινγκ και ηταν στον ηλιο)
palawiaris Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Jethro βαλε αν θες βάλε αυτή την σελίδα στα 'Αγαπημένα' σου.Είναι πολύ αξιόπιστη σελίδα και αντιπρόσωπος της bmw. Στέλνει Ελλάδα αλλά λίγο ακριβά. https://www.leebmann24.de/exzenterwellensensor-1er-3er-5er-x1-x3-z4-11377527016.html Στο παλιό μου Ε91 ξεφλούδιζε το πλαστικό που έχει τα κουμπιά για τα παράθυρα. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2018 από palawiaris
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα