Giorgoss94 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Mousepads διότι πολλοί πουλάνε και τα βάζουν στην κατηγορία διαφορά !!! Ακουστικα (Headset) χρειαζόμαστε διότι πάλι και αυτά πάνε στα διαφορά !!! Gaming Chairs- Μικρόφωνα (εξωτερικά για πισι εννοώ ) διότι και αυτά πρέπει να τα βάζουμε στα διαφορά !! Και αλλά ακόμη πολλά 😁😁😁 Και χαρίζεται θα μπορούσαμε να βαλουμε για αρκετούς συνανθρώπους που τους λείπουν κάτι και το έχουμε εμείς άχρηστο στο σπίτι μας !!! Όσοι συμφωνείστε αφήστε ένα Like στο σχόλιο μήπως φτιαξουν κατηγορία να γίνει κάτι φιλανθρωπικό να το πω και έτσι !! ♥️ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxnt Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Στις 5/5/2020 στις 1:29 ΠΜ, GiorgosYotsi είπε Και χαρίζεται θα μπορούσαμε να βαλουμε για αρκετούς συνανθρώπους που τους λείπουν κάτι και το έχουμε εμείς άχρηστο στο σπίτι μας !!! Όσοι συμφωνείστε αφήστε ένα Like στο σχόλιο μήπως φτιαξουν κατηγορία να γίνει κάτι φιλανθρωπικό να το πω και έτσι !! ♥️ Υπάρχει thread: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgoss94 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, alxnt είπε Υπάρχει thread: Δικο μου λαθος τοτε ζητω συγνωμη !! και ευχαριστω που μου το εδειξες !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paionid Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Προτείνω τα εξής: * Μία κατηγορία με εργαλεία που πιστεύω ενδιαφέρει πολλούς. * Ξεχωριστή κατηγορία με οχήματα που θα χωριστεί σε αυτοκίνητα, μηχανές, ποδήλατα κλπ Επίσης θα ήταν πολύ βολικό αν σε όλες τις κατηγορίες υπήρχαν φίλτρα όπως εμφάνιση των προϊόντων κατά τιμή, κατά ηλικία κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sweetemily Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Προτείνω στην κατηγορία Video Games να μπει και υποκατηγορία "Retro games/consoles". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Αν θέλω να πουλήσω οθόνη και laptop μαζί σε ποια κατηγορία βάζω την αγγελία παιδιά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisAce Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 9 ώρες πριν, skiabox είπε Αν θέλω να πουλήσω οθόνη και laptop μαζί σε ποια κατηγορία βάζω την αγγελία παιδιά; Χωριστά είναι δύσκολο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 10 ώρες πριν, ChrisAce είπε Χωριστά είναι δύσκολο; Βασικά θέλω να τα πουλήσω πακέτο για αυτό ρωτάω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Στις 17/7/2020 στις 10:58 ΠΜ, skiabox είπε Βασικά θέλω να τα πουλήσω πακέτο για αυτό ρωτάω. Ο,τι δηλαδη καποιος θα θελει να αγορασει και λαπτοπ και οθονη μαζι; Περιεργο δεν ειναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 7 ώρες πριν, Veggie_Chia είπε Ο,τι δηλαδη καποιος θα θελει να αγορασει και λαπτοπ και οθονη μαζι; Περιεργο δεν ειναι; Δεν νομίζω. Για development για παράδειγμα είναι πολύ καλός συνδυασμός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 41 λεπτά πριν, skiabox είπε Δεν νομίζω. Για development για παράδειγμα είναι πολύ καλός συνδυασμός. Βαλτο στην κατηγορια με τα λαπτοπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 3 λεπτά πριν, Veggie_Chia είπε Βαλτο στην κατηγορια με τα λαπτοπ. Μάλλον αυτό θα κάνω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1nsom-n1k Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 @Snoob Μπορείτε να βάλετε ταξινόμηση κατά τιμή στις αγγελίες, πραγματικά είναι δύσκολο να βρεις αυτό που θες χωρίς ταξινόμηση ανά τιμή, π.χ. στα πλήρη συστήματα που με ενδιαφέρει θα πρέπει να βρω αυτό που θέλω ανάμεσα σε 100 σελίδες αγγελίες... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Αν γινεται και κατηγορια για παιδικα παιχνιδια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dakangr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Στα gadget να μπει κατηγορία smart home γιατί στο διαφορά μπαίνουν χίλια δύο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα