elpaso1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Με το adblock δε γλυτωνεις και το cryptomining ταυτοχρονα;
Alejandro Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, vocals_ είπε Ναι αυτό εννοώ, την επιλογή δε βλέπω καθόλου όπως υπάρχει στην εικόνα. Έχω μόνο easylist και easyprivacy. Προφανώς με το τελευταίο update. Κάνε επανεκκίνηση τον Opera. Εμένα με τη 2η επανεκκίνηση έτρεξε την 50 έκδοση. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2018 από Alejandro
Psaris Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 όπα ειδα βαλανε dark theme στο opera.... τωρα μάλιστα!
Avatar_GR Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Εγώ πάντως προτιμάω να δίνω ένα "λογικό" ποσοστό της CPU(και όχι 70% που έχουν τα περισσότερα) για Mining αν είναι να μην έχουν διαφημίσεις τα site.
damako3 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μπιτ για Μπιτ! Ετσι κουφαλες! Εαν θελετε να σωθείτε πετάχτε το ρουτερ στη θαλασσα και πατε στο χωριο να ψηνετε καλαμποκι. Καθε χρόνος και χειρότερος!
villasg Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Block with Host file . Βαλτε το Hostman http://www.abelhadigital.com/hostsman/ και κοφτε τα ολα απο εκει [ πχ 0.0.0.0 coin-hive.com ] Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2018 από villasg
kelas7back Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) πολύ καλή εκδώσει το μόνο που δε βρίσκω είναι πως να εχω δικο μου adblock on no coin και εχω ενεργα και τα δυο adblock Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2018 από kelas7back
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα