MrKostas13 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Kαλησπέρα στα παιδιά της ομάδας θα θελα να με βοηθήσετε σε ένα πρόβλημα που ίσως αντιμετωπίζω μόνο εγώ? Γράφω ίσως γιατί δεν ξέρω εάν έχει τύχει σε κάποιον άλλον ή υπάρχει μόνο στο δικό μου κομμάτι. Πριν ακριβώς 1 μήνα αγόρασα το deathadder elite αξιοπρεπές ποντίκι για fps και τα συναφή το οποίο λειτουργούσε μια χαρά πριν το τελευταίο uptade του synapse 2.0 στα 800 dpi που το χρησιμοποιούσα ήταν τέλειο μετά το uptade ότι dpi και να βάλω δεν συγχρονίζεται με αυτό δηλαδή μπορεί να έχω 400 dpi και στην κυριολεξία να αντιδράει λες και είναι στα 1500 600/2000 800/3000 γνωρίζει κάποιος κάποια λύση που μπορει να του ελυσε το προβλημα στο δικό του κομμάτι και να το επιδιωρθωσε για να το δοκιμασω και στο δικο μου η να το βάλω μπλε και να το στείλω πίσω στην γ@@@razer και να πάω στην logitech που από τι έχω διαβάσει δεν έχει τέτοια προβλήματα με το software της συγγνώμη για όλο αυτό το κείμενο αλλά ήθελα να γράψω όσο πιο αναλυτικά το πρόβλημα μου μήπως και υπάρχει λύση ευχαριστώ εκ τον προτέρων...
SPANK Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Βασικά το πρώτο πράγμα που θα κάνεις ειναι να το δοκιμάσεις σε αλλο pc και να περάσεις και εκει το software και δές αν συμπεριφέρεται το ίδιο , αν ναι για αυτο που λές με τα dpi τοτε πιθανόν να εχει πρόβλημα οποτε και πρέπει να το πάς πίσω στο κατάστημα αρχικά να δεις τι θα σου πούν αφου εχεις εγγύηση
MrKostas13 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Ναι θα το δοκιμάσω σε αλλά pc να το δω αλλά δεν θα μ βγάζε πρόβλημα από την αρχή: Μετά από το uptade παρατήρησα αυτή την αστοχία στο ποντίκι το οποίο δεν συμπεριφέρεται σωστά.
SPANK Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μπορεί να μην είχε πρόβλημα τοτε μπορεί να το παρουσίασε τώρα δεν ξέρεις σίγουρα , μπορεί και να μην το πρόσεξες απο την αρχή
MrKostas13 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Και άμα στο στο αλλο pc που θα το βαλω λειτουργήσει μια χαρά μετά συμπέρασμα πρόβλημα του software 99%????
SPANK Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Ε ναι μετα δεν μπορεί να ειναι κατι αλλο , δοκίμασε να κανεις uninstall το software ομως και απο το site της razer να κατεβάσεις καποια ενημερωμένη έκδοση του
MrKostas13 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μαλιστα καλως ευχαριστω για την βοηθεια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα