Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρήκα κάποιες λύσεις που κάνουν επαναφορά όλων των φακέλων Έγγραφα, Εικόνες, Μουσική κλπ. Δεν το έχω προσπαθήσει ακόμα. Έχετε βρει κάποια πιο απλή λύση? Είναι εν τέλει κάτι απλό που μου διαφεύγει?

Λειτουργικό windows 7.

Δημοσ.

Εγώ πάντως δεν κατάλαβα το πρόβλημα. Έχεις χάσει αρχεία και θέλεις να κάνεις ανάκτηση ή σου βγάζει σφάλμα (ποιο; ) όταν πας να δημιουργήσεις υποφάκελο στα έγγραφα; 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν με αφήνει να κάνω υποφάκελο στα έγγραφα. Αν πάω να αντιγράψω εκεί ένα φάκελο δεν αντιγράφει τον φάκελο αυτούσιο μαζί με τα αρχεία του αλλά αντιγράφει μόνο τα αρχεία. Τα κάνει extract δηλ. Αν π.χ. ήθελες να αντιγράψεις δύο φακέλους που ο καθένας είχε από 2 αρχεία τότε αντιγράφει τα 4 αρχεία χύμα χωρίς να περιέχονται μέσα στους φακέλους.

Επεξ/σία από BlueBlood7
Δημοσ.

Πολύ κουφό αυτό! Πρώτη φορά το ακούω.

Πήγαινε στον φάκελο Χρήστες-><Όνομα χρήστη> και κάνε δεξί κλικ στον φάκελο Έγγραφα. Πήγαινε στην καρετέλα "Θέση" και δες που δείχνει. Αν έχεις και άλλο δίσκο ή διαμέρισμα μπορείς να μεταφέρεις την θέση του φακέλου "Έγγραφα" εκεί, π.χ. D:\Documents (το Αγγλικό όνομα μη σε απασχολεί)

Δημοσ.

Ναι είναι κουφό. Την θέση την κοίταξα από την πρώτη στιγμή και δείχνει C:\Users\user\Documents. 

User είναι το όνομα του χρήστη. Δεν υπάρχει άλλο διαμέρισμα ή σκληρός. θα βάλω ένα 2ο δίσκο να δω πως θα πάει. Στην αρχή λέω κάτι με δικαιώματα θα παίζει. Αλλά πως είναι δυνατόν να μπορώ να δημιουργήσω υποφάκελο και σε οποιονδήποτε άλλο φάκελο ή σημείο του δίσκου? Ο user είναι admin με win 7 Ultimate 32bit.

Θα κάνω και ένα 2ο χρήση (admin και αυτός) να δω αν αλλάξει τίποτε και θα επανέλθω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μην μεταφέρεις τα έγγραφα σε εξωτερικό δίσκο γατί δεν θα βρίσκει τα έγγραφα όταν τον αποσυνδέσεις.

Δοκίμασε και το teracopy (η προσωπική μου επιλογή για αντιγραφές)

https://www.codesector.com/teracopy

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αδυναμία δημιουργίας υποφακέλου αφορά τον φάκελο "Έγγραφα" και όχι τον υποφάκελό του που είναι ο φάκελος "Τα έγγραφά μου". Στον φάκελο "τα έγγραφά " μου δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Δημιούργησα έναν 2ο χρήστη και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Άρα κάτι τρέχει με τον υπάρχων χρήστη.

Edit: Ούτε με το teracopy αντιγράφει φάκελο. Μόνο τα αρχεία του φακέλου.

Επεξ/σία από BlueBlood7
Δημοσ.

Αν πας δεξί κλικ->Ιδιότητες και καρτέλα Ασφάλεια στον φάκελο "Έγγραφα", τι δικαιώματα σου βγάζει; Αν έχει τους Administrators με πλήρη δικαιώματα τότε ο χρήστης σου δεν είναι Administrator.

Πάτα WINDOWS+R και δώσε

control userpasswords2

Είναι ο χρήστης σου Administrator;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Admin είναι ο χρήστης.

Τελικά λύθηκε. Στις Βιβλιοθήκες έκανα δεξί κλικ στα "έγγραφα" και ιδιότητες. Στη συνέχεια πατάμε επαναφορά προεπιλογών. Φαίνεται κάποιος το είχε πειράξει αλλά χωρίς να είναι πειραγμένο.

Επεξ/σία από BlueBlood7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...